A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Körutazás magyar idegenvezetővel Sydney, Cairns és Új-Zéland legfontosabb látnivalói között.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os  szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: reggeli, főétkezések a program szerint

 

 

1. nap: Budapest – Sydney

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi

info

Körutazás magyar idegenvezetővel Sydney, Cairns és Új-Zéland legfontosabb látnivalói között.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os  szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: reggeli, főétkezések a program szerint

 

 

1. nap: Budapest – Sydney

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrendszerinti járatokkal Sydney felé, átszállássokkal.

 

2. nap: Sydney

Érkezés a késő esti órákban. Útlevélkezelés és a csomagok felvételét követően transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

 

3. nap: Sydney - Cairns

Reggeli a szállodában.

Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre. Utazás közvetlen járattal Cairns városába. Érkezés után transzfer a szállodához, szobák átvétele. Este érdemes a tengerpart mentén húzódó Esplanade-en sétálni egyet, hiszen a klíma nagyon kellemes, a városnak hamisítatlan tengerparti város hangulata van, és a kikötő illetve környéke kifejezetten vendégcsalogató pont.

 

4. nap: Cairns

Reggeli a szállodában.

Svédasztalos reggeli a szállodában.

Egész napos hajókirándulás a Green-szigetre, a Nagy-Korallzátony legközelebbi szigetére. Egy közel 45 perces katamarán túra után érkezés a csodálatos Green-szigetre, ahol egy felejthetetlen napot töltünk. A sziget mellett lévő vízi-állomásról indulva részt lehet venni fél-tengeralattjáró túrán a korallokhoz, vagy a bátrabbak kipróbálhatják a „pipás búvárkodást” is. Akik nem szeretnének időt szentelni a búvárkodásra, azok kisétálhatnak a szigetre és felfedezhetik minden szegletét. A túra tartalmazza a transzfert a kikötő és a hotel között oda-vissza, a reggeli teát vagy kávét indulás előtt kis sütivel, két órás tartózkodást a Green-szigeten, 3 órás tartózkodást a vízi-állomáson, a „pipás búvár” felszerelést, svédasztalos ebédet, a fél-tengeralattjáró használatát, a víz alatti kilátó használatát illetve a délutáni tea és kávét.

 

5. nap: Cairns

Reggeli a szállodában.

Svédasztalos reggeli a szállodában.

Reggeli után elindulunk a Kuranda-faluhoz. Transzfer a Kuranda Scenic Train vonatállomáshoz, majd következik egy látványos másfélórás vonatozás 15 alagúton és 40 hídon át. Egy rövid időre a vonat meg is áll, hogy a Barron-folyó vízesését alaposan megcsodálhassuk. Megérkezünk a Kuranda-faluba, ahol szabad időtöltés. Egy finom ebéd következik a Frog étteremben, majd megtekintünk egy látványos aboriginal bemutatót didgeridoo zenével, ősi tánccal, a fegyver bemutatóval, és ki is lehet próbálni a dárdát vagy a bumerángot. Ezután az Army Duck, katonai kétéltű jármű fedélzetén felfedezzük az esőerdőt. Nem sokkal később jön a nap fénypontja: egy 40 perces égi-gondola utazás következik az esőerdő felett, ami egy igazán egyedülálló élményminden látogatónak. Transzfer vissza a hotelbe.

 

6. nap: Cairns - Sydney

Reggeli a szállodában. Transzfer a repülőtérre. Utazás menetrendszerinti járattal Sydney-be. Csomagok felvétele, majd transzfer a belvárosba: megnézünk olyan híres épületeket, pontokat, mint a Városháza, St. Andrews Katedrális, St. Mary Katedrális, Hyde Park, Rock városrész, Darling Harbour, Harbour-híd, majd a külső tengerparti részekhez is kilátogatunk (Bondi Beach). A hajóról leszállva rövid séta az Operaházhoz, majd 45 perces túra a híres épületben. Este felszállunk a Majestic Cruise hajó fedélzetére, egy finom vacsora elfogyasztása mellett megismerhetjük Sydney másik, kivilágított arcát is, az öböl felől. Transzfer a szállodához.

 

7. nap: Sydney

Reggeli a szállodában.

Egész napos kirándulás a Kék-hegyekhez. Első megállónk a Featherdale Wildlife Park-hoz, ahol közelről megismerkedhetünk Ausztrália őshonos állataival: koala, wombat, kenguru, emu, stb). A Kék-hegyek Nemzeti Parkban tett látogatásunk során az alábbi programok várnak ránk: Három Nővér Sziklaformáció megtekintése, látogatás a Waradah Aboriginal Központba, ahol egy 15 perces táncbemutatóval kedveskednek a helyiek, látogatás a Katoomba vízeséshez, Egy finom, háromfogásos ebéd vár ránk, majd a Sceniworld vonatútját, gondoláját és a függőhídját is kipróbáljuk. Késő délután transzfer vissza Sydney-be.

 

8. nap: Sydney - Christchurch

Reggeli a szállodában. Utazás a repülőtérre, és menetrendszerinti közvetlen járattall utazás Új-Zélandra, Christchurch városába. Érkezés, útlevélkezelés majd a csomagok felvétele után transzfer a szállodához. Szobák átvétele. Szállás.

 

9. nap: Christchurch – Punakaiki – Greymouth

Reggeli a szállodában.

A délelőtt folyamán részt veszünk egy városnézésen Christchurch-ben. A túra során ellátogatunk az Avon folyóhoz, megtekintjük a város néhány jellegzetes épületét, műemlékét. Majd elhagyjuk a várost, és a Cashmere dombokról még egy pillantást vetünk a városra és a Lyttelton-öbölre, valamint a Canterbury síkságra. És ha az idő is kegyes hozzánk, akkor háttérben a fenséges Déli Alpokra is. Ezután utazás tovább a hegyeken keresztül, az Arthur-hágon át a Nyugati Partra. Útközben a hegyek között garantált a fantasztikus látvány. Ellátogatunk Punakaiki-be. Az itt található, közel 30 millió éves Palacsinta Sziklák és Kürtők évente nagyon sok látogatót vonzanak a világ össze tájáról, hiszen a különleges palacsinta rétegek, melyek ősi tengeri állatok kövületeiből állnak igen különleges látványt nyújtanak. Késő délután érkezés Greymouth városába. Szobák átvétele. Szállás.

 

10. nap: Greymouth - Queenstown

Reggeli után elindulunk a Nyugati Part mentén dél felé. Útközben ellátogatunk ShantyTown-ba, a korabeli aranyásók városába, mely mára egy szórakoztató parkká nőtte ki magát. Továbbutazunk a parton és Hokitikában, a Jade ékszerek „fellegvárában” megállunk egy rövid időre. Ezt követően felkapaszkodunk a fenséges hegyek közé, és a Franz Josef gleccserhez teszünk egy rövid kitérőt, majd látogatás a Fox gleccser közelében fekvő Matheson-tóhoz. Rövid gyönyörködés után indulás tovább a Nyugati-Part esőerdein át egészen a tengerpartig, ahol a lélegzetelállítóan szép Moearaki-tónál és a környező örökzöld erdőknél megállunk egy órára, hogy egy könnyű sétát tegyünk ebben a csodavilágban. Folytatjuk utunkat Queenstown felé.  A Haast-hágón keresztül átszeljük a Déli-Alpokat, majd belépünk drámai szépségű Mount Aspiring Nemzeti Park területére. Külön megállunk a Wanaka-tónál és Arrotown-ban, a korabeli aranymosók lakóhelyénél. Kora estére megérkezünk a szállodához. Szobák átvétele.

 

11. nap: Queenstown – Milford Sound Fjord - Queenstown

Reggeli a szállodában.

Reggeli után egy közel 5 órás utazás következik a Milford Sound fjordhoz. A várost elhagyva a Wakatipu-tó mentén visz az utunk, majd számos farm mellett haladunk el, hatalmas bükkösökön keresztül, a Homer alagúton túloldalán megérkezünk a Milford Sound fjordhoz. Felszállunk egy kiránduló hajó fedélzetére, ahol egy közel másfél órás hajóút során megcsodálhatjuk a fjord környezetét: A Mitre Peak csúcsot, a Pembroke gleccsert. A fedélzetről nagyon jól megfigyelhetjük a fjord állatvilágát is. Egy finom svédasztalos ebéd gondoskodik a kulináris élményekről. A hajókirándulás után visszatérés Queenstown-ba.

 

12. nap: Queenstown – Auckland

Reggeli a szállodában. A délelőtt szabad időtöltés, a város egyéni felfedezése. Délután transzfer a repülőtérre és utazás menetrendszerinti, közvetlen járattal Auckland-be. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák átvétele. A belváros szívében magasodik a Déli Félteke legmagasabb tornya, a Sky Tower. A kilátóból pazar látvány nyílik a kivilágított városra!

 

13. nap: Auckland - Rotorua

Reggeli a szállodában.

Indulás Rotorua felé. Útközben megállunk a Waitomo-barlangnál, ahol megismerhetjük a világon egyedülálló „parázsféreg” populáció életét. Utazás tovább Rotorua városába. Érkezés a késő délutáni órákban. Szobák átvétele. Ezen az estén egy igen különleges élményben lehet részünk: részt veszünk egy előadáson, melynek során megismerhetjük az új-zélandi őslakoson zenéjét, történelmét és kultúráját autentikus környezetben, majd egy igazi maori ’lakoma” következik, a hangi. A program végeztével transzfer vissza a szállodához.

 

14. nap: Rotorua – Auckland - Budapest

Reggeli a szállodában.

Reggeli után egy közel 1 órás látogatást teszünk a Te Puia Termál völgyben, ahol közelről megismerhetjük a város különleges termáltevékenységét. A park területén működik még egy maori fafaragó műhely, ahol csodálatos munkák kerülnek ki az őslakos művészek kezei alól illetve indulás előtt meglátogatjuk a KiwiBird House-t, a nemzeti állat, a kiwi madár mesterséges lakhelyét. Elindulunk vissza Auckland felé és egy közel 4 órás utazás után érkezés a repülőtérre. Indulás Budapest felé menetrendszerinti járatokkal, átszállásokkal.

 

15. nap: Budapest

Érkezés Budapestre napközben.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek:

Sydney, Kék-hegyek

Sydney- Operaház

Az ár tartalmazza:

  szállást 3*-os szállodákban reggelis ellátással A privát autóbusz használatát az egész út során Az említett programokat a szükséges belépővel, díjjal Magyar nyelvű csoportkísérőt az egész út során  

Az ár nem tartalmazza:

A nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel (kb 610.000 Ft) További étkezések költségeit (kb 5-25USD/fő/alkalom) vízum ügyintézési díj (4000 Ft/fő) Sztornó biztosítást (1,5 %) BBP biztosítást Személyes költségeket
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák