Párizs, Versailles és a Loire völgyi kastélyok

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Franciaország / Párizs / Párizs, Versailles és a Loire völgyi kastélyok

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

short

1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Este a tranzitszállás elfoglalása Saarbrücken környékén

2. nap:

Reggeli után továbbutazás a tranzitszállásról. Párizsi programunkat autóbuszos városnézéssel kezdjük: Defense (Párizs ultramodern negyede) – Diadalív (fotószünet) – Champs-Élysées – Conc

short

1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Este a tranzitszállás elfoglalása Saarbrücken környékén

2. nap:

Reggeli után továbbutazás a tranzitszállásról. Párizsi programunkat autóbuszos városnézéssel kezdjük: Defense (Párizs ultramodern negyede) – Diadalív (fotószünet) – Champs-Élysées – Concorde tér (fotószünet) - Bastille tér – Új Operaház – Vendôme tér – Opera. Folytatva buszos városnézésünket, ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával, felfedezzük a Latin negyedet. Déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, Pantheon, Luxembourg kert. majd utazás a szállásra, mely Párizs külvárosában lesz (4 éj, repülős utasainknak 3 éj)

3. nap:

Szabadprogram Párizsban vagy felejthetetlen fakultatív kirándulás a  Loire völgyébe, a kastélyok hazájába

Első megállónk Villandry kastélya. Villandry azon kevés Loire menti épületek közé tartozik, mely nem magáról az épületről, hanem kertjéről lett világhírű, melyet „Franciaország kertje"-ként is emlegetnek, és amely a francia nemzeti kulturális örökség egyik ékköve. Majd Amboise kastélyához utazunk, mely a Világörökség része. A kastély otthont adott a királyi udvarnak VIII. Károly és I. Ferenc idejében. A reneszánsz idején számos irodalmi és művészeti személyiség látogatta, mint például Leonardo da Vinci, aki a kastély kápolnájában nyugszik. Délután a sokak által legszebbnek tartott kastélyt, a Chenonceau-i vízikastélyt nézzük meg. A kastély kivételes történelmi helyszín, a XVI. század flamand mestereinek festményeiből és faliszőnyegeiből álló gyűjteménye figyelemre méltó. Bútorzatának gazdagsága és díszítése is egyedülálló, csakúgy, mint a története... olyan asszonyok szerették, vezették és védték, akik többségének nevét jegyzi a történelem. A női kezek nyoma mindenütt jelen van, megvédte a kastélyt a harcoktól és háborúktól, és a béke szigetét hozta létre ezen a helyen.  Visszautazás a szállásra az esti órákban. Szállás ugyanott, ahol előző este.

4. nap:

Reggeli után az Invalidusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját, majd az Eiffel torony megtekintése következik. Szabadidő után hajókázási lehetőség a Szajnán, majd a Pompidou Központ és a Les Halles forgatagos negyedébe látogatunk: középkori templom, üvegpalota acél keretben, "Párizs gyomra" és emberek színes kavalkádja fogad minket.
Délután látogatás a világhírű műkincsgyűjteményt őrző Louvre-ban. Este utunk a Montmartre-ra vezet,  ahol a művészi világ sokszínűségében és a Sacré-Coeur bazilika nagyságában gyönyörködhetünk. Szállás ugyanott, ahol előző este.

5. nap:

Reggeli után utazás a Napkirály, XIV. Lajos palotájához. Versailles az európai kastélyépítészet csúcspontja, az abszolút hatalom szimbóluma, a Világörökség része. Kastélylátogatásunk után sétát teszünk az impozáns kertben, majd visszautazás Párizsba. Délután látogatás a Notre Dame-ban, mely a város legismertebb gótikus stílusú temploma. Monumentális méreteivel és díszítettségével nagy hatást gyakorol a rá tekintőkre.  Innen utunk a közeli Sainte Chapelle-be vezet, melyben a felső kápolna hatalmas rózsaablaka és 15 hatalmas, színesüveg-táblája nyűgöz le minket. Szabadprogram. Szállás ugyanott, ahol előző este.

6. nap:

Reggeli után szabadidő Párizsban. Erre az időre múzeumlátogatásokat ajánlunk. A szabadidő után utazás Saarbrücken környékére, út közben megtekintjük Reims városát, a híres koronázó katedrálissal. Az építészeti remekmű, mely az ország egyik legfontosabb gótikus temploma,  1991 óta az UNESCO Világörökség része. a tranzitszállás elfoglalása.

7. nap:

Reggeli után hazautazás. Folyamatos utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

leírás

Utazás: autóbusszal 
Szállás: 1-1 éjszaka tranzitszállás Saarbrücken környékén, 4 éjszaka Párizs külvárosában egyszerű szállodában 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban 
Ellátás: reggeli

A részvételi díjról részletes információkat (felárak, kedvezmények, fakultatív programok, belépőjegy árak) a programleírás alatt találnak.

Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal, 6 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Az ár nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei

Fakultatív vacsora:
kb. 20 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Várható költségek:
Vox készülék (városnézéshez): 2.800 Ft/fő
2 napos múzeumi kártya Párizsban: 42 EUR/fő
(belépést biztosít sorban állás nélkül az alábbi nevezetességekbe: Versailles, Louvre, Invalidusok Dómja, Ste. Chapelle, Conciergerie, Rodin Múzeum)
foglalási díjak és tárlatvezetés a Louvre Múzeumban és Versailles-ban: 35 EUR/fő
Eiffel torony
Gyalog a 2. szintig 5 Euro/fő, lifttel a 2. szintig 9 Euro/fő, lifttel a tetejéig 15 Euro/fő

Loire menti kastélyok:
Villandry 13 EUR/fő
Amboise 14 EUR/fő
Chenonceau 12 EUR/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)

Fakultatív programok:
Loire völgyi kastélyok 45 Euro/fő + belépőjegyek a kastélyokba
Hajókázás a Szajnán kb. 14 Euro/fő

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu