India Arany Háromszög + Bhután körutazás

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / India / Aranyháromszög / India Arany Háromszög + Bhután körutazás

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

13 nap / 11 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni. Városnézés &Oac

13 nap / 11 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni. Városnézés Ó-Delhi-ben kezdôdik: az 1648-ban épített Vörös Erőd megtekintése. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Ezután ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Az India Kapu, a Parlament, a Lakshminarayan Templom és Humájun császár síremlékének megtekintése. Szállás Delhi-ben.
3. nap: Reggeli a szállodában. Délelőtt látogatás az impozáns Qutab Minar toronyhoz. Délután továbbutazás Jaipur-ba (kb. 6 óra). Szállás Jaipur-ban.
4. nap: Reggeli után a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t (a Szelek Palotáját). A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatóak. Szállás Jaipur-ban.
5. nap: Reggeli után utazás Agra-ba (kb. 6-7 óra). Útközben betérő a Világörökség részét képező Fatehpur Sikri-be, a „szellemvárosba”, mely a XVI. században a hatalmas Mogul Birodalom központja volt, majd teljesen elhagyták lakói. Szállás Agra-ban.
6. nap: Reggeli után a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. Később látogatás az Itmad-ud-Daulah és Akbar császár síremlékéhez. Szállás Agra-ban.
7. nap: Reggeli után utazás Delhi-be. Útközben rövid látogatás Krishna születési helyén, Mathura-ban. Szállás Delhi-ben.
8. nap: Reggel transzfer a repülőtérre, utazás Paro-ba, Bhutánba. Érkezést követően utazás Thimpu-ba, a Bhutáni Királyság fővárosába (kb. 55 km). Délután rövid séta a városban és a helyi piacon. Este tradicionális kulturális műsor megtekintése. Szállás Thimpu-ban.
9. nap: Reggeli a szállodában, majd városnézés Thimpu-ban: a Textil Múzeum, a Nemzeti Könyvár, a Bhután Múzeum és a Chorten emlékmű megtekintése. Rövid látogatás a Zorig Chusum szakképző intézményben, majd kirándulás a város határában található 60 méter magas Buddha szoborhoz. A nap zárásaként ellátogatunk a Trashi Chheo Dzong-hoz (a Dicsőséges Vallás Erôdítménye), mely Bhután egyik legnagyobb területű erődítmény-kolostora. Este továbbutazás Punakha-ba a 3080 méter magasan fekvő Dochu La hágón keresztül. Szállás Punakha-ban.
10. nap: Reggeli után gyalogtúra a domb tetején álló Termékenységi Templomhoz (Chimi Lhakhang). Délután visszautazás Paro-ba. Délután a Ta Dzong megtekintése, mely napjainkban Nemzeti Múzeumként működik. Később látogatás az 1646-ban épített Rinpung Dzong erôdszerű épületegyüttesbe.Szállás Paro-ban.
11. nap: Reggeli a szállodában, majd látogatás a híres Taktshang kolostorhoz. A meredek sziklaszirtre épült buddhista kolostor a Tigris Fészke néven is ismert. Délután ismerkedés Bhután nemzeti sportjával, az íjászattal. Szállás Paro-ban.
12. nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás Delhi-be. Délután szabadprogram. Szállás Delhi-ben.
13. nap: Hajnalban transzfer a repülôtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A körutazás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.

A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges, kérje ajánlatunkat.

 

UTAZÁS: Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: Indiában 4, Bhutánban 3 csillagos szállodában (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: A magyar nyelvű idegenvezetô Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. A bhutáni körutazás alatt angol nyelvű helyi idegenvezető áll a kedves Utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: az indiai belépőjegyek kb. 80 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák