A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Bor és gasztronómia: hedonista kalandozás Kaliforniában és Nevadában utazás

San Francisco és Las Vegas az USA nyugati partjának legnépszerűbb városai. Utunk során a kaliforniai borokkal, ízekkel és életérzéssel ismerkedünk meg.
Bor és gasztronómia: hedonista kalandozás Kaliforniában és Nevadában utazás

San Francisco és Las Vegas az USA nyugati partjának legnépszerűbb városai. Utunk során a kaliforniai borokkal, ízekkel és életérzéssel ismerkedünk meg. Rendhagyó íz-utazás, mely során megtekintünk olyan látnivalókat is, melyeket hagyományos turistaúton nincs mód. Megismerkedünk a városok igazi, turisták előtt rejtett arcával. Végigkóstoljuk a Nyugati Partot: ellátogatunk olyan helyekre, melyeket csak a beavatottak ismernek és találkozunk olyan emberekkel, akik a kaliforniai borászat és gasztronómia meghatározó alakjai. A programot a Dining Guide utazási-gasztonómiai szakértője vezeti.1. nap: Budapest - Las Vegas / 3 éj

Elutazás Budapestről, európai átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába. Ismerkedés a kaszinók és a fény városával.


2. nap: Las Vegas - Grand Canyon – Las Vegas

Fakultatív kirándulási lehetőség a Grand Canyonba, majd ínyenc városfelfedező séta különleges kóstolókkal. Lehetőség a híres üvegpatkó, a Skywalk kipróbálására. Igény szerint helikopteres sétarepülés és hajózás a Colorado folyón. Ebédre a Grand Kanyon környékének őslakosai, a hualapai indiánok főztjét esszük, majd visszautazunk Las Vegasba. Steakvacsora Gordon Ramsay éttermében.


3. nap: Las Vegas – Zion Nemzeti Park – Las Vegas

Fakultatív kirándulás a Zion Nemzeti Parkba, pihenővel a 66-os út utasainak egyik kedvenc, legendás fogadójában, ahol megkóstoljuk a legendás, házi sütésű pitéket. A rendkívül látványos Zion Nemzeti Parkban tett kirándulás után Utah állam egyik legpatinásabb szállodájában uzsonnázunk, majd este folytatjuk Las Vegas, gasztronómiai kalandozásunkat: vacsorázni Las Vegas egyik csúcséttermében fogunk.


4. nap: San Francisco / 3 éj

Rendhagyó városfelfedezés kóstolókkal. San Francisco egyedi hangulatú hely, ahol az ismert látnivalók mellett felfedezzük a Golde Gate park múzeumait és japánkertjét, Hitchcok örökségét, a legkedveltebb piacot, megkóstoljuk Coppola borát, uzsonnázunk a bisztróban, melyet a New York Times a város legeredetibb helyeként emleget, és eközben megismerkedünk San Francisco eredeti, semmivel össze nem hasonlítható hangulatával. Vacsora egy kivételes panorámájú, híres étteremben.


5. nap: San Francisco - Napa-völgy - San Francisco

Egész napos bortúra Kalifornia legnépszerűbb borvidékén, Haraszthy Ágoston, a modem kaliforniai szőlészet és borászat szellemét idézve. Kóstolók, egyszerű, de rendkívül finom falatok, pincelátogatás és ismerkedés a kaliforniai borokkal, az itteni borászat hagyományaival.


6. nap: San Francisco - Monterey – Carmel – San Francisco

Egész napos kirándulás a nyugati partvidék leglátványosabb szakaszára. Utunk végig az óceánparton halad, Kalifornia legfestőibb partvidékén. Montereyben John Steinbeck egykori városában az egykori szardíniagyár alakult át látványos és kellemes területté, ahol többek közt megkóstoljuk a környék legjellegzetesebb fogását, a clam chowdert. Carmelben, Clint Eastwood városában a bűnös élvezeteknek hódolunk: a rendkívül festői helyen a kaliforniai édességekkel ismerkedünk meg.


7-8. nap San Francisco – Budapest

Búcsúpillantás a Golden Gate hídra,még egy fahéjas tekercs és kávé, majd európai átszállással hazautazunk. Hosszabbítási lehetőség Hawaii szigetén.
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák