A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

New York gasztro: a világ ízei utazás


New York, ahogyan még nem látták. New York, ahogyan csak a helyiek ismerik: távol a turisták tömegeinek egyenprogramjától. Izgalmas és mozgalmas, rendhagyó utazás haladóknak és ínyenceknek. New Yo
New York gasztro: a világ ízei utazás


New York, ahogyan még nem látták. New York, ahogyan csak a helyiek ismerik: távol a turisták tömegeinek egyenprogramjától. Izgalmas és mozgalmas, rendhagyó utazás haladóknak és ínyenceknek. New York City titkos és felfedezetlen részei, a világ és az USA gasztronómiája, történetek, ízek és trendek. Utunk során megismerkedünk New York City és környéke színes gasztronómiájával, ötcsillagos látnivalóival és meglátogatunk olyan helyeket is, melyeket csak a beavatottak ismernek. A programot a Dining Guide utazási-gasztronómiai szakértője vezeti.1. nap: Budapest - New York City / 3 éj

Elutazás Budapestről, átszállással Párizsban. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora egy helyiek által ismert, népszerű manhattani étteremben. Esti séta, majd koktélozás egy hangulatos, igazi New York-i bárban.


2. nap: Manhattan és Brooklyn: New York City igazi arca. Piacok, felhőkarcolók és panoráma.

A szállodai reggeli helyett tipikus New York-i ételeket kóstolunk. Ma a nagy látványosságok mellett a válogatott ínyencségeket, New York filmekből ismert helyeit, jellegzetes és hangulatos étkezési lehetőségeit derítjük fel: az utazási és gasztronómiai műsorokból ismert, vintage piacok kóstolókkal, magyar vonatkozásokkal, a legnépszerűbb food truck-ok, a város legjobb New York-sajttortája és fagyi Brooklyn legnépszerűbb helyén, ahol nehéz eldönteni: a fagyi jobb vagy a panoráma elragadóbb.


3. nap: New York City, ahogy a helyiek ismerik: az Est Village, Little Italy, Chinatown és a Central Park környéke.

Ínyenc városfelfedező séta különleges kóstolókkal. Titkos kertek, titkos receptek, Woody Allen kedvenc kifőzdéje, Chinatown legendás étkezdéje, híres New York-i színhelyek. Majd művészeti séta múzeumlátogatással és piknikkel a Central Parkban. Meatpacking District: este a város legizgalmasabb, leghangulatosabb és legnépszerűbb negyedében vacsorázunk.4. nap: Catskill és a Hudson-völgy / 2 éj

Reggeli után elutazás a Hudson festői völgyébe: látogatás egy New York-i művész különleges galériájában, vega falatokkal és borkóstolóval. A festői környék New York City művészeinek rejtekhelye. Kastélylátogatás és kirándulás. Kisvárosok, a valódi Egyesült Államok: ritka bepillantás a valódi, hétköznapi életbe. Itt végre nem turistának, hanem vendégnek érezzük magunkat. Kézműves csoki kóstoló, tipikus ételek, retró falatozó Elvis korából és a környék legnépszerűbb, trendi étterme.5. nap: Woodstock: hippik, világbéke és egészségkultusz

Woodstock, a híres hippiváros rendkívül hangulatos piacán reggelizünk, majd felfedezzük a csodás fekvésű, hegyek övezte kisvárost. Woodstock egyedi és összehasonlíthatatlan: itt a mai napig a hippikorszak, a szabadság és individualizmus szelleme a meghatározó. Délután könnyű kirándulás a Catskill-hegységbe: tavak, vízesések, monumentális sziklák, vízparti ösvények, világítótornyok.


6-7. nap: New York - Budapest

Búcsúpillantás New York City-re, még egy bagel és kávé, majd európai átszállással hazautazunk. Hosszabbítási lehetőség Floridában.
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák