A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Egzotikus szilveszteri utazás az európai télből a dél-amerikai nyárba. Kirándulás a Világ Új Hét Csodájának címét is elnyerő Iguazú-vísesés argentin és brazil oldalára, városnézések a tangó hazájában, Buenos Airesben és Uruguay-ban.

leiras

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, 2 ágyas szobában

Ellá

info

Egzotikus szilveszteri utazás az európai télből a dél-amerikai nyárba. Kirándulás a Világ Új Hét Csodájának címét is elnyerő Iguazú-vísesés argentin és brazil oldalára, városnézések a tangó hazájában, Buenos Airesben és Uruguay-ban.

leiras

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, 2 ágyas szobában

Ellátás: reggeli

 

1-2. nap: Budapest – Buenos Aires

Budapestről európai átszállással repülünk Argentína fővárosába. Az európai téli időjárást magunk mögött hagyva, Buenos Airesben azonnal az igazi nyárba csöppenünk.

Délután gyalog indulunk Latin-Amerika legnagyobb metropoliszának felfedezésére. Városnézésünket a Parlamentnél kezdjük, megnézzük a Parlamentet,  Casa Rosada kormányzati épületét és a luxus negyeddé alakított régi kikötőt is. Sétánkat San Telmo hangulatos, a város aranykorát idéző negyedében fejezzük be. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázunk, ahol első argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár.

 

3. nap: Iguazú-vízesés

Három napos kirándulásra indulunk az Iguazú-víseséshez menetrend szerinti repülőjárattal. Az UNESCO Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazú Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ Új Hét Csodájának címét elnyerő Iguazú 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze.  Puertó Iguazú turista központjában szállunk meg, ami a vízeséshez induló kirándulások kiindulópontja.

 

4. nap: Iguazú-vízesés – Argentin oldal

Egész napunkat a nemzeti park argentin oldalán töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Ezután motorcsónakkal közelítjük meg a vízesést.

 

5. nap: Iguazú-vízesés – Brazil oldal

Az Iguazú-vízesés brazil oldalára látogatunk. Körbejárjuk a 1200 m hosszú sétány kilátópontjait, sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Délután Buenos Aires-be utazunk.

 

6. Buenos Aires – Szilveszter

Fakultatív kirándulás a világ egyik leghíresebb temetőjébe, amely mára egy önálló kis várossá nőtte ki magát a La Recoleta negyedben. Az argentinok között népszerű a szokás, hogy arra gyűjtenek, hogy a nemzet nagyjai, köztük Evita nyughelyének közelében vásárolhassanak magunknak sírhelyet.

Kihagyhatatlan program Buenos Aires legrégebbi városrészének, a Boka negyednek a meglátogatása, melynek nem csak a focicsapata, hanem az olasz dokkmunkások színes házai és a tangóbárjai is világhírűek. Szilveszter este fakultatív revüműsor a városlakók egyik kedvelt szórakozóhelyén, gála vacsorával.

 

7. nap: Uruguay – Colonia del Sacramento

Kirándulás a szomszédos Uruguay legszebb koloniális településére, az UNESCO Világörökség listáján is szereplő Colonia del Sacramento óvárosába. A Colonia del Sacramento óvárosában álló háromszáz éves épületeket még a spanyolok és portugál gyarmatosítók építették. A platánfákkal szegélyezett, kanyargós utcákon és parti sétányokon hangulatos pici helyi éttermek sora vár minket.  A La Plata folyón kelünk át egy komppal,  az éjszakát a kisváros egyik hangulatos vendégházában töltjük.

 

8. nap: Buenos Aires

A La Plata folyón átkelve visszatérünk Uruguay-ból Argentínába. A délutánt és az éjszakát a már ismerős Buenos Airesben töltjük. Belvárosi szállásunktól séta távolságra vannak a legnagyobb mozik, színházak és legjobb helyi éttermek.

 

9-10. nap: Buenos Aires - Budapest

A nap első felét Buenos Airesben töltjük. A kora délutáni órákban Buenos Aires repülőterére utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat. Másnap a kora délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Az ár tartalmazza:

a szállások árát hotelekben, két ágyas szobákban 7 reggelit a programokat a repülőtéri transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást

Az ár nem tartalmazza:

a nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (kb.: 537 000 Ft) a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást további étkezéseket, italokat helyszínen fizetendő belépők és fakultatív programok árát szilveszteri revü műsor gála vacsorával: 150 USD
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu