A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Utazás Toronto-ba
Utazás neves légitársasággal Budapestről Toronto-ba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Toronto környékén.

2. NAP | Toronto – N
AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Utazás Toronto-ba
Utazás neves légitársasággal Budapestről Toronto-ba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Toronto környékén.

2. NAP | Toronto – Niagara Falls
A bőséges reggeli után utazás Niagara on the Lake-be. Megcsodálhatjuk az előttünk elsuhanó fenséges kanadai tájat, a szőlőlugasokkal végigfuttatott lankákat. Egy életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. Opcionális vacsora a Skylon Tower-ben. Szállás Niagara Falls-ban, minőségi, középkategóriájú hotelben.

3. NAP | Amish tájak és Lancaster
Reggeli után átlépjük a kanadai-amerikai határt. Idilli tájakon, végtelenbe nyúló hegyek között vezet utunk, New York államon keresztül Lancasterbe, az úgynevezett amish vidékre. A konzervatív keresztény közösség mindennapjaiba belepillantva megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ előtti idők sejlenek fel. Este hamisítatlan, amish családi vacsora. Szállás Lancasterben minőségi, középkategóriájú hotelben.

4. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Gettysburg-t keressük fel, a 43.000 főnyi áldozattal járó amerikai polgárháború egyik legvéresebb csatájának 1863-as helyszínét. Ezt követően az Egyesült Államok fővárosa, Washington ígér felejthetetlen élményt. Panoráma-városnézés keretében tárulnak fel előttünk
a legfőbb látványosságok, például a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű, mely az amerikai nemzeti öntudat egyik jelképe, vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.

5. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül. Az első amerikai elnökről elnevezett város történelmi atmoszférája, méltóságteljes légköre még izgalmasabbá teszi a politika fellegváraként is ismert Washingtont. Számos emlékműve idézi fel a múltat. A legfőbb, filmekből, regényekből is jól ismert látnivalók közé tartozik az elnöki rezidencia, a Fehér Ház, a Capitolium, ahol a Kongresszus ülésezik, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű, és az egyik legismertebb katonai sírkert, az arlingtoni nemzeti temető, mely számos államfő (például John F. Kennedy) és híresség végső nyughelyéül szolgál. Itt található az ismeretlen katona sírja is. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy az 1846-ban alapított, a világ egyik legnagyobb múzeum- és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Ezen intézményrendszer kötelékébe tartozik a Nemzeti Légi és Űrmúzeum, a Képzőművészeti Múzeum, és a Természettudományi Múzeum is. Szállás Washington környékén.

6. NAP | New York City
Reggeli után Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. A város fontos szerepet játszott az amerikai történelem alakulásában: itt írták alá a függetlenségi nyilatkozatot és az amerikai alkotmányt is. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő keretében fedezze fel e bámulatos város megunhatatlan csodáit! Szállás New York környékén.

7. NAP | New York City
Üdvözöljük a Nagy Almában, New York-ban, a világ egyik legismertebb, legizgalmasabb, legkozmopolitább, legpezsgőbb városában! Ez az a város, mely soha nem alszik. Délelőtt négyórás városnézés során megcsodálhatjuk az égbe törő felhőkarcolók között Amerika ikonikus nevezetességeinek jó részét, a Downtown városrészből Uptown-ba jutva. A Battery Parkból ámulatba ejtő kilátás nyílik a New York előtti Liberty Island-en álló Szabadság-szoborra, mely a szabadság és a demokrácia világszerte ismert jelképe. A 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatai előtt tisztelgő Ground Zero emlékhely és a korábbi Világkereskedelmi Központ helyén, újonnan emelt Freedom Tower mély benyomást kelt látogatóiban. Az USA pénzügyi ütőere, a tőzsdének is otthont adó Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a művészien bolondos Soho, a prominens lakóhelynek számító TriBeca, a Rockefeller Center, a filmekből jól ismert épületekkel és luxusáruházakkal büszkélkedő Fifth Avenue/Ötödik sugárút olyan utánozhatatlanul egyediek, melyet egyszer mindenkinek látnia kell. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta kb. 330.000 ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, villódzó reklámok, világcégek, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. A délutáni szabadidő során alkalom kínálkozik az Empire State Building meglátogatására vagy a Macy’s-ben, a világ egyik legnagyobb áruházában történő vásárlásra (mely különleges akciókkal csábítja a turistákat). New York üde, zöld színfoltjában, a világhírnévnek örvendő, több, mint 150 éves Central Parkban a kocogók, kutyát sétáltatók, kacsát etetők, piknikezők között kicsit mi is átitatódhatunk az igazi New York-i életérzéssel. Szállás New York környékén.

8. NAP | Boston
A mai napon Amerika egyik legrégebbi városába, az 1630- ban puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. A város szemtanúja volt a Brit Birodalommal szembeni ellenérzések születésének, melyek végül a Függetlenségi Háború kitöréséhez vezettek. Az ebből a korszakból származó
történelmi emlékeket nagy odaadással igyekeznek megőrizni a jövő generációinak is. Cambridge városa Nagy-Boston része, az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. A büszke öntudat, a szellemi értékek, a tudomány, az innováció, a nyugodt jólét által definiált Bostonban az utazók rendszerint felkeresik az ország legrégebbi parkját, a Boston Commons-t, a tégla sorházakkal, szűk utcácskákkal, gázlámpákkal a régi gyarmati világot felidéző, megkapó Beacon Hill-t, a Cheers Bárt, a botanikus kertet, a Newbury utcát, és a Copley teret. A Freedom Trail, azaz Szabadság Ösvény Amerika első történelmi városnéző túrája Amerika múltjának két és fél évszázadát öleli fel, 16 emlékhelyen keresztül. Szállás Boston környékén.

9. NAP | Montreal
Reggeli után ismét Kanada vár minket. Meseszép New England-i államokon (Massachusetts, New Hampshire, Vermont) átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj, titokzatos erdők, és apró városkák szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

10. NAP | Montreal – Québec
Reggeli után Montreal titkainak nyomába eredünk. Kanada második legnagyobb városa egy három folyó (St. Lawrence, Riviére des Prairies, és Ottawa) által körülölelt szigeten található. Fekvésének köszönhető a „joie de vivre” érzés, mely az életörömöt hirdeti, és kitörő jókedvével az ide látogatókat is megfertőzi. A Saint Laurent sugárúton családi vállalkozásban működő kis lengyel csemegeboltok bújnak meg előkelő éttermek között, trendi bevásárlóközpontok váltakoznak filléres boltokkal. Semmilyen montreali városnézés nem lehet teljes a föld alatti utcarendszer, az Underground Montreal felkeresése nélkül. Ez a kiterjedt hálózat köti össze a metróállomásokat, vendéglőket, butikokat, még lakásokat is. A világ legnagyobb földalatti komplexuma felszín feletti részekkel is rendelkezik. Montrealt magunk mögött hagyva, a romantikus Québec vár felfedezésre. A bájos, francia ajkú városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. Szállás Québecben.

11. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: egy igazán izgalmas színfoltot jelent utazásunk során a bálnanézőhajótúra. Másik FAKULTATÍV programként ne szalassza el az alkalmat, hogy megismerje a huron indiánok titokzatos világát, a hagyományaikat óvón őrző rezervátumban (ebéd). Szállás Québec-ben.

12. NAP | Québec
Reggeli után utazás Québecből Ottawa-ba, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk. A Parlament impozáns épülete egy dombról tekint le a városra, és nagy távolságról is észrevehető. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol szállásunk lesz.

13. NAP | Gananoque
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget)- vidéket, mely festői képeivel, rusztikus-markáns bájával bűvöl el minket (FAKULTATÍV). Ahol a Szent Lőrinc-folyó kilép az Ontario-tóból, 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk.

14. NAP | Toronto
Reggeli, délelőtt szabadidő, délután transzfer a reptérre, majd hazautazás.

15. NAP | Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 10 kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Lancaster, Washington, New York, Boston, Montreal, Québec, Toronto, stb.
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.
 

Amit az ár nem tartalmaz:

Repülőtéri illeték: 96.855 Ft/fő
Szezonfelár:  06. 09: 0 Ft, szept. 09.22: 40.000 Ft/fő
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu