A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Leírás

1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről/Bécsről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának

Leírás

1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről/Bécsről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának is becézett LA az Egyesült Államok második legnagyobb népességű városa, de nagysága meghaladja New Yorkot is. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, filmsztárok, producerek, rendezők, színészek, írók otthona. Telnek-múlnak az évtizedek, sok minden változik, csak egy dolog nem: folyamatosan zarándokolnak ide fiatalok, hogy megvalósítják álmaikat a környező hegyeken olvasható ikonikus Hollywood felirat égisze alatt. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, a szemkápráztató jólét jeleit felfedezhetjük az itt épült óriási villákon. Leghíresebb utcája a két mérföld hosszú Rodeo Drive, ahol a világ legnevesebb tervezőinek luxusbutikjaiba és nagy séfek exkluzív éttermeibe térhet be a látogató. A pálmafákkal szegélyezett Sunset Boulevard, és a számos nevezetességgel büszkélkedő Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódhatunk az igazi csillogással. AGrauman’s kínai színház adott otthont számos film premierjének és díjátadónak, előtte pedig 1920 óta a mozivászon legnagyobb alakjainak kéz-és lábnyomata tekinthető meg a betonba vésve. Ezt követően a sivatag látványába feledkezhetünk bele, a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a híres Bagdad Café-nál. Laughlint "Mini Las Vegasnak" is nevezik kaszinói miatt. Szállás: Laughlin környékén.

3. NAP: Laughlin-Grand Canyon-Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, az arizoniai Kingman-en keresztül. Átélhetjük az igazi amerikai életérzést, ahogy a világ egyik leghíresebb országútján, a legendás, történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Feledkezzünk bele a pillanatba, adózzunk csodálattal az itt átkelt rengeteg kalandornak, jobb életet keresőnek, akik a szabadság nyomába szegődtek ezen az útvonalon. Az egyik leghíresebb itteni város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon fenséges, időtlen szépsége. A 446 km hosszú, és átlagosban 1500 méter mély völgyszurdokot a Colorado folyó vájta ki több millió év alatt. Elképeszt majd minket a természet hatalmas ereje, a színek megkapó gazdagsága, a tér végtelensége. Megörökíthetjük majd a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. NAP Flagstaff- Monument Valley –Lake Powell- Kanab/Page
A mai napon egy újabb természeti csodát, a filmekből jól ismert, vörös hegyekkel szegélyezett Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából, ahol mi is megállunk. Következő állomásunk Lake Powell, azaz a Powell-tó. A 658 négyzetkilométer területű, mesterséges tó mélykék víztükre pompás kontrasztot alkot a környező hegyek vöröses-barnás árnyalataival. FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. Majd a Glen Canyon gátról, Amerika második legnagyobb betongátjáról a tóra vetülő lenyűgöző kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab vagy Page környékén.

5. NAP: Kanab-Bryce-Las Vegas
Utunk a mormon államon, Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük ryce Canyon-t. Ebben a csodaszép nemzeti parkban sokszínű, mindenféle formájú homokkő sziklák és ormok ragadják meg a tekintetet. Délután utazás Las Vegasba. FAKULTATÍV: "Las Vegas by Night", azaz esti Las Vegas-városnézés. Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP: Las Vegas: Szabadidő vagy FAKULTATÍV (Valley of Fire)
A mai napon, szabadidő keretében fedezze fel a világ egyik legelképesztőbb városát, a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! Hódoljon a vásárlás örömeinek a világszínvonalú boltokban, győződjön meg róla saját szemével, hogy milyen izgalmas is egy igazi itteni kaszinó! Sétáljon a szédületes épületek, mesés hotelek, ezerszínű-csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világban! FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régió.

7. NAP: Las Vegas – Death Valley-Bakersfield
Utazás a Death Valley (azaz Halál Völgye) felé, mely a Föld egyik legforróbb, és legszárazabb pontja. Nevét az aranyláz idején itt eltévedt, és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél, ahol vadnyugati tematikájú részek is fogadják a látogatókat. Szállás: Bakersfield környékén.

8. NAP: Bakersfield-Sequoia and Kings Canyon- Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot, mely az egyik legszebb az USA-ban: óriási hegyvonulatok, mély kanyonok, és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto vagy Merced környékén

9. NAP: Modesto – San Francisco
Utazás San Francisco-ba, mely az USA egyik gyönyörű ékszerdoboza. A városnézés során megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill híres lankáit a rajtuk közlekedő villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman’s Wharf-ot, azaz a kikötő környékét. A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park, és a Golden Gate Bridge. A 2737 m hosszú függőhíd emblematikus vörös pillérei áttörnek a kék hullámok felett, az opálos felhők ölelésében, hogy összekössék San Franciscót és Marin megyét. Délután és este szabadidő. FAKULTATÍV: kirándulás komppal a legendás Alcatraz-börtönhöz, és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP: San Francisco – Csendes óceán partvidéke – Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk, mely csodaszép tengerpartja és pompás házai miatt kedvelt az utazók körében. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman’s Wharf-ot, és a Cannery Row-t, a part egyik híres utcáját, mely butikokkal, bárokkal várja a látogatókat. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, az óceánpart egyik bájos városkája, mely festői fekvésével előkelő galériáival, egyedi boltjaival mindig is vonzotta a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

11. NAP: Lompoc – Santa Barbara – Malibu Beach – Los Angeles
Utazás Santa Barbarába, melyet az Amerikai Riviérának is neveznek, pálmafák szegélyezte sétányai, fehér homokos strandjai miatt. Szabadidő, majd délután Malibu Beach-en át Los Angelesbe tartunk. Szállás: Los Angeles környékén.

12. NAP: Los Angeles: Szabadidő vagy fakultatív program
Fedezze fel kedvére Los Angelest szabadidő keretében, vagy FAKULTATÍV: az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Szállás: Los Angeles környékén.

13. NAP: Hazautazás
Szabadidő, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás átszállással.

14. NAP: Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagabban érkezünk haza Budapestre/Bécsre.

Fontos Információk!
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal 12 éjszakára szállást: Minőségi, középkategóriájú hotelekben 12 reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Az ár komplett körutazást tartalmaz! A programleírásban szereplő, számos város és nevezetesség szerepel az árban.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 148.000 Ft/fő Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag: Las Vegas by night, Valley of Fire, Alcatraz, San Francisco by night, Tengerparti városrészek Los Angeles: 79. 680 Ft/fő Repülés a Powell-tónál (külön vásárolható meg): 59.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás 7500 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 169.990 Ft/fő/teljes utazás

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 79. 680 Ft/fő • "Las Vegas by Night" A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó. • Valley of Fire-kirándulás (félnapos) A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt. • Alcatraz A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt. • San Francisco by night Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni. • Óceánparti városrészek Los Angeles Az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Belepillanthatunk a tengerparti kultúrába, a mozitörténetbe, a helyi művészet és építészet titkaiba. Megtudhatjuk, hogy változtatta meg a világot Santa Monica 80 évvel ezelőtt. Fontos állomásaink Fisherman’s Wharf (Marina del Rey), Venice Beach és Santa Monica Pier. Külön vásárolható fakultatív program: • Repülés a Powell-tó felett – Ár: 59.990 Ft/fő Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd).

Hotel

Szállás középkategóriájú, minőségi hotelekben a programleírásban megjelölt városok környékén.

Járatok

BudapestBudapest
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák