Galapagos-szigetek

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Ecuador / Ecuador / Galapagos-szigetek

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

9 napos utazás a Galápagos-szigetekre szilveszterkor. A Dél-Amerika partjaitól ezer kilométerre, az egyenlítő vonalán fevő szigetcsoport a természetbúvárok és az egzotikus tengerpartok kedvelőinek paradicsoma.

leiras

Utazás: repülővel, menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3 - 4*-os hotelekben, kétágyas szobákban

Ellátás: félpan

info

9 napos utazás a Galápagos-szigetekre szilveszterkor. A Dél-Amerika partjaitól ezer kilométerre, az egyenlítő vonalán fevő szigetcsoport a természetbúvárok és az egzotikus tengerpartok kedvelőinek paradicsoma.

leiras

Utazás: repülővel, menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3 - 4*-os hotelekben, kétágyas szobákban

Ellátás: félpanzió, szilveszteri vacsora

 

1. nap: Budapest – Guayaquil

Utazás Budapestről repülővel Ecuadorba, menetrend szerinti járattal, európai átszállással. Az esti órákban érkezünk meg Guayaquil-ba.

 

2. nap: Galápagos-szigetek – Santa Cruz-sziget

Reggel Baltra-szigetére repülünk, majd egy rövid kompozás után a Santa Cruz-sziget északi részén kötünk ki. Kisbuszokkal indulunk a szigetcsoport turista központjába, Puerto Ayora kisvárosába. Útközben teszünk egy kellemes sétát a galápagoszi magasföld trópusi köderdőjében, körbesétáljuk a Los Gameles iker kalderákat.

Elfoglaljuk szállásunkat, majd a Darwin Tudományos Központba látogatunk ahol 200 tudós és önkéntes dolgozik a szigetek élővilágának megőrzésén. Charles Darwin természettudós a szigetcsoport élővilágának tanulmányozása közben jött rá az evolúció elmélet bizonyításának alapjaira. A vulkanikus tevékenység különleges természeti formákat hozott létre a Csendes-óceán közepén, a szigetek növény-és állatvilága a terület elszigeteltsége miatt egyedülálló a világon. A nemzeti park kiváló munkájának köszönhetően pedig napjainkban is paradicsomiak az állapotok. A Darwin központban megnézzük a különböző vulkánok lábánál élő elefánt teknősöket, szárazföldi leguánokat miközben információs táblák és vezetőnk segítségével ismerkedhetünk az egyedfejlődés mintapéldáival.

 

3. nap: Las Grieatas – Isabela-sziget – Óriásteknős nevelő központ

Reggel kisétálunk a mangróve erdőkkel, pelikánokkal és fókákkal tarkított kikötő halpiacára, majd hajóra szállunk és Isabela-szigetére utazunk.

Santa Cruz legszebb részén, egy homokos öbölben szállunk először partra, innen a sziget legszebb magánüdülői között sétálunk el és a Las Grieatas kilátóponthoz és a sós tavakhoz.

Közel három órás hajózás után érkezünk meg Puerto Villamil kikötőjébe. A tengeri csikó formájú Isabela-szigetét 5 pajzsvulkán tevékenysége alakította ki az a Csendes-óceánon, ezek közül az Ecuador és Wolf vulkánok pontosan az egyenlítő vonalán helyezkednek el. A trópusi sziget homokos tengerparjának egyik hangulatos szállodájába elfoglaljuk szállásunkat, majd ellátogatunk a közeli óriásteknős-nevelő központba.

 

4. nap: Tintoreras-sziget – Könnyek fala

Reggel motorcsónakokba szállunk és áthajózunk a lakatlan Tintoreras-szigetre. A sziklákon napozó leguánok tömegei között sétálunk körbe az apró sziget tanösvényein miközben közelről fotózhatjuk az öbölben napozó fókákat, kéklábú szulákat, röpképtelen kormoránokat és számos egzotikus vízi madarat.

Délután a sziget legmagasabb pontján álló Könnyek falához utazunk, ahol 1946-1959 között egy börtön működött. Gyalogosan járjuk körbe a kilátópontokat ahonnan nagyszerű kilátás nyílik az Csendes-óceánra és a környező szigetekre. Jól kiépített tanösvényeken, sós tavak, kaktusz és mangróve erdők között, az óceánparton sétálunk vissza Puerto Villamilba.

 

5. nap: Sierra Negra vulkán – Gyümölcsfarm

A galápagoszi magasföldre utazunk, a szigetcsoport egyik legaktívabb tűzhányójához, a Sierra Negra vulkánhoz, amely 2005-ben tört ki utoljára. A látogatóközpontból az 1240 méter magas vulkán kráterének pereméig sétálunk, ahol kilátópontok között sétálva nézzük meg a hatalmas, 7 kilométer átmérőjű kalderát.

Délután egy kis farmra látogatunk, ahol ananászt, narancsot, mandarint, banánt termesztenek ésa kertben természetesen óriásteknősök élnek. Szilveszteri vacsoránkat a sziget egyik hangulatos éttermében fogyasztjuk el, az est hátralévő része pedig a szórakozásé.

 

6. nap: Isabela-sziget

Pihenéssel töltjük napunkat a trópusi szigeten. A Csendes-óceán hőmérsékletét ebben az időszakban a legmelegebb, a part menti vizekben óriás teknősökkel és oroszlánfókákkal úszhatunk. A közeli sportközpont pedig vizsgával rendelkező és gyakorlott búvárok számára kínál túrákat.

 

7. nap: Santa Cruz-sziget – Láva barlang – Trapiche kávéültetvény

A kora reggeli órákban visszahajózunk Santa Cruz szigetére. Miután elfoglaltuk szállásunkat a szigetek egyik legnagyobb lávabarlangjához látogatunk, ahol teszünk egy sétát a közel 2 km hosszú, megkövesedett lávafolyam belsejében. A Trapice kávéültetvényen bepillantást nyerhetünk a kávétermesztés és feldolgozás folyamatába és megkóstolhatjuk a helyi banánsört is. A délutánt Puerto Aroya hangulatos turista központjában tölthetjük nézelődéssel és ajándékvásárlással.

 

8-9. nap: Baltra – Guayaquil – Budapest

Reggel Baltra-szigetére utazunk, megkezdjük a szárazföld, majd Európa felé tartó utazásunkat.

 

Az út idegenvezetője:

Tátrai Bernadett közel 10 éve járja a világot és vezeti be a magyar utazókat Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Himalája régió varázslatos világába. Idegenvezetőnk egyaránt otthonosan mozog a magas hegyek világában, az afrikai szavannákon és Amazónia dzsungeleinek mélyén. A Bernadettel utazók reggeltől estig tartó mesékre számíthatnak a helyi kultúrákról és vallási szokásokról, az állat- és növényvilágról, valamint személyes kalandjairól, hogy a körutazásuk vagy a nyaralásuk igaz élmény legyen.

Az ár tartalmazza:

az utazást bérelt kisbusszal és hajóval a Galapagos Nemzeti Park belépőt a kikötői illetékek árát 7 éjszakát hangulatos, 3 - 4*-os hotelekben, kétágyas szobákban a reggeliket és vacsorákat valamint a szilveszteri gálavacsorát a megadott programokat helyi idegenvezetők díját és magyar nyelvű tolmácsolást és idegenveztést

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyeket illetékkel (kb. 520 000 Ft/fő) az ebédeket és további étkezéseket a fakultatív programok árát a borravalókat és személyes kiadásokat a Baltra-szigetén fizetendő repülőtéri illetéket: 20 USD a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu