A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Bor és gasztronómia: hedonista kalandozás Kaliforniában és Nevadában utazás

San Francisco és Las Vegas az USA nyugati partjának legnépszerűbb városai. Utunk során a kaliforniai borokkal, ízekkel és életérzéssel ismerkedünk meg.
Bor és gasztronómia: hedonista kalandozás Kaliforniában és Nevadában utazás

San Francisco és Las Vegas az USA nyugati partjának legnépszerűbb városai. Utunk során a kaliforniai borokkal, ízekkel és életérzéssel ismerkedünk meg. Rendhagyó íz-utazás, mely során megtekintünk olyan látnivalókat is, melyeket hagyományos turistaúton nincs mód. Megismerkedünk a városok igazi, turisták előtt rejtett arcával. Végigkóstoljuk a Nyugati Partot: ellátogatunk olyan helyekre, melyeket csak a beavatottak ismernek és találkozunk olyan emberekkel, akik a kaliforniai borászat és gasztronómia meghatározó alakjai. A programot a Dining Guide utazási-gasztonómiai szakértője vezeti.1. nap: Budapest - Las Vegas / 3 éj

Elutazás Budapestről, európai átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába. Ismerkedés a kaszinók és a fény városával.


2. nap: Las Vegas - Grand Canyon – Las Vegas

Fakultatív kirándulási lehetőség a Grand Canyonba, majd ínyenc városfelfedező séta különleges kóstolókkal. Lehetőség a híres üvegpatkó, a Skywalk kipróbálására. Igény szerint helikopteres sétarepülés és hajózás a Colorado folyón. Ebédre a Grand Kanyon környékének őslakosai, a hualapai indiánok főztjét esszük, majd visszautazunk Las Vegasba. Steakvacsora Gordon Ramsay éttermében.


3. nap: Las Vegas – Zion Nemzeti Park – Las Vegas

Fakultatív kirándulás a Zion Nemzeti Parkba, pihenővel a 66-os út utasainak egyik kedvenc, legendás fogadójában, ahol megkóstoljuk a legendás, házi sütésű pitéket. A rendkívül látványos Zion Nemzeti Parkban tett kirándulás után Utah állam egyik legpatinásabb szállodájában uzsonnázunk, majd este folytatjuk Las Vegas, gasztronómiai kalandozásunkat: vacsorázni Las Vegas egyik csúcséttermében fogunk.


4. nap: San Francisco / 3 éj

Rendhagyó városfelfedezés kóstolókkal. San Francisco egyedi hangulatú hely, ahol az ismert látnivalók mellett felfedezzük a Golde Gate park múzeumait és japánkertjét, Hitchcok örökségét, a legkedveltebb piacot, megkóstoljuk Coppola borát, uzsonnázunk a bisztróban, melyet a New York Times a város legeredetibb helyeként emleget, és eközben megismerkedünk San Francisco eredeti, semmivel össze nem hasonlítható hangulatával. Vacsora egy kivételes panorámájú, híres étteremben.


5. nap: San Francisco - Napa-völgy - San Francisco

Egész napos bortúra Kalifornia legnépszerűbb borvidékén, Haraszthy Ágoston, a modem kaliforniai szőlészet és borászat szellemét idézve. Kóstolók, egyszerű, de rendkívül finom falatok, pincelátogatás és ismerkedés a kaliforniai borokkal, az itteni borászat hagyományaival.


6. nap: San Francisco - Monterey – Carmel – San Francisco

Egész napos kirándulás a nyugati partvidék leglátványosabb szakaszára. Utunk végig az óceánparton halad, Kalifornia legfestőibb partvidékén. Montereyben John Steinbeck egykori városában az egykori szardíniagyár alakult át látványos és kellemes területté, ahol többek közt megkóstoljuk a környék legjellegzetesebb fogását, a clam chowdert. Carmelben, Clint Eastwood városában a bűnös élvezeteknek hódolunk: a rendkívül festői helyen a kaliforniai édességekkel ismerkedünk meg.


7-8. nap San Francisco – Budapest

Búcsúpillantás a Golden Gate hídra,még egy fahéjas tekercs és kávé, majd európai átszállással hazautazunk. Hosszabbítási lehetőség Hawaii szigetén.
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák