A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

10 nap / 9 éj Több időpontban Észak - India

Leírás

1. nap

Megérkezés Delhibe egyénileg, transzfer a szállodába. Szállás Delhiben.

2. nap

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Varanasiba. Megérkezés India szakrális székhelyére, majd városnézés: Srnath - ahol Buddha első tanítását adta-, az Ashoka Oszlop a kőbevésett felirat

10 nap / 9 éj Több időpontban Észak - India

Leírás

1. nap

Megérkezés Delhibe egyénileg, transzfer a szállodába. Szállás Delhiben.

2. nap

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Varanasiba. Megérkezés India szakrális székhelyére, majd városnézés: Srnath - ahol Buddha első tanítását adta-, az Ashoka Oszlop a kőbevésett felirattal India jelképe, a sztúpa és a Sarnath Múzeum megtekintése. Szállás Varanasiban.

3. nap

Kora reggel hajókázás a Gangesz szent folyón, melynek vízén áldozati ajándékok úsznak és az emberek a napkeltét köszöntik megfürödve a Gangesz vízében. Visszatérés a szállodához, reggeli, majd szabad program. Esti riksa utazás a kivilágított folyóparthoz és a látványos „arti szertartás” megtekintése melyet fiatal szerzetesek tartanak virágot és lámpásokat úsztatva a folyó vizében. Szállás Varanasiban.

4. nap

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az UNESCO Világörökséghez tartozó Khajurahóba. Megérkezés után transzfer a szállodába, felfrissülés és kirándulás az erotikus témájú templomokhoz, melyek 950 és 1050 között épültek. Mára 22 templom maradt az eredetileg majd kilencvenből, nagy területen elhelyezkedve. A látogatás után szabadidő Khajurahoban. Fakultatív programlehetőségek: - Khajuraho tánc show, klasszikus india táncelőadás - Khajuraho hang- és fényjátékok a történelmi templomoknál.

5. nap

Reggeli után elutazás és városnézés Orchában, a középkori, folyó menti városban, mely szintén templomairól és palotáiról ismert. A jellegzetes Jahangir Mahal és Laxmi Narayan templomokon kívül kedves kis szentélyek díszítik a helységet. Továbbutazás Jhansiba, majd onnan vonattal Agrába, a Taj Mahal városába. Szállás Agrában.

6. nap

Kora reggel, lehetőség szerint napfelkeltével a Taj Mahal légszerű épületének meglátogatása, belépés az örök szerelem emlékművébe. Később az Agra erőd megtekintése, melyet vörös homokkőből építettek, csodálatos palotákat és kerteket rejt magában. Este fakultatív programlehetőség: a Taj Mahal történetét elmesélő színházi mű megtekintése autentikus előadásban. Szállás Agrában.

7. nap

Reggeli, majd utazás Jaipurba, a rózsaszín városba ( 240 km, kb. 5 óra). Ősi épületei sajátos rózsaszín festést kaptak, különös hangulatot adva a városnak. Útközben látogatás Fatehpur Sikri-ben az egykori mogul uralkodó elhagyott városában. Este fakultatív programlehetőség: igazi házias vacsora egy helyi családnál, mialatt nem csak India ízeit ismerheti meg a látogató, de bepillanhat az ott élők hétköznapjaiba, és vacsora közben ellesheti a helyi fogások készítését.

8. nap

Reggeli után az Amber erőd meglátogatása. Az erőd a 16. században épült és már messziről uralja a tájat, fel- és leutazás felár fizetése ellenében dzsippel. Délután a Városi Palota együttesének meglátogatása, amelybe a Jantar Mantar ősi csillagvizsgáló múzeuma, valamint a 18. századi Hawa Mahal - Szelek Palotája- is beletartozik. Későn délután látogatás különböző manufakúrákban vásárlási lehetőséggel (ékszer, cserépedény, üveg, szőnyeg). Szállás Jaipurban.

9. nap

Reggeli után visszautazás Delhibe (260 km, kb. 6 óra), megérkezés és transzfer a szállodához. Délután a Qutab Minar megtekintése, mely az indo-iszlám építészet remekműve. Szállás Delhiben.

10. nap

Reggeli után Delhi óvárosának meglátogatása, séta a Chandi Chowk zsúfolt utcáin, a Jama Masjid megtekintése és kívülről lesz látható a Vörös Erőd is. Az újvárosban az India Kapu, Elnöki Palota és kormányépületek megtekintése kívülről. Ezután a Gurudwara Bangla Sahib szik templom meglátogatása és transzfer a repülőtérre.

Szolgáltatások

Részvételi díj: 268 000 Ft/fő
4*-os szálloda felár*: 69 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 102 000 Ft/fő
Belépőjegyek ára: 42 000 Ft/fő

Benne az árban

 • Indulási időpontok Delhiből:
  2018. március 7., 14., 21., 28.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 10 nap / 9 éj
  Delhi 1 éj, Varanasi 2 éj, Khajuraho 1 éj, Agra 2 éj, Jaipur 2 éj, Delhi 1 éj
 • Utazás:
  egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), repülőjegy foglalható irodánkban
 • Elhelyezés:
  helyi 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
 • Ellátás:
  büféreggeli
 • Minimum létszám:
  2 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező helyi angol nyelvű idegenvezető

Szállás

Delhi • Varanasi • Khajuraho • Agra • Jaipur • Delhi

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  9 éj szállás reggelivel, érkezéskor és elutazáskor helyi asszisztencia, a leírt transzferek légkondicionált járművel létszámtól függően személyautó vagy minibusz), a leírt kirándulások és városnézések angol nyelvű helyi idegenvezetéssel, Jhansi-Agra vonatjegy (ülőhely).
 • Külön fizetendők:
  nemzetközi repülőjegy és repülőtéri illetékek, belső repülőjegy, *felárak és belépők, vízumdíj, helyi borravaló, *fakultatív kirándulások, biztosítások.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

  A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}
  Tervezett menetrend
  Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
  Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{price.getValue() | number}} Ft
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
  Utasbiztosítás
  {{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu

  Ajánlott szállodák