A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Egzotikus szilveszteri utazás az európai télből a dél-amerikai nyárba. Kirándulás a Világ Új Hét Csodájának címét is elnyerő Iguazú-vísesés argentin és brazil oldalára, városnézések a tangó hazájában, Buenos Airesben és Uruguay-ban.

leiras

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, 2 ágyas szobában

Ellá

info

Egzotikus szilveszteri utazás az európai télből a dél-amerikai nyárba. Kirándulás a Világ Új Hét Csodájának címét is elnyerő Iguazú-vísesés argentin és brazil oldalára, városnézések a tangó hazájában, Buenos Airesben és Uruguay-ban.

leiras

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, 2 ágyas szobában

Ellátás: reggeli

 

1-2. nap: Budapest – Buenos Aires

Budapestről európai átszállással repülünk Argentína fővárosába. Az európai téli időjárást magunk mögött hagyva, Buenos Airesben azonnal az igazi nyárba csöppenünk.

Délután gyalog indulunk Latin-Amerika legnagyobb metropoliszának felfedezésére. Városnézésünket a Parlamentnél kezdjük, megnézzük a Parlamentet,  Casa Rosada kormányzati épületét és a luxus negyeddé alakított régi kikötőt is. Sétánkat San Telmo hangulatos, a város aranykorát idéző negyedében fejezzük be. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázunk, ahol első argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár.

 

3. nap: Iguazú-vízesés

Három napos kirándulásra indulunk az Iguazú-víseséshez menetrend szerinti repülőjárattal. Az UNESCO Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazú Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ Új Hét Csodájának címét elnyerő Iguazú 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze.  Puertó Iguazú turista központjában szállunk meg, ami a vízeséshez induló kirándulások kiindulópontja.

 

4. nap: Iguazú-vízesés – Argentin oldal

Egész napunkat a nemzeti park argentin oldalán töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Ezután motorcsónakkal közelítjük meg a vízesést.

 

5. nap: Iguazú-vízesés – Brazil oldal

Az Iguazú-vízesés brazil oldalára látogatunk. Körbejárjuk a 1200 m hosszú sétány kilátópontjait, sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Délután Buenos Aires-be utazunk.

 

6. Buenos Aires – Szilveszter

Fakultatív kirándulás a világ egyik leghíresebb temetőjébe, amely mára egy önálló kis várossá nőtte ki magát a La Recoleta negyedben. Az argentinok között népszerű a szokás, hogy arra gyűjtenek, hogy a nemzet nagyjai, köztük Evita nyughelyének közelében vásárolhassanak magunknak sírhelyet.

Kihagyhatatlan program Buenos Aires legrégebbi városrészének, a Boka negyednek a meglátogatása, melynek nem csak a focicsapata, hanem az olasz dokkmunkások színes házai és a tangóbárjai is világhírűek. Szilveszter este fakultatív revüműsor a városlakók egyik kedvelt szórakozóhelyén, gála vacsorával.

 

7. nap: Uruguay – Colonia del Sacramento

Kirándulás a szomszédos Uruguay legszebb koloniális településére, az UNESCO Világörökség listáján is szereplő Colonia del Sacramento óvárosába. A Colonia del Sacramento óvárosában álló háromszáz éves épületeket még a spanyolok és portugál gyarmatosítók építették. A platánfákkal szegélyezett, kanyargós utcákon és parti sétányokon hangulatos pici helyi éttermek sora vár minket.  A La Plata folyón kelünk át egy komppal,  az éjszakát a kisváros egyik hangulatos vendégházában töltjük.

 

8. nap: Buenos Aires

A La Plata folyón átkelve visszatérünk Uruguay-ból Argentínába. A délutánt és az éjszakát a már ismerős Buenos Airesben töltjük. Belvárosi szállásunktól séta távolságra vannak a legnagyobb mozik, színházak és legjobb helyi éttermek.

 

9-10. nap: Buenos Aires - Budapest

A nap első felét Buenos Airesben töltjük. A kora délutáni órákban Buenos Aires repülőterére utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat. Másnap a kora délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Az ár tartalmazza:

a szállások árát hotelekben, két ágyas szobákban 7 reggelit a programokat a repülőtéri transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást

Az ár nem tartalmazza:

a nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (kb.: 537 000 Ft) a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást további étkezéseket, italokat helyszínen fizetendő belépők és fakultatív programok árát szilveszteri revü műsor gála vacsorával: 150 USD
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu