A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Leírás

1. NAP Utazás Washintonba
Utazás Budapestről átszállással Washingtonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.

2. NAP Washington D.C.
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washi

Leírás

1. NAP Utazás Washintonba
Utazás Budapestről átszállással Washingtonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.

2. NAP Washington D.C.
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba.

3. NAP Philadelphia – New York City
Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára.

4. NAP New York City
Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Battery Park, a Ground Zero emlékhely, Freedom Tower, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a Fifth Avenue/Ötödik sugárút, Times Square. A délutáni szabadidő során alkalom az Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV) vagy a Macy’s áruházban történő vásárlásra. A nap folyamán külön foglalható FAKULTATÍV: életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett.

5. NAP Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport (Rhode Island) óvárosában. Cambridge a felsőoktatás tekintélyes egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. Bostonban az utazók rendszerint felkeresik a Boston Commons-t, a Beacon Hill-t, a Cheers Bárt és a Newbury utcát. A Freedom Trail (Szabadság Ösvény) Amerika első történelmi városnéző túrája. Szállás Boston környékén.

6. NAP Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont) és White Mountain erdőin átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

7. NAP Montreal – Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk. Montrealt magunk mögött hagyva Québec vár felfedezésre. Szállás Québecben.

8. NAP Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző- hajótúra. Szállás Québecben.

9. NAP Québec – Ottawa – Gananoque
Utazás Québecből Ottawába, ahol rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.

10. NAP Gananoque – Toronto
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands/Ezer sziget-vidéket (FAKULTATÍV), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk. Szállás Toronto környékén.

11. NAP Niagara
Utazás Niagara on the Lake-be. Életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. Opcionális vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.

12. NAP Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. Lancasterbe, az ún. amish vidékre vezet utunk. Belepillantunk a konzervatív közösség mindennapjaiba. Este amish családi vacsora. Szállás Lancasterben.

13. NAP Washington D.C.
Gettysburg-t keressük fel, amerikai polgárháború egyik csatájának helyszínét. Washingtonban panorámabuszos-városnézés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.

14. NAP Hazautazás
Transzfer a repülőtérre, és repülés átszállással Magyarországra.

15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre


FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába. Amennyiben a Kanadába belépés nem légi úton történik, nincs szükség eTA-ra (Elektronikus Beutazási Engedély).
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig!
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza, ismert légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Kirándulóprogramokat: Washington, Toronto, Boston, New York, stb. a program alapján. Minőségi szállásokat: Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben. Reggelit: A szállodák éttermében. Egy tipikus amish vacsorát Magyar nyelvű idegenvezetés Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 148.000 Ft/fő Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 249.990 Ft/fő/teljes utazás Bécsi indulási lehetőség lekérésre Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag (hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra, Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel): 79.680 Ft/fő Helikopterezés New Yorkban (fakultatív program, külön vásárolható meg): 67.200 Ft/fő (kb. 250 USD/fő) Elegendő számú jelentkező esetén! Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 Ft/fő/nap

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 79.680 Ft/fő • Empire State Building meglátogatása belépővel Élvezze, ahogy New York City minden szépsége, nyüzsgése a lábai előtt hever! • Bálnanéző-hajótúra Vadregényes környezetben, a végtelen óceánt fürkészve figyelhetjük meg e fenséges lényeket. • Thousand Islands hajókirándulás Az Ezer sziget – vidéken 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből, a program során belefeledkezhetünk a természet szépségébe. • Hajózás a Niagarán Hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. • Vacsora a Skylon Towerben Külön foglalható fakultatív program - 67.200 Ft/fő (kb. 250 USD/fő) • Helikopterezés New Yorkban Életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett. A levegőbe emelkedve elénk tárul a Szabadság-szobor, a Brooklyn-híd, a Central Park, stb. Elegendő számú jelentkező esetén! Fakultatív programok vásárlása foglaláskor, előzetesen.

Hotel

Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést a programleírásban megjelölt városok környékén.

Járatok

BudapestBudapest
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák