A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Leírás

1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről/Bécsről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának

Leírás

1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről/Bécsről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának is becézett LA az Egyesült Államok második legnagyobb népességű városa, de nagysága meghaladja New Yorkot is. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, filmsztárok, producerek, rendezők, színészek, írók otthona. Telnek-múlnak az évtizedek, sok minden változik, csak egy dolog nem: folyamatosan zarándokolnak ide fiatalok, hogy megvalósítják álmaikat a környező hegyeken olvasható ikonikus Hollywood felirat égisze alatt. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, a szemkápráztató jólét jeleit felfedezhetjük az itt épült óriási villákon. Leghíresebb utcája a két mérföld hosszú Rodeo Drive, ahol a világ legnevesebb tervezőinek luxusbutikjaiba és nagy séfek exkluzív éttermeibe térhet be a látogató. A pálmafákkal szegélyezett Sunset Boulevard, és a számos nevezetességgel büszkélkedő Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódhatunk az igazi csillogással. AGrauman’s kínai színház adott otthont számos film premierjének és díjátadónak, előtte pedig 1920 óta a mozivászon legnagyobb alakjainak kéz-és lábnyomata tekinthető meg a betonba vésve. Ezt követően a sivatag látványába feledkezhetünk bele, a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a híres Bagdad Café-nál. Laughlint "Mini Las Vegasnak" is nevezik kaszinói miatt. Szállás: Laughlin környékén.

3. NAP: Laughlin-Grand Canyon-Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, az arizoniai Kingman-en keresztül. Átélhetjük az igazi amerikai életérzést, ahogy a világ egyik leghíresebb országútján, a legendás, történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Feledkezzünk bele a pillanatba, adózzunk csodálattal az itt átkelt rengeteg kalandornak, jobb életet keresőnek, akik a szabadság nyomába szegődtek ezen az útvonalon. Az egyik leghíresebb itteni város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon fenséges, időtlen szépsége. A 446 km hosszú, és átlagosban 1500 méter mély völgyszurdokot a Colorado folyó vájta ki több millió év alatt. Elképeszt majd minket a természet hatalmas ereje, a színek megkapó gazdagsága, a tér végtelensége. Megörökíthetjük majd a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. NAP Flagstaff- Monument Valley –Lake Powell- Kanab/Page
A mai napon egy újabb természeti csodát, a filmekből jól ismert, vörös hegyekkel szegélyezett Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából, ahol mi is megállunk. Következő állomásunk Lake Powell, azaz a Powell-tó. A 658 négyzetkilométer területű, mesterséges tó mélykék víztükre pompás kontrasztot alkot a környező hegyek vöröses-barnás árnyalataival. FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. Majd a Glen Canyon gátról, Amerika második legnagyobb betongátjáról a tóra vetülő lenyűgöző kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab vagy Page környékén.

5. NAP: Kanab-Bryce-Las Vegas
Utunk a mormon államon, Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük ryce Canyon-t. Ebben a csodaszép nemzeti parkban sokszínű, mindenféle formájú homokkő sziklák és ormok ragadják meg a tekintetet. Délután utazás Las Vegasba. FAKULTATÍV: "Las Vegas by Night", azaz esti Las Vegas-városnézés. Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP: Las Vegas: Szabadidő vagy FAKULTATÍV (Valley of Fire)
A mai napon, szabadidő keretében fedezze fel a világ egyik legelképesztőbb városát, a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! Hódoljon a vásárlás örömeinek a világszínvonalú boltokban, győződjön meg róla saját szemével, hogy milyen izgalmas is egy igazi itteni kaszinó! Sétáljon a szédületes épületek, mesés hotelek, ezerszínű-csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világban! FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régió.

7. NAP: Las Vegas – Death Valley-Bakersfield
Utazás a Death Valley (azaz Halál Völgye) felé, mely a Föld egyik legforróbb, és legszárazabb pontja. Nevét az aranyláz idején itt eltévedt, és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél, ahol vadnyugati tematikájú részek is fogadják a látogatókat. Szállás: Bakersfield környékén.

8. NAP: Bakersfield-Sequoia and Kings Canyon- Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot, mely az egyik legszebb az USA-ban: óriási hegyvonulatok, mély kanyonok, és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto vagy Merced környékén

9. NAP: Modesto – San Francisco
Utazás San Francisco-ba, mely az USA egyik gyönyörű ékszerdoboza. A városnézés során megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill híres lankáit a rajtuk közlekedő villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman’s Wharf-ot, azaz a kikötő környékét. A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park, és a Golden Gate Bridge. A 2737 m hosszú függőhíd emblematikus vörös pillérei áttörnek a kék hullámok felett, az opálos felhők ölelésében, hogy összekössék San Franciscót és Marin megyét. Délután és este szabadidő. FAKULTATÍV: kirándulás komppal a legendás Alcatraz-börtönhöz, és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP: San Francisco – Csendes óceán partvidéke – Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk, mely csodaszép tengerpartja és pompás házai miatt kedvelt az utazók körében. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman’s Wharf-ot, és a Cannery Row-t, a part egyik híres utcáját, mely butikokkal, bárokkal várja a látogatókat. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, az óceánpart egyik bájos városkája, mely festői fekvésével előkelő galériáival, egyedi boltjaival mindig is vonzotta a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

11. NAP: Lompoc – Santa Barbara – Malibu Beach – Los Angeles
Utazás Santa Barbarába, melyet az Amerikai Riviérának is neveznek, pálmafák szegélyezte sétányai, fehér homokos strandjai miatt. Szabadidő, majd délután Malibu Beach-en át Los Angelesbe tartunk. Szállás: Los Angeles környékén.

12. NAP: Los Angeles: Szabadidő vagy fakultatív program
Fedezze fel kedvére Los Angelest szabadidő keretében, vagy FAKULTATÍV: az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Szállás: Los Angeles környékén.

13. NAP: Hazautazás
Szabadidő, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás átszállással.

14. NAP: Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagabban érkezünk haza Budapestre/Bécsre.

Fontos Információk!
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal 12 éjszakára szállást: Minőségi, középkategóriájú hotelekben 12 reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Az ár komplett körutazást tartalmaz! A programleírásban szereplő, számos város és nevezetesség szerepel az árban.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 148.000 Ft/fő Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag: Las Vegas by night, Valley of Fire, Alcatraz, San Francisco by night, Tengerparti városrészek Los Angeles: 79. 680 Ft/fő Repülés a Powell-tónál (külön vásárolható meg): 59.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás 7500 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 169.990 Ft/fő/teljes utazás

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 79. 680 Ft/fő • "Las Vegas by Night" A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó. • Valley of Fire-kirándulás (félnapos) A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt. • Alcatraz A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt. • San Francisco by night Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni. • Óceánparti városrészek Los Angeles Az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Belepillanthatunk a tengerparti kultúrába, a mozitörténetbe, a helyi művészet és építészet titkaiba. Megtudhatjuk, hogy változtatta meg a világot Santa Monica 80 évvel ezelőtt. Fontos állomásaink Fisherman’s Wharf (Marina del Rey), Venice Beach és Santa Monica Pier. Külön vásárolható fakultatív program: • Repülés a Powell-tó felett – Ár: 59.990 Ft/fő Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd).

Hotel

Szállás középkategóriájú, minőségi hotelekben a programleírásban megjelölt városok környékén.

Járatok

BudapestBudapest
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák