A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

10 nap / 9 éj Több időpontban Észak - India

Leírás

1. nap

Megérkezés Delhibe egyénileg, transzfer a szállodába. Szállás Delhiben.

2. nap

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Varanasiba. Megérkezés India szakrális székhelyére, majd városnézés: Srnath - ahol Buddha első tanítását adta-, az Ashoka Oszlop a kőbevésett felirat

10 nap / 9 éj Több időpontban Észak - India

Leírás

1. nap

Megérkezés Delhibe egyénileg, transzfer a szállodába. Szállás Delhiben.

2. nap

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Varanasiba. Megérkezés India szakrális székhelyére, majd városnézés: Srnath - ahol Buddha első tanítását adta-, az Ashoka Oszlop a kőbevésett felirattal India jelképe, a sztúpa és a Sarnath Múzeum megtekintése. Szállás Varanasiban.

3. nap

Kora reggel hajókázás a Gangesz szent folyón, melynek vízén áldozati ajándékok úsznak és az emberek a napkeltét köszöntik megfürödve a Gangesz vízében. Visszatérés a szállodához, reggeli, majd szabad program. Esti riksa utazás a kivilágított folyóparthoz és a látványos „arti szertartás” megtekintése melyet fiatal szerzetesek tartanak virágot és lámpásokat úsztatva a folyó vizében. Szállás Varanasiban.

4. nap

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az UNESCO Világörökséghez tartozó Khajurahóba. Megérkezés után transzfer a szállodába, felfrissülés és kirándulás az erotikus témájú templomokhoz, melyek 950 és 1050 között épültek. Mára 22 templom maradt az eredetileg majd kilencvenből, nagy területen elhelyezkedve. A látogatás után szabadidő Khajurahoban. Fakultatív programlehetőségek: - Khajuraho tánc show, klasszikus india táncelőadás - Khajuraho hang- és fényjátékok a történelmi templomoknál.

5. nap

Reggeli után elutazás és városnézés Orchában, a középkori, folyó menti városban, mely szintén templomairól és palotáiról ismert. A jellegzetes Jahangir Mahal és Laxmi Narayan templomokon kívül kedves kis szentélyek díszítik a helységet. Továbbutazás Jhansiba, majd onnan vonattal Agrába, a Taj Mahal városába. Szállás Agrában.

6. nap

Kora reggel, lehetőség szerint napfelkeltével a Taj Mahal légszerű épületének meglátogatása, belépés az örök szerelem emlékművébe. Később az Agra erőd megtekintése, melyet vörös homokkőből építettek, csodálatos palotákat és kerteket rejt magában. Este fakultatív programlehetőség: a Taj Mahal történetét elmesélő színházi mű megtekintése autentikus előadásban. Szállás Agrában.

7. nap

Reggeli, majd utazás Jaipurba, a rózsaszín városba ( 240 km, kb. 5 óra). Ősi épületei sajátos rózsaszín festést kaptak, különös hangulatot adva a városnak. Útközben látogatás Fatehpur Sikri-ben az egykori mogul uralkodó elhagyott városában. Este fakultatív programlehetőség: igazi házias vacsora egy helyi családnál, mialatt nem csak India ízeit ismerheti meg a látogató, de bepillanhat az ott élők hétköznapjaiba, és vacsora közben ellesheti a helyi fogások készítését.

8. nap

Reggeli után az Amber erőd meglátogatása. Az erőd a 16. században épült és már messziről uralja a tájat, fel- és leutazás felár fizetése ellenében dzsippel. Délután a Városi Palota együttesének meglátogatása, amelybe a Jantar Mantar ősi csillagvizsgáló múzeuma, valamint a 18. századi Hawa Mahal - Szelek Palotája- is beletartozik. Későn délután látogatás különböző manufakúrákban vásárlási lehetőséggel (ékszer, cserépedény, üveg, szőnyeg). Szállás Jaipurban.

9. nap

Reggeli után visszautazás Delhibe (260 km, kb. 6 óra), megérkezés és transzfer a szállodához. Délután a Qutab Minar megtekintése, mely az indo-iszlám építészet remekműve. Szállás Delhiben.

10. nap

Reggeli után Delhi óvárosának meglátogatása, séta a Chandi Chowk zsúfolt utcáin, a Jama Masjid megtekintése és kívülről lesz látható a Vörös Erőd is. Az újvárosban az India Kapu, Elnöki Palota és kormányépületek megtekintése kívülről. Ezután a Gurudwara Bangla Sahib szik templom meglátogatása és transzfer a repülőtérre.

Szolgáltatások

Részvételi díj: 268 000 Ft/fő
4*-os szálloda felár*: 69 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 102 000 Ft/fő
Belépőjegyek ára: 42 000 Ft/fő

Benne az árban

 • Indulási időpontok Delhiből:
  2018. március 7., 14., 21., 28.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 10 nap / 9 éj
  Delhi 1 éj, Varanasi 2 éj, Khajuraho 1 éj, Agra 2 éj, Jaipur 2 éj, Delhi 1 éj
 • Utazás:
  egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), repülőjegy foglalható irodánkban
 • Elhelyezés:
  helyi 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
 • Ellátás:
  büféreggeli
 • Minimum létszám:
  2 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező helyi angol nyelvű idegenvezető

Szállás

Delhi • Varanasi • Khajuraho • Agra • Jaipur • Delhi

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  9 éj szállás reggelivel, érkezéskor és elutazáskor helyi asszisztencia, a leírt transzferek légkondicionált járművel létszámtól függően személyautó vagy minibusz), a leírt kirándulások és városnézések angol nyelvű helyi idegenvezetéssel, Jhansi-Agra vonatjegy (ülőhely).
 • Külön fizetendők:
  nemzetközi repülőjegy és repülőtéri illetékek, belső repülőjegy, *felárak és belépők, vízumdíj, helyi borravaló, *fakultatív kirándulások, biztosítások.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
  Utasbiztosítás
  {{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu

  Ajánlott szállodák