A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Pálmaligetes partok, hófehér homokos fövenyek, lágyan sekély lagúnák türkizkék vizei. Ezerszínű élő korallzátonyok, vanília illatú kertekkel, a háttérben romlatlan zöld esőerdőkkel.

leiras

Utazás: Menetrendszerinti repülővel, helyszínen külön járművekkel (kisbusz, terepjáró)

Szállás: Színvonalas szállodák, kert bungalók és lagúna resort 2 ágyas

info

Pálmaligetes partok, hófehér homokos fövenyek, lágyan sekély lagúnák türkizkék vizei. Ezerszínű élő korallzátonyok, vanília illatú kertekkel, a háttérben romlatlan zöld esőerdőkkel.

leiras

Utazás: Menetrendszerinti repülővel, helyszínen külön járművekkel (kisbusz, terepjáró)

Szállás: Színvonalas szállodák, kert bungalók és lagúna resort 2 ágyas szobáiban

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Program

1. nap: Elutazás Los Angelesbe

Találkozás a Liszt Ferenc reptéren. Elrepülés átszállással Los Angelesbe. Megérkezés az Angyalok városába. Utazás a belvárosi szállodánkba, majd buszos városnézés 17:00 óráig: Beverly Hills, Hollywood, Walk of Fame (a sztárok csillagai),  Grauman’s Chinese Theatre és az Oscar díj átadások épülete.

Visszatérés a hotelünkbe, majd pihenő.

Éj Los Angelesben

 

2. nap: Az Angyalok városa és California

Reggeli után szabad program a hotel környezetében, korai ebédlehetőséggel.

12:00 órától közös városnézés az amerikai nyugati part legnagyobb metropoliszában: Petersen Automotive Museum (a világ talán legkülönlegesebb autó múzeuma), Santa Monica óceánpart és szórakoztató negyed.

Visszaérkezés Los Angeles nemzetközi repterére az esti órára. Elrepülés Tahitire éjjel.

Éj a repülőn

3. nap: Volt egyszer egy Francia világ…

Megérkezés Tahiti fővárosába, Papeete-be a reggeli órákban. Vázlatos ismertető a néhai francia gyarmatbirodalomról, különös tekintettel a Karib-tenger, az Indiai-óceán (Madagaszkár, Réunion, Seychelles, Mauritius) és Francia-Polinézia paradicsomi szigeteire. Utazás belvárosi hotelünkbe. Csomagjaink lerakása, majd 3 órás gyalogos városnézés Papeete legfontosabb látnivalóinál. Szobáink elfoglalása, majd pihenő és szabadprogram. Közös vacsora.

Éj Papeete-ben

 

4. nap: Tahiti sziget körút

Sziget körutazás du. 17:00 óráig. A legfontosabb látnivalók: Városi (óceáni) Piac; Gyöngy Múzeum; Tahiti & Francia Polinézia Múzeum. Ebéd a Gauguin Étteremben, ismertetéssel a névadó Eugéne Henri Paul Gauguin (1848-1903) tengerész, tőzsdeügynök, világjáró, posztimpresszionista festőóriás és házasságszédelgő életéről. Szigettúránk folytatása a Vaipahi Trópusi kertbe, majd a Mara’a barlanghoz. Fotószünetek a festői Taharaa és Vénusz panorámapontoknál. Rövid séta a kikötőben, majd elhajózás Mooreára 17:25-kor. (A hajózás hossza 40 perc.)

Megérkezés Mooreába 18:10-kor, majd utazás az óceánparti, tradicionális, pálmafedeles kert bungalow szállásunkra.

Éj Mooreán

 

5. nap: Moorea és Polinézia korall kertjei

Reggeli után pihenő, úszási lehetőség az óceánban. Igény szerint, pipás búvárkodás az élő korallzátonyok felett. Ismerkedés a Csendes-óceán trópusi vizeinek és korallzátonyainak élővilágával, kitekintéssel a Korall-tenger, az ausztráliai Nagy-korallzátony, az Új-Kaledóniai- korallzátony csodáira. Közös pipás búvárkodási lehetőségek a csoport kérése szerint, 17:00 óráig.

Éj Mooreán

6. nap: Moorea a vulkáni kúpok és fűszerek szigete

Reggeli után terepjáró szafari, helyi sofőrök és kísérő irányításával a sziget „hátországába”, a vulkáni csúcsok, gerincek, s a rajtuk burjánzó trópusi őserdők világába. Ismertető a szigetet létrehozó hot spot vulkánosságról, látogatással egy kráter belsejében. A hihetetlen formájú és magasságú Mt. Tohiea (1.207 m) fotózása. Látogatás egy ananász ültetvényen, kóstolással és vásárlási lehetőséggel. Trópusi fűszer és gyümölcs „kurzus”: Vanília, banán, grapefruit és citrom bemutató. Felkapaszkodás a világhírű Belvedere kilátópontra. Az Északi part csodaszép öblei, a Cook-öböl és az Opunohu-öböl fotózása. Hazaúton „szavazás” a Frommer’s döntéséről - hogy vajon szerintünk is Moorea-e Földünk legszebb szigete. Késő délutáni pihenő és strandolás.

Éj Mooreán

7. nap: Repülés Huahine szigetére

Közös reggeli után felkészülés a rövid belső repülésre. Francia Polinézia és Polinézia természeti földrajzának, topográfiájának rövid áttekintése – a kevésbé lakott, lakatlan területek bemutatásával. Huahine szigete a tömegturizmus által sokkal kevésbé érintett gyöngyszem. Hossza 16 km, 4-500 m magasra kiemelkedő trópusi őserdőit minden irányból atollok és csodálatos, azúrkék lagúnák ölelik körbe. A sziget nevének jelentése: Állapotos anya.   Északi szigete Huahine Nui, míg déli Huahine Iti. Összlakossága még ma is csak 6.300 fő, a néhai polinéz életmódból még sokat megőrző szigetlakó. A turisták száma üdítően elenyésző.   Huahinére érkezés után utazás a közvetlen óceánparti, tradicionális, pálmafedeles kert bungalow szállásunkra. Strandolási és úszási lehetőség napestig.

Éj Huahinén

 

8. nap: Hajózás Huahine körül

Egész napos hajókirándulás a sziget körül. Útközben a legfontosabb óceáni legendák meghallgatása, az ezüstszínű 1,5 m hosszú faie-i angolnák megfigyelése. Vezetett látogatás egy megművelt korall kertben, majd egy igazgyöngy farmon.(!)  Óceán finomságok ebéd (frissen fogott tengeri herkentyűkből) egy motun. (A motu polinéz szó – a korallzátony peremi, vízszint fölé emelkedő szigetszerű kiemelkedéseket jelöli.) Pipás búvárkodás Földünk talán legszebb, élő korallzátonyai felett. Trópusi gyümölcskóstoló. Kési délutáni visszahajózás a kikötőnkbe.

Éj Huahinén

 

9. nap: Huahine öröksége

Közös reggeli, majd kirándulás a sziget 8 falujának valamelyikébe. (Két vagy három faluba összesen.) Helyi kísérőnkkel ismerkedés a sziget növényritkaságaival. Betekintés a Társaság-szigetek geológia felépítésébe, illetve a polinézek által kiirtott, néhai ősmadarak világába. A falvakban beszélgetési lehetőség az őslakosokkal – polinéz nyelven, vagy tolmácsolással… Délutáni visszatérés kunyhóinkba. Szabad program és strandolás.

Éj Huahinén

10. nap: Utazás Bora Borára

Felkészülés rövid belföldi repülőutunkra, utazás a reptérre.  Bora Bora „A földi Paradicsom” látnivalóinak rövid áttekintése. (A 30 km2 területű szigetet számos turisztikai szakmai kiadvány és portál nevezte, nevezi A földi Paradicsomnak. A tahiti nyelven Vava’u-ként /Elsőszülött/ titulált sziget közepén emelkedő méregzöld hegyeket minden irányban lagúnák övezik, a motukon kókusz ligetekkel. A szigeten számos, lagúnára épített, komfortos falu és luxusresort épült, ahol a luxuskunyhókból kilépve azonnal a lágy, meleg vízbe mártózhatnak a szerencsés vendégek.) Megérkezés után utazás az óceán vizére épített resort falunkba. A resort és környezetének felfedezése. Közös vacsora.

Éj Bora Borán

 

11. nap: Bora Bora lágy hullámai

Reggeli után felkészülés az előttünk álló egész napos hajózásra (polinéz stílusú motoros kenuval). Helyi kísérőink  irányításával kihajózás a zátonyok és motuk világába. A trópusi halak megfigyelése, úszás az óriás rájákkal. Piknik és pihenő a fehér homokos fövenyek kókuszpálmái alatt, majd cápamegfigyelés (a kenuból). Pipás búvárkodás az arra kijelölt élő zátonyok felett. Késő délutáni visszaérkezés a kikötőbe.

Éj Bora Borán

 

12. nap: Egy nap pihenő A földi Paradicsomban

Egy nap pihenő a paradicsomi állapotok között. Felkészítés a titokzatos Húsvét-sziget látnivalóiról, annak feltételezett múltjáról, a titokzatos moaik (ember óriásokat ábrázoló monolit faragványok) lehetséges funkcióiról.

Éj Bora Borán

 

13. nap: Vissza Tahitibe

Búcsú Bora Bora szigetétől. Visszarepülés Tahitire hidroplánnal. Szabadidő és vásárlás a rendelkezésre álló időtől függően. Esti utazás Papeete nemzetközi repterére. Elrepülés a Húsvét-szigetre a hajnali órákban.

Éj a repülőn

 

14. nap: A Húsvét-sziget rejtélyei

Megérkezés az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Rapa Nuira 13:00 órakor. Megismerkedés helyi házigazdáinkkal, majd utazás a szállodánkba, bejelentkezés és rövid pihenő. Délutáni szigettúra a Legendák ösvényén: Ahu Akivi – az óceánra néző, „várakozó” moaik. Puna Pau – a monolit-fejtő vörös vulkán; Vinapu – Ahu Tahira monolit védfala; Tahai – a monolitok és az óceánba vezető „műút” elhagyott falva. Esti diskurzus Rapa Nui ősi civilizációjáról – illetve letűntének lehetséges okairól.

Éj a Húsvét-szigeten

15. nap: A nagy kékség megalitjai

Egész napos utazás a sziget déli, dél-keleti oldalán: Vaihu – a 8 ledőlt monolit mezeje. Séta Akahangában, a sziget valamikori legnagyobb településén, Hotu Matu király temetkezési helyén. Feljutás a Rano Rarakura, a kőfaragók vulkánjára (Innen szállították el a legtöbb óriási szobrot.). Séta és fényképezés Ahu Tongarikinél, a 15 dolmen síkján. A hatalmas Te Pito Kura, a 10 m magas fekvő kolosszus fotózása. Fürdőzés az Anakena óceáni strandon, a homokból előásott moaik és a pálmafák árnyékában. Séta az óceánparton, a „semmi közepén”. (A legközelebbi lakott pont a 2.100 km távolságra lévő, 50 lakosú Pitcairn-sziget, a legközelebbi kontinens a több mint 3.500 km-re lévő Dél-Amerika!)

Éj a Húsvét-szigeten

 

16. nap: Rano Kau krátere; Repülés Santiago de Chilébe

Délelőtt félnapos kirándulás a sziget körül: Az édesvízzel feltöltött Rano Kau vulkán megtekintése, majd séta Orongo kultikus szentélyeinél. Rövid látogatás a sziget első katolikus templomában. Vásárlási lehetőség a kézműves piacon. Búcsú a Polinéz háromszög délkeleti csücskétől, „A Világ végétől”.

Elrepülés Santiago de Chile-be.  Esti érkezés Chile fővárosába. Utazás a hotelünkbe.

Éj Santiago de Chilében

 

17. nap: Chile fővárosában

Reggeli után városnézés az óváros főterén: Plaza de Armas (a néhai spanyol felvonulási tér); Museo Chileno de Arte Precolombino (A Kolumbusz előtti idők múzeuma); La Moneda Palota (kívülről). Rendelkezésre álló időtől függően látogatás a Costanera Centerben, a város ultramodern bevásárló és szórakoztató negyedében.

Hazarepülés.

Éj a repülőn

 

18. nap: Hazaérkezés

Európai átszállással továbbutazás Budapestre a Liszt Ferenc reptérre.

Az ár tartalmazza:

- Szállást, félpanziós ellátással- A belépőket és helyi programokat- Magyar nyelvű idegenvezetőt- Helyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza:

- Repülőjegy irányár illetékkel: 1.290.000 Ft/fő- Egyágyas felár: 928.000 Ft- Stornó biztosítás:1.5 %- Elvárt borravaló: 4 €/nap/fő- BBP utasbiztosítás
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu