A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Ausztrália és Új-Zéland kirándulás magyar nyelvű idegenvezetővel. Sydney, Melbourne, Cairns és Új-Zéland legszebb látnivalói.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: reggeli, főétkezések a program szerint

 

 

1. nap: Budapest – Sydney

Találkozás irodánk csoport

info

Ausztrália és Új-Zéland kirándulás magyar nyelvű idegenvezetővel. Sydney, Melbourne, Cairns és Új-Zéland legszebb látnivalói.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: reggeli, főétkezések a program szerint

 

 

1. nap: Budapest – Sydney

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrendszerinti járatokkal Sydney felé, átszállássokkal.

 

2. nap: Sydney

Érkezés a késő esti órákban. Útlevélkezelés és a csomagok felvételét követően transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

 

3. nap: Sydney – Ayers Rock

Reggeli a szállodában.

Transzfer a repülőtérre, majd közvetlen járattal utazás a kontinens szívébe, Ayers Rock-ba. Csomagok felvétele után transzfer a hotelhez, szobák átvétele. Délután kirándulás az Olgas hasadékhoz (Kata Tjuta), majd finom borral vagy narancs lével a kézben megcsodálhatjuk a naplementét a Vörös Sziklánál (Uluru). Az italokhoz kis falatkákat is biztosítunk. A naplemente után transzfer vissza a szállodához. Szállás.

 

4. nap: Ayers Rock - Cairns

Hajnali kelést követően transzfer a Vörös Sziklához (Uluru), és tanúi lehetünk, ahogyan felkelő nap sugarai befestik narancssárgára a nagy monolit sziklát. Ezt követően felfedezzük a környéket, megnézzük a látogatható barlangokat, megismerkedünk az őslakoson szent helyének történelmével. Transzfer vissza a szállodába, reggeli. A délelőtt folyamán szabad időtöltés. Ezt követően transzfer a repülőtérre. Utazás közvetlen járattal Cairns-be. Érkezés után transzfer a szállodához, szobák átvétele. Este érdemes a tengerpart mentén húzódó Esplanade-en sétálni egyet, hiszen a klíma nagyon kellemes, a városnak hamisítatlan tengerparti város hangulata van, és a kikötő illetve környéke kifejezetten vendégcsalogató pont.

 

5. nap: Cairns

Reggeli a szállodában.

Egész napos hajókirándulás a Green-szigetre, a Nagy-Korallzátony legközelebbi szigetére. Egy közel 45 perces katamarán túra után érkezés a csodálatos Green-szigetre, ahol egy felejthetetlen napot töltünk. A sziget mellett lévő vízi-állomásról indulva részt lehet venni fél-tengeralattjáró túrán a korallokhoz, vagy a bátrabbak kipróbálhatják a „pipás búvárkodást” is. Akik nem szeretnének időt szentelni a búvárkodásra, azok kisétálhatnak a szigetre és felfedezhetik minden szegletét. A túra tartalmazza a transzfert a kikötő és a hotel között oda-vissza, a reggeli teát vagy kávét indulás előtt kis sütivel, két órás tartózkodást a Green-szigeten, 3 órás tartózkodást a vízi-állomáson, a „pipás búvár” felszerelést, svédasztalos ebédet, a fél-tengeralattjáró használatát, a víz alatti kilátó használatát illetve a délutáni tea és kávét.

 

6. nap: Cairns

Reggeli a szállodában. Egész napos szabad időtöltés Cairns-ben.

Fakultatív program: Kuranda Falu – kirándulás az esőerdőbe. A program ára: 56.900,-Ft/fő (min. 10 fő)

Reggeli után elindulunk a Kuranda-faluhoz. Transzfer a Kuranda Scenic Train vonatállomáshoz, majd következik egy látványos másfélórás vonatozás 15 alagúton és 40 hídon át. Egy rövid időre a vonat meg is áll, hogy a Barron-folyó vízesését alaposan megcsodálhassuk. Megérkezünk a Kuranda-faluba, ahol szabad időtöltés. Egy finom ebéd következik a Frog étteremben, majd megtekintünk egy látványos aboriginal bemutatót didgeridoo zenével, ősi tánccal, a fegyver bemutatóval, és ki is lehet próbálni a dárdát vagy a bumerángot. Ezután az Army Duck, katonai kétéltű jármű fedélzetén felfedezzük az esőerdőt. Nem sokkal később jön a nap fénypontja: egy 40 perces égi-gondola utazás következik az esőerdő felett, ami egy igazán egyedülálló élmény minden látogatónak.

 

7. nap: Cairns - Sydney

Reggeli a szállodában. Transzfer a repülőtérre. Utazás menetrendszerinti járattal Sydney-be. Csomagok felvétele, majd transzfer a belvárosba. Felszállunk a Majestic Cruise hajó fedélzetére, egy finom vacsora elfogyasztása mellett megismerhetjük Sydney másik, kivilágított arcát is, az öböl felől. Transzfer a szállodához.

 

8. nap: Sydney

Reggeli a szállodában. Egész napos szabad időtöltés Sydney-ben.

Fakultatív program: Kék-hegyek kirándulás. A program ára: 48.900,-Ft/fő (min. 10. fő)

Első megállónk a Featherdale Wildlife Park-hoz, ahol közelről megismerkedhetünk Ausztrália őshonos állataival: koala, wombat, kenguru, emu, stb). A Kék-hegyek Nemzeti Parkban tett látogatásunk során az alábbi programok várnak ránk: Három Nővér Sziklaformáció megtekintése, látogatás a Waradah Aboriginal Központba, ahol egy 15 perces táncbemutatóval kedveskednek a helyiek, látogatás a Katoomba vízeséshez, Egy finom, háromfogásos ebéd vár ránk, majd a Sceniworld vonatútját, gondoláját és a függőhídját is kipróbáljuk. Késő délután transzfer vissza Sydney-be.

 

9. nap: Sydney - Christchurch

Reggeli a szállodában. Délelőtt városnézés: megnézünk olyan híres épületeket, pontokat, mint a városháza, St. Andrews Katedrális, St. Mary Katedrális, Hyde Park, Rock városrész, Darling Harbour, Harbour-híd, majd a külső tengerparti részekhez is kilátogatunk (Bondi Beach). A hajóról leszállva rövid séta az Operaházhoz, majd 45 perces túra a híres épületben. Kis szabad program, majd utazás a repülőtérre, és menetrendszerinti közvetlen járattal utazás Új-Zélandra, Christchurch városába. Érkezés, útlevélkezelés majd a csomagok felvétele után transzfer a szállodához. Szobák átvétele. Szállás.

 

10. nap: Christchurch – Punakaiki – Greymouth

Reggeli a szállodában.

A délelőtt folyamán részt veszünk egy városnézésen Christchurch-ben. A túra során ellátogatunk az Avon folyóhoz, megtekintjük a város néhány jellegzetes épületét, műemlékét. Majd elhagyjuk a várost, és a Cashmere dombokról még egy pillantást vetünk a városra és a Lyttelton-öbölre, valamint a Canterbury síkságra. És ha az idő is kegyes hozzánk, akkor háttérben a fenséges Déli Alpokra is. Ezután utazás tovább a hegyeken keresztül, az Arthur-hágon át a Nyugati Partra. Útközben a hegyek között garantált a fantasztikus látvány. Ellátogatunk Punakaiki-be. Az itt található, közel 30 millió éves Palacsinta Sziklák és Kürtők évente nagyon sok látogatót vonzanak a világ össze tájáról, hiszen a különleges palacsinta rétegek, melyek ősi tengeri állatok kövületeiből állnak igen különleges látványt nyújtanak. Késő délután érkezés Greymouth városába. Szobák átvétele. Szállás.

 

11. nap: Greymouth - Queenstown

Reggeli után elindulunk a Nyugati Part mentén dél felé. Útközben ellátogatunk ShantyTown-ba, a korabeli aranyásók városába, mely mára egy szórakoztató parkká nőtte ki magát. Továbbutazunk a parton és Hokitikában, a Jade ékszerek „fellegvárában” megállunk egy rövid időre. Ezt követően felkapaszkodunk a fenséges hegyek közé, és a Franz Josef gleccserhez teszünk egy rövid kitérőt, majd látogatás a Fox gleccser közelében fekvő Matheson-tóhoz. Rövid gyönyörködés után indulás tovább a Nyugati-Part esőerdein át egészen a tengerpartig, ahol a lélegzetelállítóan szép Moearaki-tónál és a környező örökzöld erdőknél megállunk egy órára, hogy egy könnyű sétát tegyünk ebben a csodavilágban. Folytatjuk utunkat Queenstown felé.  A Haast-hágón keresztül átszeljük a Déli-Alpokat, majd belépünk drámai szépségű Mount Aspiring Nemzeti Park területére. Külön megállunk a Wanaka-tónál és Arrotown-ban, a korabeli aranymosók lakóhelyénél. Kora estére megérkezünk a szállodához. Szobák átvétele.

 

12. nap: Queenstown – Milford Sound Fjord - Queenstown

Reggeli a szállodában.

Reggeli után egy közel 5 órás utazás következik a Milford Sound fjordhoz. A várost elhagyva a Wakatipu-tó mentén visz az utunk, majd számos farm mellett haladunk el, hatalmas bükkösökön keresztül, a Homer alagút túloldalán megérkezünk a Milford Sound fjordhoz. Felszállunk egy kiránduló hajó fedélzetére, ahol egy közel másfél órás hajóút során megcsodálhatjuk a fjord környezetét: A Mitre Peak csúcsot, a Pembroke gleccsert. A fedélzetről nagyon jól megfigyelhetjük a fjord állatvilágát is. Egy finom svédasztalos ebéd gondoskodik a kulináris élményekről. A hajókirándulás után visszatérés Queenstown-ba.

 

13. nap: Queenstown

Reggeli a szállodában. Egész napos szabad program.

Fakultatív program: Jeep kirándulás a Skippers Kanyonba. A program ára: 34.900,-Ft/Fő

Egy 4 órás jeep kirándulás során bemutatjuk a valaha bányászparadicsomként működő térség csodálatos tájait, maradványait: fenséges hegyek, hágók, hatalmas sziklák, sebes folyók. És nem utolsó sorban kipróbálhatjuk szerencsénket a folyóban, ahonnan aranyat lehet mosni!

 

14. nap: Queenstown – Auckland

Reggeli a szállodában. Délelőtt még egy kis szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre és utazás menetrendszerinti, közvetlen járattal Auckland-be. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák átvétele. A belváros szívében magasodik a Déli Félteke legmagasabb tornya, a Sky Tower. A kilátóból pazar látvány nyílik a kivilágított városra!

 

15. nap: Auckland - Rotorua

Reggeli a szállodában.

Indulás Rotorua felé. Útközben megállunk a Waitomo-barlangnál, ahol megismerhetjük a világon egyedülálló „parázsféreg” populáció életét. Utazás tovább Rotorua városába. Érkezés a késő délutáni órákban. Szobák átvétele. Ezen az estén egy igen különleges élményben lehet részünk: részt veszünk egy előadáson, melynek során megismerhetjük az új-zélandi őslakoson zenéjét, történelmét és kultúráját autentikus környezetben, majd egy igazi maori ’lakoma” következik, a hangi. A program végeztével transzfer vissza a szállodához.

 

16. nap: Rotorua – Auckland - Budapest

Reggeli a szállodában.

Reggeli után egy közel 1 órás látogatást teszünk a Te Puia Termál völgyben, ahol közelről megismerhetjük a város különleges termáltevékenységét. A park területén működik még egy maori fafaragó műhely, ahol csodálatos munkák kerülnek ki az őslakos művészek kezei alól illetve indulás előtt meglátogatjuk a KiwiBird House-t, a nemzeti állat, a kiwi madár mesterséges lakhelyét. Elindulunk vissza Auckland felé és egy közel 4 órás utazás után érkezés a repülőtérre. Indulás Budapest felé menetrendszerinti járatokkal, átszállásokkal.

 

17. nap: Budapest

Érkezés Budapestre napközben.

 

 

Fakultatív hosszabbítás Ausztrália egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyén, a Gold Coast-on!

 

16. nap: Rotorua – Auckland – Brisbane – Gold Coast

Reggeli a szállodában.

Reggeli után egy közel 1 órás látogatást teszünk a Te Puia Termál völgyben, ahol közelről megismerhetjük a város különleges termáltevékenységét. A park területén működik még egy maori fafaragó műhely, ahol csodálatos munkák kerülnek ki az őslakos művészek kezei alól illetve indulás előtt meglátogatjuk a KiwiBird House-t, a nemzeti állat, a kiwi madár mesterséges lakhelyét. Elindulunk vissza Auckland felé és egy közel 4 órás utazás után érkezés a repülőtérre. Indulás Brisbane felé menetrendszerinti járattal. Érkezés után transzfer a repülőtérről a Gold Coast-ra, a Surfers Paradise tengerparti üdülőhelyre. Szobák átvétele.

 

17. nap: Gold Coast

Reggeli a szállodában. Egész napos tengerparti üdülés.

 

18. nap: Gold Coast

Reggeli a szállodában. Egész napos tengerparti üdülés.

 

19. nap: Gold Coast

Reggeli a szállodában. Egész napos tengerparti üdülés.

 

20. nap: Gold Coast - Brisbane - Budapest

Reggeli a szállodában.

Transzfer Brisbane repülőterére. Indulás Budapest felé menetrendszerinti járatokkal, átszállásokkal.

 

21. nap: Budapest

Érkezés Budapestre napközben.

Az ár tartalmazza:

szállást 3*-os szállodákban reggelis ellátással A privát autóbusz használatát az egész út során Az említett programokat a szükséges belépővel, díjjal Magyar nyelvű csoportkísérőt az egész út során

Az ár nem tartalmazza:

A nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel (kb. 640 000 Ft/fő) Fakultatív programokat Sztornó biztosítást BBP biztosítást Személyes költségeket
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák