A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Utazás Toronto-ba
Utazás neves légitársasággal Budapestről Toronto-ba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Toronto környékén.

2. NAP | Toronto – N
AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Utazás Toronto-ba
Utazás neves légitársasággal Budapestről Toronto-ba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Toronto környékén.

2. NAP | Toronto – Niagara Falls
A bőséges reggeli után utazás Niagara on the Lake-be. Megcsodálhatjuk az előttünk elsuhanó fenséges kanadai tájat, a szőlőlugasokkal végigfuttatott lankákat. Egy életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. Opcionális vacsora a Skylon Tower-ben. Szállás Niagara Falls-ban, minőségi, középkategóriájú hotelben.

3. NAP | Amish tájak és Lancaster
Reggeli után átlépjük a kanadai-amerikai határt. Idilli tájakon, végtelenbe nyúló hegyek között vezet utunk, New York államon keresztül Lancasterbe, az úgynevezett amish vidékre. A konzervatív keresztény közösség mindennapjaiba belepillantva megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ előtti idők sejlenek fel. Este hamisítatlan, amish családi vacsora. Szállás Lancasterben minőségi, középkategóriájú hotelben.

4. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Gettysburg-t keressük fel, a 43.000 főnyi áldozattal járó amerikai polgárháború egyik legvéresebb csatájának 1863-as helyszínét. Ezt követően az Egyesült Államok fővárosa, Washington ígér felejthetetlen élményt. Panoráma-városnézés keretében tárulnak fel előttünk
a legfőbb látványosságok, például a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű, mely az amerikai nemzeti öntudat egyik jelképe, vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.

5. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül. Az első amerikai elnökről elnevezett város történelmi atmoszférája, méltóságteljes légköre még izgalmasabbá teszi a politika fellegváraként is ismert Washingtont. Számos emlékműve idézi fel a múltat. A legfőbb, filmekből, regényekből is jól ismert látnivalók közé tartozik az elnöki rezidencia, a Fehér Ház, a Capitolium, ahol a Kongresszus ülésezik, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű, és az egyik legismertebb katonai sírkert, az arlingtoni nemzeti temető, mely számos államfő (például John F. Kennedy) és híresség végső nyughelyéül szolgál. Itt található az ismeretlen katona sírja is. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy az 1846-ban alapított, a világ egyik legnagyobb múzeum- és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Ezen intézményrendszer kötelékébe tartozik a Nemzeti Légi és Űrmúzeum, a Képzőművészeti Múzeum, és a Természettudományi Múzeum is. Szállás Washington környékén.

6. NAP | New York City
Reggeli után Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. A város fontos szerepet játszott az amerikai történelem alakulásában: itt írták alá a függetlenségi nyilatkozatot és az amerikai alkotmányt is. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő keretében fedezze fel e bámulatos város megunhatatlan csodáit! Szállás New York környékén.

7. NAP | New York City
Üdvözöljük a Nagy Almában, New York-ban, a világ egyik legismertebb, legizgalmasabb, legkozmopolitább, legpezsgőbb városában! Ez az a város, mely soha nem alszik. Délelőtt négyórás városnézés során megcsodálhatjuk az égbe törő felhőkarcolók között Amerika ikonikus nevezetességeinek jó részét, a Downtown városrészből Uptown-ba jutva. A Battery Parkból ámulatba ejtő kilátás nyílik a New York előtti Liberty Island-en álló Szabadság-szoborra, mely a szabadság és a demokrácia világszerte ismert jelképe. A 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatai előtt tisztelgő Ground Zero emlékhely és a korábbi Világkereskedelmi Központ helyén, újonnan emelt Freedom Tower mély benyomást kelt látogatóiban. Az USA pénzügyi ütőere, a tőzsdének is otthont adó Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a művészien bolondos Soho, a prominens lakóhelynek számító TriBeca, a Rockefeller Center, a filmekből jól ismert épületekkel és luxusáruházakkal büszkélkedő Fifth Avenue/Ötödik sugárút olyan utánozhatatlanul egyediek, melyet egyszer mindenkinek látnia kell. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta kb. 330.000 ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, villódzó reklámok, világcégek, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. A délutáni szabadidő során alkalom kínálkozik az Empire State Building meglátogatására vagy a Macy’s-ben, a világ egyik legnagyobb áruházában történő vásárlásra (mely különleges akciókkal csábítja a turistákat). New York üde, zöld színfoltjában, a világhírnévnek örvendő, több, mint 150 éves Central Parkban a kocogók, kutyát sétáltatók, kacsát etetők, piknikezők között kicsit mi is átitatódhatunk az igazi New York-i életérzéssel. Szállás New York környékén.

8. NAP | Boston
A mai napon Amerika egyik legrégebbi városába, az 1630- ban puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. A város szemtanúja volt a Brit Birodalommal szembeni ellenérzések születésének, melyek végül a Függetlenségi Háború kitöréséhez vezettek. Az ebből a korszakból származó
történelmi emlékeket nagy odaadással igyekeznek megőrizni a jövő generációinak is. Cambridge városa Nagy-Boston része, az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. A büszke öntudat, a szellemi értékek, a tudomány, az innováció, a nyugodt jólét által definiált Bostonban az utazók rendszerint felkeresik az ország legrégebbi parkját, a Boston Commons-t, a tégla sorházakkal, szűk utcácskákkal, gázlámpákkal a régi gyarmati világot felidéző, megkapó Beacon Hill-t, a Cheers Bárt, a botanikus kertet, a Newbury utcát, és a Copley teret. A Freedom Trail, azaz Szabadság Ösvény Amerika első történelmi városnéző túrája Amerika múltjának két és fél évszázadát öleli fel, 16 emlékhelyen keresztül. Szállás Boston környékén.

9. NAP | Montreal
Reggeli után ismét Kanada vár minket. Meseszép New England-i államokon (Massachusetts, New Hampshire, Vermont) átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj, titokzatos erdők, és apró városkák szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

10. NAP | Montreal – Québec
Reggeli után Montreal titkainak nyomába eredünk. Kanada második legnagyobb városa egy három folyó (St. Lawrence, Riviére des Prairies, és Ottawa) által körülölelt szigeten található. Fekvésének köszönhető a „joie de vivre” érzés, mely az életörömöt hirdeti, és kitörő jókedvével az ide látogatókat is megfertőzi. A Saint Laurent sugárúton családi vállalkozásban működő kis lengyel csemegeboltok bújnak meg előkelő éttermek között, trendi bevásárlóközpontok váltakoznak filléres boltokkal. Semmilyen montreali városnézés nem lehet teljes a föld alatti utcarendszer, az Underground Montreal felkeresése nélkül. Ez a kiterjedt hálózat köti össze a metróállomásokat, vendéglőket, butikokat, még lakásokat is. A világ legnagyobb földalatti komplexuma felszín feletti részekkel is rendelkezik. Montrealt magunk mögött hagyva, a romantikus Québec vár felfedezésre. A bájos, francia ajkú városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. Szállás Québecben.

11. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: egy igazán izgalmas színfoltot jelent utazásunk során a bálnanézőhajótúra. Másik FAKULTATÍV programként ne szalassza el az alkalmat, hogy megismerje a huron indiánok titokzatos világát, a hagyományaikat óvón őrző rezervátumban (ebéd). Szállás Québec-ben.

12. NAP | Québec
Reggeli után utazás Québecből Ottawa-ba, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk. A Parlament impozáns épülete egy dombról tekint le a városra, és nagy távolságról is észrevehető. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol szállásunk lesz.

13. NAP | Gananoque
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget)- vidéket, mely festői képeivel, rusztikus-markáns bájával bűvöl el minket (FAKULTATÍV). Ahol a Szent Lőrinc-folyó kilép az Ontario-tóból, 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk.

14. NAP | Toronto
Reggeli, délelőtt szabadidő, délután transzfer a reptérre, majd hazautazás.

15. NAP | Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 10 kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Lancaster, Washington, New York, Boston, Montreal, Québec, Toronto, stb.
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.
 

Amit az ár nem tartalmaz:

Repülőtéri illeték: 96.855 Ft/fő
Szezonfelár:  06. 09: 0 Ft, szept. 09.22: 40.000 Ft/fő
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák