Mianmar körutazás + üdülés az Aureum Resort & Spa Ngwe Saung Hotel*****-ben

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Burma / Mianmar körutazás + üdülés / Mianmar körutazás + üdülés az Aureum Resort & Spa Ngwe Saung Hotel*****-ben

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

12 nap / 10 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Thaiföldre, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Bangkok-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. Délután pihenés a szállodában, szabadprogram (Fakultatív pr

12 nap / 10 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Thaiföldre, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Bangkok-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. Délután pihenés a szállodában, szabadprogram (Fakultatív program: Bangkok félnapos városnézés). Szállás Bangkok-ban.
3. nap: Hajnalban transzfer a repülőtérre. Utazás repülővel Yangon-ba, Mianmarba. Érkezést követően transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése, rövid pihenés. Délután városnézés az egykori fővárosban, Yangon-ban, mely során megcsodálhatjuk a hatalmas Chaukhtatgyi fekvő Buddha szobort és a 2500 éves Sule pagodát. Rövid séta a Maha Bandoola Parknál, majd vásárlás a Bogyoke piacon. Este a Shwedagon pagoda megtekintése. A közel 110 méter magas, arannyal és drágakővel borított pagoda szinte mindenhonnan látható a városban. Szállás Yangon-ban.
4. nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás belföldi repülőjárattal Bagan-ba. Bagan-t az ezer templomok vidékeként is emlegetik. A fennsíkon több mint 2000 pagoda, vallási épület található, melyek közül a jelentősebb szentélyeket meg is tekintjük a nap folyamán. Útközben látogatás a helyi piacon. Szállás Bagan-ban.
5. nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás belföldi repülőjárattal Mandalay-ba. Az egykori királyi főváros ma az ország második legnépesebb városa. A városnézés során megtekintjük a Mahamuni pagodát a Buddha szoborral, a fafaragásairól híres Shwenandaw kolostort, valamint a Kuthodaw pagodát. Az utóbbi helyen őrzik a világ legnagyobb „könyvét”, a 729 darab márványtáblába vésett buddhista szentírást. Délután látogatás a Királyi Palotában. Este kirándulás a Mandalay Hill tetejére, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre a naplementében. Szállás Mandalay-ban.
6. nap: Reggeli a szállodában. Délelőtt kirándulás Mandalay-tól 11 kilométerre található Amarapura-ba, az egykori királyi fővárosba. A Mahagadayon kolostor és a híres U Bein fahíd megtekintése. Ezt követően felhajózunk az Ayeyarwaddy folyón egészen Mingun-ig, ahol láthatjuk a világ legnagyobb ép harangját és a hatalmas, befejezetlen Mingun pagodát. Délután transzfer a repülőtérre, utazás repülővel Yangon-ba. Szállás Yangon-ban.
7. nap: Délelőtt utazás a tengerpartra, Ngwe Saung-ra (az utazás Ngwe Saung-ra személygépkocsival/autóbusszal történik). Szállás a választott tengerparti szállodában.
8-9. nap: Pihenés, strandolás a homokos tengerparton. Szállás Ngwe Saung-on.
10. nap: Reggeli, majd utazás vissza Yangon-ba. Szállás Yangon-ban.
11. nap: Reggelit követôen transzfer a repülőtérre, utazás Bangkok-ba. Délután szabadprogram. Szállás Bangkok-ban.
12. nap: Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.

Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatukat!

 

UTAZÁS: Budapesti indulással menetrendszerinti járatokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: A körút során helyi 3 csillagos hotelekben, az üdülés során a választott kategóriában (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli.
IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű helyi idegenvezető Burmában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Bangkokban a fakultatív városnézés alatt szintén angol nyelvű helyi idegenvezető áll az utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák