A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Pálmaligetes partok, hófehér homokos fövenyek, lágyan sekély lagúnák türkizkék vizei. Ezerszínű élő korallzátonyok, vanília illatú kertekkel, a háttérben romlatlan zöld esőerdőkkel.

leiras

Utazás: Menetrendszerinti repülővel, helyszínen külön járművekkel (kisbusz, terepjáró)

Szállás: Színvonalas szállodák, kert bungalók és lagúna resort 2 ágyas

info

Pálmaligetes partok, hófehér homokos fövenyek, lágyan sekély lagúnák türkizkék vizei. Ezerszínű élő korallzátonyok, vanília illatú kertekkel, a háttérben romlatlan zöld esőerdőkkel.

leiras

Utazás: Menetrendszerinti repülővel, helyszínen külön járművekkel (kisbusz, terepjáró)

Szállás: Színvonalas szállodák, kert bungalók és lagúna resort 2 ágyas szobáiban

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Program

1. nap: Elutazás Los Angelesbe

Találkozás a Liszt Ferenc reptéren. Elrepülés átszállással Los Angelesbe. Megérkezés az Angyalok városába. Utazás a belvárosi szállodánkba, majd buszos városnézés 17:00 óráig: Beverly Hills, Hollywood, Walk of Fame (a sztárok csillagai),  Grauman’s Chinese Theatre és az Oscar díj átadások épülete.

Visszatérés a hotelünkbe, majd pihenő.

Éj Los Angelesben

 

2. nap: Az Angyalok városa és California

Reggeli után szabad program a hotel környezetében, korai ebédlehetőséggel.

12:00 órától közös városnézés az amerikai nyugati part legnagyobb metropoliszában: Petersen Automotive Museum (a világ talán legkülönlegesebb autó múzeuma), Santa Monica óceánpart és szórakoztató negyed.

Visszaérkezés Los Angeles nemzetközi repterére az esti órára. Elrepülés Tahitire éjjel.

Éj a repülőn

3. nap: Volt egyszer egy Francia világ…

Megérkezés Tahiti fővárosába, Papeete-be a reggeli órákban. Vázlatos ismertető a néhai francia gyarmatbirodalomról, különös tekintettel a Karib-tenger, az Indiai-óceán (Madagaszkár, Réunion, Seychelles, Mauritius) és Francia-Polinézia paradicsomi szigeteire. Utazás belvárosi hotelünkbe. Csomagjaink lerakása, majd 3 órás gyalogos városnézés Papeete legfontosabb látnivalóinál. Szobáink elfoglalása, majd pihenő és szabadprogram. Közös vacsora.

Éj Papeete-ben

 

4. nap: Tahiti sziget körút

Sziget körutazás du. 17:00 óráig. A legfontosabb látnivalók: Városi (óceáni) Piac; Gyöngy Múzeum; Tahiti & Francia Polinézia Múzeum. Ebéd a Gauguin Étteremben, ismertetéssel a névadó Eugéne Henri Paul Gauguin (1848-1903) tengerész, tőzsdeügynök, világjáró, posztimpresszionista festőóriás és házasságszédelgő életéről. Szigettúránk folytatása a Vaipahi Trópusi kertbe, majd a Mara’a barlanghoz. Fotószünetek a festői Taharaa és Vénusz panorámapontoknál. Rövid séta a kikötőben, majd elhajózás Mooreára 17:25-kor. (A hajózás hossza 40 perc.)

Megérkezés Mooreába 18:10-kor, majd utazás az óceánparti, tradicionális, pálmafedeles kert bungalow szállásunkra.

Éj Mooreán

 

5. nap: Moorea és Polinézia korall kertjei

Reggeli után pihenő, úszási lehetőség az óceánban. Igény szerint, pipás búvárkodás az élő korallzátonyok felett. Ismerkedés a Csendes-óceán trópusi vizeinek és korallzátonyainak élővilágával, kitekintéssel a Korall-tenger, az ausztráliai Nagy-korallzátony, az Új-Kaledóniai- korallzátony csodáira. Közös pipás búvárkodási lehetőségek a csoport kérése szerint, 17:00 óráig.

Éj Mooreán

6. nap: Moorea a vulkáni kúpok és fűszerek szigete

Reggeli után terepjáró szafari, helyi sofőrök és kísérő irányításával a sziget „hátországába”, a vulkáni csúcsok, gerincek, s a rajtuk burjánzó trópusi őserdők világába. Ismertető a szigetet létrehozó hot spot vulkánosságról, látogatással egy kráter belsejében. A hihetetlen formájú és magasságú Mt. Tohiea (1.207 m) fotózása. Látogatás egy ananász ültetvényen, kóstolással és vásárlási lehetőséggel. Trópusi fűszer és gyümölcs „kurzus”: Vanília, banán, grapefruit és citrom bemutató. Felkapaszkodás a világhírű Belvedere kilátópontra. Az Északi part csodaszép öblei, a Cook-öböl és az Opunohu-öböl fotózása. Hazaúton „szavazás” a Frommer’s döntéséről - hogy vajon szerintünk is Moorea-e Földünk legszebb szigete. Késő délutáni pihenő és strandolás.

Éj Mooreán

7. nap: Repülés Huahine szigetére

Közös reggeli után felkészülés a rövid belső repülésre. Francia Polinézia és Polinézia természeti földrajzának, topográfiájának rövid áttekintése – a kevésbé lakott, lakatlan területek bemutatásával. Huahine szigete a tömegturizmus által sokkal kevésbé érintett gyöngyszem. Hossza 16 km, 4-500 m magasra kiemelkedő trópusi őserdőit minden irányból atollok és csodálatos, azúrkék lagúnák ölelik körbe. A sziget nevének jelentése: Állapotos anya.   Északi szigete Huahine Nui, míg déli Huahine Iti. Összlakossága még ma is csak 6.300 fő, a néhai polinéz életmódból még sokat megőrző szigetlakó. A turisták száma üdítően elenyésző.   Huahinére érkezés után utazás a közvetlen óceánparti, tradicionális, pálmafedeles kert bungalow szállásunkra. Strandolási és úszási lehetőség napestig.

Éj Huahinén

 

8. nap: Hajózás Huahine körül

Egész napos hajókirándulás a sziget körül. Útközben a legfontosabb óceáni legendák meghallgatása, az ezüstszínű 1,5 m hosszú faie-i angolnák megfigyelése. Vezetett látogatás egy megművelt korall kertben, majd egy igazgyöngy farmon.(!)  Óceán finomságok ebéd (frissen fogott tengeri herkentyűkből) egy motun. (A motu polinéz szó – a korallzátony peremi, vízszint fölé emelkedő szigetszerű kiemelkedéseket jelöli.) Pipás búvárkodás Földünk talán legszebb, élő korallzátonyai felett. Trópusi gyümölcskóstoló. Kési délutáni visszahajózás a kikötőnkbe.

Éj Huahinén

 

9. nap: Huahine öröksége

Közös reggeli, majd kirándulás a sziget 8 falujának valamelyikébe. (Két vagy három faluba összesen.) Helyi kísérőnkkel ismerkedés a sziget növényritkaságaival. Betekintés a Társaság-szigetek geológia felépítésébe, illetve a polinézek által kiirtott, néhai ősmadarak világába. A falvakban beszélgetési lehetőség az őslakosokkal – polinéz nyelven, vagy tolmácsolással… Délutáni visszatérés kunyhóinkba. Szabad program és strandolás.

Éj Huahinén

10. nap: Utazás Bora Borára

Felkészülés rövid belföldi repülőutunkra, utazás a reptérre.  Bora Bora „A földi Paradicsom” látnivalóinak rövid áttekintése. (A 30 km2 területű szigetet számos turisztikai szakmai kiadvány és portál nevezte, nevezi A földi Paradicsomnak. A tahiti nyelven Vava’u-ként /Elsőszülött/ titulált sziget közepén emelkedő méregzöld hegyeket minden irányban lagúnák övezik, a motukon kókusz ligetekkel. A szigeten számos, lagúnára épített, komfortos falu és luxusresort épült, ahol a luxuskunyhókból kilépve azonnal a lágy, meleg vízbe mártózhatnak a szerencsés vendégek.) Megérkezés után utazás az óceán vizére épített resort falunkba. A resort és környezetének felfedezése. Közös vacsora.

Éj Bora Borán

 

11. nap: Bora Bora lágy hullámai

Reggeli után felkészülés az előttünk álló egész napos hajózásra (polinéz stílusú motoros kenuval). Helyi kísérőink  irányításával kihajózás a zátonyok és motuk világába. A trópusi halak megfigyelése, úszás az óriás rájákkal. Piknik és pihenő a fehér homokos fövenyek kókuszpálmái alatt, majd cápamegfigyelés (a kenuból). Pipás búvárkodás az arra kijelölt élő zátonyok felett. Késő délutáni visszaérkezés a kikötőbe.

Éj Bora Borán

 

12. nap: Egy nap pihenő A földi Paradicsomban

Egy nap pihenő a paradicsomi állapotok között. Felkészítés a titokzatos Húsvét-sziget látnivalóiról, annak feltételezett múltjáról, a titokzatos moaik (ember óriásokat ábrázoló monolit faragványok) lehetséges funkcióiról.

Éj Bora Borán

 

13. nap: Vissza Tahitibe

Búcsú Bora Bora szigetétől. Visszarepülés Tahitire hidroplánnal. Szabadidő és vásárlás a rendelkezésre álló időtől függően. Esti utazás Papeete nemzetközi repterére. Elrepülés a Húsvét-szigetre a hajnali órákban.

Éj a repülőn

 

14. nap: A Húsvét-sziget rejtélyei

Megérkezés az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Rapa Nuira 13:00 órakor. Megismerkedés helyi házigazdáinkkal, majd utazás a szállodánkba, bejelentkezés és rövid pihenő. Délutáni szigettúra a Legendák ösvényén: Ahu Akivi – az óceánra néző, „várakozó” moaik. Puna Pau – a monolit-fejtő vörös vulkán; Vinapu – Ahu Tahira monolit védfala; Tahai – a monolitok és az óceánba vezető „műút” elhagyott falva. Esti diskurzus Rapa Nui ősi civilizációjáról – illetve letűntének lehetséges okairól.

Éj a Húsvét-szigeten

15. nap: A nagy kékség megalitjai

Egész napos utazás a sziget déli, dél-keleti oldalán: Vaihu – a 8 ledőlt monolit mezeje. Séta Akahangában, a sziget valamikori legnagyobb településén, Hotu Matu király temetkezési helyén. Feljutás a Rano Rarakura, a kőfaragók vulkánjára (Innen szállították el a legtöbb óriási szobrot.). Séta és fényképezés Ahu Tongarikinél, a 15 dolmen síkján. A hatalmas Te Pito Kura, a 10 m magas fekvő kolosszus fotózása. Fürdőzés az Anakena óceáni strandon, a homokból előásott moaik és a pálmafák árnyékában. Séta az óceánparton, a „semmi közepén”. (A legközelebbi lakott pont a 2.100 km távolságra lévő, 50 lakosú Pitcairn-sziget, a legközelebbi kontinens a több mint 3.500 km-re lévő Dél-Amerika!)

Éj a Húsvét-szigeten

 

16. nap: Rano Kau krátere; Repülés Santiago de Chilébe

Délelőtt félnapos kirándulás a sziget körül: Az édesvízzel feltöltött Rano Kau vulkán megtekintése, majd séta Orongo kultikus szentélyeinél. Rövid látogatás a sziget első katolikus templomában. Vásárlási lehetőség a kézműves piacon. Búcsú a Polinéz háromszög délkeleti csücskétől, „A Világ végétől”.

Elrepülés Santiago de Chile-be.  Esti érkezés Chile fővárosába. Utazás a hotelünkbe.

Éj Santiago de Chilében

 

17. nap: Chile fővárosában

Reggeli után városnézés az óváros főterén: Plaza de Armas (a néhai spanyol felvonulási tér); Museo Chileno de Arte Precolombino (A Kolumbusz előtti idők múzeuma); La Moneda Palota (kívülről). Rendelkezésre álló időtől függően látogatás a Costanera Centerben, a város ultramodern bevásárló és szórakoztató negyedében.

Hazarepülés.

Éj a repülőn

 

18. nap: Hazaérkezés

Európai átszállással továbbutazás Budapestre a Liszt Ferenc reptérre.

Az ár tartalmazza:

- Szállást, félpanziós ellátással- A belépőket és helyi programokat- Magyar nyelvű idegenvezetőt- Helyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza:

- Repülőjegy irányár illetékkel: 1.290.000 Ft/fő- Egyágyas felár: 928.000 Ft- Stornó biztosítás:1.5 %- Elvárt borravaló: 4 €/nap/fő- BBP utasbiztosítás
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu