New York és a Keleti Part fényei

New York és a Keleti Part fényei

Árak és időpontok

Válassza ki az utazás időpontját!

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

Kalkuláció

Sajnos nincs megjeleníthető indulás a keresett feltételekkel! Kérjük módosítsa a szűrési feltételeket, vagy keresse fel irodánkat telefonon.
Összes szűrési feltétel törlése

Kérjük adja meg a kalkulációhoz szükséges adatokat!

{{room.index + 1}}. szoba
Törlés

Új szoba hozzáadása

Árkalkuláció
Megnevezés
Egységár
Mennyiség
Összeg
EUR

Személyes adatok megadása

Kérjük adja meg személyes adatait a foglalás véglegesítéséhez!

A mezők kitöltése HIBÁT tartalmaz! Kérjük nézze át az űrlapot és próbálja meg újra elküldeni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni, +36-tal kezdődik és még legalább 8-9 számjegy.
Kötelező kitölteni, helyes email cím formátummal.
Kérjük pipálja be, hogy elolvasta és egyetért az adatvédelmi nyilatkozattal
A foglalás befejezése után, maximum 15 percen belül rendszerünk e-mailt küld, amely megerősíti az oldalon leadott foglalási szándékát. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-70-426-6662 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, szombaton 10-től 16 óráig valamint vasárnap és ünnepnapokon 11-től 15 óráig.

New York és a Keleti Part fényei ismertető

Leírás

1. NAP Repülés az USA-ba
Utazás Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről New Yorkba, átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: New Jersey környékén.

2. NAP New Jersey – Philadelphia-Baltimore-Washington D.C.
Folytatjuk utunkat Philadelphiába, az Államok első fővárosába, ahol felkeressük a történelmi belváros nevezetességeit. Sétát teszünk a Constitution Mall, a Liberty Bell (Szabadság-harang), és az Independence Hall környékén. Az Independence Hall, azaz a Függetlenség Csarnokban írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, és az alkotmányt. A Rocky Steps, azaz a 72 lépcső, mely a Philadelphia Szépművészeti Múzeumhoz vezet fel, a Rocky-film miatt vált híressé. Itt megtekinthető Rocky Balboa szobra is. Következő állomásunk Baltimore. Itt megcsodáljuk az Inner Harbor-t, azaz a kikötő környékét. Utazás Washington D.C.-be, szállás Washington D.C. környékén.

3. NAP Washington D.C., fakultatív: Washington by night
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, az arlingtoni nemzeti temető, Lincoln emlékmű, a Vietnami Veteránok Emlékműve. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Fakultatív program: Washington by night, azaz esti városnézés. Szállás Washington D.C. környékén.

4. NAP Washington D.C. – Annapolis – Atlantic City, fakultatív: Boardwalk és Steel Pier
Annapolis felé tartunk, a Chesapeake-öböl gyönyörű városkájába. Ez az USA vitorlás központja, és egyben az Államok egyik legrégebbi települése. Maryland állam fővárosában megtekintjük Maryland állam parlamentjének épületét, ahol George Washington bejelentette visszavonulását a hadseregtől, mielőtt az USA első elnöke lett. Megcsodálhatjuk a hangulatos kis utcácskákat, melyeket a 18. és 19. századból származó házak szegélyeznek, és a kikötőt. Utazás Atlantic City-be, melyet a Keleti-part Las Vegasának neveznek. A város csillogó kaszinóiról, és álomszép, óceánparti sétányáról híres. Szabadidő. Fakultatív: Boardwalk (Sétány) és Steel Pier. Szállás: Atlantic City környékén.

5. NAP Atlantic City – Outlet vásárlás – New Jersey
Utazás a Woodbury Premium Outlets-be. A vásárlás rajongóinak igazi paradicsom ez a létesítmény, ahol a világ vezető tervezőinek kreációiból válogathatunk. Több, mint 220 üzlet kínálatát böngészhetjük végig, és folyamatos akciókkal kedveskednek a látogatóknak. A gasztronómiai élvezeteknek is adózhatunk, a számos ilyen jellegű vállalkozás kínál különféle finomságokat. Transzfer a hotelbe az esti órákban. Szállás New Jersey környékén.

6. NAP New York, fakultatív: Empire State Building
Üdvözöljük a Nagy Almában, New York-ban, a világ egyik legismertebb, legizgalmasabb, legkozmopolitább, legpezsgőbb városában! Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Central Park, 5th Avenue /Ötödik sugárút, Rockefeller Center, Times Square, New York könyvtár, Soho, kínai és olasz negyedek. A délutáni szabadidő során alkalom adódik vásárlásra a Macy’sben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. A nap folyamán FAKULTATÍV: Empire State Building 86. emeleti kilátója. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Szállás: New Jersey könyékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program: Brooklyn és New York kikötő hajózás
Transzfer Manhattanbe, ahol a nap folyamán kedvére töltheti az időt, vagy válaszhatja fakultatív programunkat. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Fakultatív program: Brooklyn-Manhattan Financial Center-New York kikötő hajózás. Fedezze fel velünk New York öt kerületének egyik legizgalmasabbját, Brooklynt! Brooklyn Heights stílusos lakóövezetéből mesés kilátás nyílik Manhattanre. A Dumbo városrész manapság rendkívül felkapott, startup-vállalkozások központjai, luxuslakások, kávézók, éttermek dominálnak erre. A Brooklyn-híd vezet át Manhattanbe. Tovább haladunk a Manhattan Financial Center felé, sétálunk a világ pénzügyi ütőerén, a Wall Street-en, a New York-i tőzsde előtt. A New York kikötőjénél tett hajózás során életre szóló látvány tárul elénk a városra, mely sosem alszik. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Szabadidő, vagy fakultatív: Szabadság-szobor és Ellis Island, és hazautazás
Szabadidő vagy fakultatív program: Szabadság-szobor megtekintése, és Ellis Island. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás átszállással.

9. NAP Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk a budapesti repülőtérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 30 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in. Transzfereket Izgalmas. látványos kirándulóprogramokat légkondícionált, modern panorámabuszokkal Philadelphia, Baltimore, Washington, Annapolis, New York – Times Square, 5th Avenue a program alapján. Minőségi szállásokat Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést, reggelivel. Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat, látnivalókat és egyéb lehetőségeket. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 158.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 6.660 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 154.990Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag (Washington by night, Empire State Building, Brooklyn -New York kikötő hajózás, Boardwalk (Sétány) és Steel Pier, Szabadság-szobor és Ellis Island.): 89.990 Ft/fő Külön foglalható fakultatív: Helikopterezés Manhattan felett- Elegendő száma jelentkező esetén, áráról később várható információ. Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

BudapestBudapest

Feltöltés alatt...

Éves időjárás

Segíthetünk? Hívjon minket!

Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy
INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!