A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Leírás

1. NAP Repülés az USA-ba
Utazás Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről New Yorkba, átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: New Jersey környékén.

2. NAP New Jersey – Philadelphia-Baltimore-Washington D.C.
Folytatjuk utunkat Philadelphiába, az Államok első fővárosába, ahol felkeressük a történelmi belváros nevezetességeit. Sétát teszü

Leírás

1. NAP Repülés az USA-ba
Utazás Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről New Yorkba, átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: New Jersey környékén.

2. NAP New Jersey – Philadelphia-Baltimore-Washington D.C.
Folytatjuk utunkat Philadelphiába, az Államok első fővárosába, ahol felkeressük a történelmi belváros nevezetességeit. Sétát teszünk a Constitution Mall, a Liberty Bell (Szabadság-harang), és az Independence Hall környékén. Az Independence Hall, azaz a Függetlenség Csarnokban írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, és az alkotmányt. A Rocky Steps, azaz a 72 lépcső, mely a Philadelphia Szépművészeti Múzeumhoz vezet fel, a Rocky-film miatt vált híressé. Itt megtekinthető Rocky Balboa szobra is. Következő állomásunk Baltimore. Itt megcsodáljuk az Inner Harbor-t, azaz a kikötő környékét. Utazás Washington D.C.-be, szállás Washington D.C. környékén.

3. NAP Washington D.C., fakultatív: Washington by night
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, az arlingtoni nemzeti temető, Lincoln emlékmű, a Vietnami Veteránok Emlékműve. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Fakultatív program: Washington by night, azaz esti városnézés. Szállás Washington D.C. környékén.

4. NAP Washington D.C. – Annapolis – Atlantic City, fakultatív: Boardwalk és Steel Pier
Annapolis felé tartunk, a Chesapeake-öböl gyönyörű városkájába. Ez az USA vitorlás központja, és egyben az Államok egyik legrégebbi települése. Maryland állam fővárosában megtekintjük Maryland állam parlamentjének épületét, ahol George Washington bejelentette visszavonulását a hadseregtől, mielőtt az USA első elnöke lett. Megcsodálhatjuk a hangulatos kis utcácskákat, melyeket a 18. és 19. századból származó házak szegélyeznek, és a kikötőt. Utazás Atlantic City-be, melyet a Keleti-part Las Vegasának neveznek. A város csillogó kaszinóiról, és álomszép, óceánparti sétányáról híres. Szabadidő. Fakultatív: Boardwalk (Sétány) és Steel Pier. Szállás: Atlantic City környékén.

5. NAP Atlantic City – Outlet vásárlás – New Jersey
Utazás a Woodbury Premium Outlets-be. A vásárlás rajongóinak igazi paradicsom ez a létesítmény, ahol a világ vezető tervezőinek kreációiból válogathatunk. Több, mint 220 üzlet kínálatát böngészhetjük végig, és folyamatos akciókkal kedveskednek a látogatóknak. A gasztronómiai élvezeteknek is adózhatunk, a számos ilyen jellegű vállalkozás kínál különféle finomságokat. Transzfer a hotelbe az esti órákban. Szállás New Jersey környékén.

6. NAP New York, fakultatív: Empire State Building
Üdvözöljük a Nagy Almában, New York-ban, a világ egyik legismertebb, legizgalmasabb, legkozmopolitább, legpezsgőbb városában! Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Central Park, 5th Avenue /Ötödik sugárút, Rockefeller Center, Times Square, New York könyvtár, Soho, kínai és olasz negyedek. A délutáni szabadidő során alkalom adódik vásárlásra a Macy’sben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. A nap folyamán FAKULTATÍV: Empire State Building 86. emeleti kilátója. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Szállás: New Jersey könyékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program: Brooklyn és New York kikötő hajózás
Transzfer Manhattanbe, ahol a nap folyamán kedvére töltheti az időt, vagy válaszhatja fakultatív programunkat. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Fakultatív program: Brooklyn-Manhattan Financial Center-New York kikötő hajózás. Fedezze fel velünk New York öt kerületének egyik legizgalmasabbját, Brooklynt! Brooklyn Heights stílusos lakóövezetéből mesés kilátás nyílik Manhattanre. A Dumbo városrész manapság rendkívül felkapott, startup-vállalkozások központjai, luxuslakások, kávézók, éttermek dominálnak erre. A Brooklyn-híd vezet át Manhattanbe. Tovább haladunk a Manhattan Financial Center felé, sétálunk a világ pénzügyi ütőerén, a Wall Street-en, a New York-i tőzsde előtt. A New York kikötőjénél tett hajózás során életre szóló látvány tárul elénk a városra, mely sosem alszik. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Szabadidő, vagy fakultatív: Szabadság-szobor és Ellis Island, és hazautazás
Szabadidő vagy fakultatív program: Szabadság-szobor megtekintése, és Ellis Island. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás átszállással.

9. NAP Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk a budapesti repülőtérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 30 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in. Transzfereket Izgalmas. látványos kirándulóprogramokat légkondícionált, modern panorámabuszokkal Philadelphia, Baltimore, Washington, Annapolis, New York – Times Square, 5th Avenue a program alapján. Minőségi szállásokat Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést, reggelivel. Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat, látnivalókat és egyéb lehetőségeket. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 158.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 6.660 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 154.990Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag (Washington by night, Empire State Building, Brooklyn -New York kikötő hajózás, Boardwalk (Sétány) és Steel Pier, Szabadság-szobor és Ellis Island.): 89.990 Ft/fő Külön foglalható fakultatív: Helikopterezés Manhattan felett- Elegendő száma jelentkező esetén, áráról később várható információ. Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

BudapestBudapest
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák