A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Információ

Időpont:
2017. május 5-18.
2017.október  06- 19

4 fő/szoba elhelyezéssel: 335.900
3 fő/szoba elhelyezéssel: 359.900
2 fő/szoba elhelyezéssel:
389.900


+ reptéri és üzemanyag illetékek: 139.900


Ár tartalmazza:

* barátságos motel jellegű szállások, 3 reggelivel
* Utazás kényelmes  autókkal rotációs vezetésben
* Repülőjegy

Információ

Időpont:
2017. május 5-18.
2017.október  06- 19

4 fő/szoba elhelyezéssel: 335.900
3 fő/szoba elhelyezéssel: 359.900
2 fő/szoba elhelyezéssel:
389.900


+ reptéri és üzemanyag illetékek: 139.900


Ár tartalmazza:

* barátságos motel jellegű szállások, 3 reggelivel
* Utazás kényelmes  autókkal rotációs vezetésben
* Repülőjegy
* Magyar túravezetés és navigáció
* Nemzeti park belépők (!) (kiv. State Parkok)

Külön fizetendő:

* étkezések
* Biztosítások
* Két természetvédelmi belépő: Antelope canyon 35 USD és Monument Valley 30 USD (mert ezek nem az állami hatóság, hanem a helyi indián közösség felügyelete alatt állnak)
* ESTA regisztráció: kb. 14 USD
* reptéri és egyéb illetékek 139.900
* kiscsoportos felár 11-15 fő: 15 900 


Utazás módja:


* Repülőjáratok:
Repülés BUD- Amsterdam- Los Angeles, Los Angeles - Párizs – BUD útvonalon a KLM Air France járatával; kitűnő csatlakozással. A repülőre 23 kg-os bőrönd felár nélkül feladható; fedélzeti ellátás (étel, ital) biztosított.

Május: 
ODA     6:10-8:15; 12:45-14:40 KL
VISSZA 15:15-11:05; 13:30-15:40 AF

Október: 
ODA     6:30-8:25; 12:45-14:40 KL
VISSZA 15:15-11:05; 13:30-15:40 AF

* Helyszínen:
4 db 5-6 fős terepjáró dzsippet foglalunk a 14 napra a kb. 3800 km megtételéhez. Az első autót a gyakorlott túravezető Simon Béla vezeti. A túravezető mögötti 3 autót vezetők az utasok közül kerülnek ki önkéntes alapon, előzetes egyeztetéssel. Nem megerőltető vezetés a különleges vadnyugati tájakon!
Várjuk kedves Utasaink közül azok jelentkezését, akik kedvet éreznek a nem megerőltető (napi átlag 270 km) vezetéshez az igazi „Vadnyugat” különleges tájain!
Amennyiben valaki – megfelelő rutin birtokában – a teljes úton vállalja 1 autó vezetését, szíves közreműködését Unitravel árkedvezménnyel honorálja. Másfelől 1 autóra értelemszerűen 2 akár 3 vezető is összeállhat rotációs alapon, a jelentkezők számától függően.
Minthogy nem helyi busszal/ sofőrrel járjuk be az úti programot, így naponta bővebb idővel rendelkezvén még több rendkívüli látnivaló megtekintésére nyílik lehetőség az út során.
Tapasztalt, kitűnő helyismerettel rendelkező túravezetőnk
olyan helyekre (pl. slot kanyonok) is elviszi a csoportot, melyek az átlagos / standard programban nem szerepelnek.

Elhelyezés

- Színvonalas és karakteres természetközeli motelek/fogadók tágas, fürdő/WC-s szobákban.
- Elővárosi lodge-okban 
- Las Vegas Sylmar városrészben

Program

Igazi természetjáró, felfedező túra kissé bakancsos formában (rövidebb túrákkal) és bevezetett / szervezett " Fly and Drive´ jelleggel!

1. nap :
D.u. érkezés Los Angeles-be. Autók felvételét követően indulás Nevada fővárosába Las Vegas-ba.

2. nap :
ZION Nemzeti Park D.e. utazás Utah-ba. Felkeressük a mély, szűk sziklakanyonjairól világhírű ZION N.Parkot: helyi busszal a folyó mentén, majd Kanyon túra és utána panoráma túra ( 1+ 1 / 2 órás túrák). Estére beérünk Kanab-ba, Dél-Utah No. 1. turistaközpontjába. Szállás.

3. nap : Grand Canyon Látványos fenyveseken át vezet utunk az USA elsőszámú természeti csodája a Grand Canyon felé. A Colorado-Plató ezen drámai beszakadását az északi perem (North Rim) mentén tekintjük meg: rövid séták és döbbenetes kilátóteraszok segítségével. A következő látványos megállásunk a Glen Dam (gát+erőmű) bemutatóközpont megtekintése lesz, ahol a Colorado folyó egészen ritka hajtűkanyarral kápráztatja el a turistákat. Szállás Page-ben, a Lake Powell mentén épült üdülővárosban lesz. Csak az októberi csoportnál Grand Canyon az északi peremről!

4. nap : GLEN Canyon/Lake Powell-PARIA hasadékok
A hosszanti Powell-tó partján elterülő „nemzeti pihenőkörzetben” felkeressük a szűk és mély Antilope-Kanyont, ahol egy rendkívül látványos túrán veszünk részt. De. már a Vermilion Cliffs Nat. Monument részét képező Paria erősen szabdalt, csodált vidékét fedezzük fel: 2 órás gyalogtúra, melyek során a Wire Pass” slot kanyon becsatlakozik a Buckskingulch slot kanyonba, rendkívül érdekes képződmények! Következő rövid túrák az ú.n. „hoodoos”-ok, az az kéményszerű kéményszerű kősipkák bejárása, különleges fotóélmény.

5. nap : MONUMENT VALLEY - a Navajok földjén Utunk során ősi navajo indián emlékekkel ismerkedünk. Már messziről feltűnnek az útról a reklámfilmekből ismerős hatalmas és különleges formájú, lángoló vörös sziklatömbök. A látogatóközpont a navajo „törzsi park” területén található. A látványos vidéket  jeep-pel járjuk be a kijelölt panoráma helyek érintésével, fotószünetekkel. Estére Moab turista városába érünk, itt szállás 2 éjre.

6. nap : ARCHES Nat.Park/Utah csodája Az Arches N. Parkban döbbenetes látványban lesz részünk, mert itt található a világon a legtöbb természetes homokkő boltív. Túránk során megcsodáljuk a 80 sziklaképződmény legmegkapóbb példányait. Landscape Arch, Delicate Arch, Windows Section stb. Késő du. és este sétalehetőség a vadnyugati arculatát kiválóan megőrző Moab városkában (kb. 60 km)

7.nap : CANYONLANDS Nat. Park – CAPITOL REEF Nat. Park
Két folyó, a Colorado és a Green River alakította ki azt a vadregényes labirintusszerű kanyonvidéket, melyet a legszebb kilátópontokról fogunk megcsodálni. A  Canyonlands-re jellemző a tágas horizontok és jelentős szintkülönbségek, melyeket a kiváló minőségű panoráma kilátókból tekinthetünk meg. Rövid kitérő a Dead Horse State Parkba: ismét egy döbbenetes kanyon dupla hajtűkanyarral. Közép-Utah vad tájain haladva d.u.-ra érünk a Capitol Reef N. Parkhoz, ahol a változatos színű, hatalmas sziklafalakban és azokat övező termékeny zöld sávban gyönyörködhetünk; 3-4 megállás, indián sziklarajzok is. Szállás Torrey-ban, a Capitol Reef mellett épült kedves városkában.

8. nap: GRAND STAIRCASE Nat. Monument – KODACHROME State Park
Végig haladunk a híres 12-es panoráma úton, amely átszeli változatos tájaival a Grand Staircase/Escalate vidékét. Megtekintünk egy indián múzeumot Boulder-ben több látványos panorámaszünet. 1 1 / 2 órás túra az elkövesedett fáiról nevezetes „Petrified Forest”-ben. D.u. a rendkívüli színeiről és homokkő képződményeiről nevezetes Kodachrome State Park-ban teszünk rövid ( vagy választhatóan hosszabb) túrát. Szállás a közeli, apró Tropic-ben.

9. nap : BRYCE CANYON N. Park – LAS VEGAS
Utazásunk egyik csúcspontja a Bryce Amfiteátrum vörösesen izzó sípjai, kúpjainak feledhetetlen látványa: látógató központ, panorámateraszok, 2 órás gyalogtúra a legszebb útvonalon. Kora d.u. rövid túra a Red Canyon alakzatai között. Délután utazunk vissza a kaszinóvárosba, Las Vegas-ba, ahol megtekinthetők a pompás épületek és az esti fényáradat.

10. nap : Death Valley Nemzeti Park
A Halál Völgy a rendkívüli szélsőségek vidéke, egy lesüllyedt teknő a földkéregben, ahol  a nyugati félteke legalacsonyabb pontja található. A száraz, holdbéli tájon érdekes egy vízfolyás (nádas, madarak) mentén sétálni. Zabristkie Point, látogatóközpont, séta a sivatagi homokdűnékben, majd rövid kanyontúrával zárul az itteni program kora délután, mert hosszú út vár még ránk Kaliforniába. Szállás a Közép-Kaliforniai Tulare városában.

11. nap : SEQUOIA Nemzeti Park Kalifornia legfőbb hegyi attrakciója a Sierra Nevada nyugati peremén, meredeken fekvő Sequoia N.Park, amely az óriási méretű mammutfenyőiről nevezetes. Gigantikus méretű fenyők mellett túrázunk, Moro Rock kilátó szikla.A túrák után dél felé utazunk Los Angelesbe, szállás LA északi elővárosában

12. nap : Los Angeles I.
Hollywood séta, szabadidő a „Hírességek sétányán”, Hollywood felirat megtekintése, du. szabad program, csillagvizsgáló, Kátrány tavak vagy belváros, El Pueblo.

13. nap:  Los Angeles II.
Kora reggeli indulás, Rodeo Drive csúcs eleganciáját csodálhatjuk meg. Santa Monica L.A. legelegánsabb strand negyede, látványos móló és óceánparti sétányok. Gépkocsik leadása, utazás a reptérre, hazaindulás.

14. nap:
érkezés Budapestre menetrend szerint.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák