India Arany Háromszög + Bhután körutazás

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / India / Aranyháromszög / India Arany Háromszög + Bhután körutazás

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

13 nap / 11 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni. Városnézés &Oac

13 nap / 11 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, egy átszállással.
2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni. Városnézés Ó-Delhi-ben kezdôdik: az 1648-ban épített Vörös Erőd megtekintése. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Ezután ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Az India Kapu, a Parlament, a Lakshminarayan Templom és Humájun császár síremlékének megtekintése. Szállás Delhi-ben.
3. nap: Reggeli a szállodában. Délelőtt látogatás az impozáns Qutab Minar toronyhoz. Délután továbbutazás Jaipur-ba (kb. 6 óra). Szállás Jaipur-ban.
4. nap: Reggeli után a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t (a Szelek Palotáját). A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatóak. Szállás Jaipur-ban.
5. nap: Reggeli után utazás Agra-ba (kb. 6-7 óra). Útközben betérő a Világörökség részét képező Fatehpur Sikri-be, a „szellemvárosba”, mely a XVI. században a hatalmas Mogul Birodalom központja volt, majd teljesen elhagyták lakói. Szállás Agra-ban.
6. nap: Reggeli után a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. Később látogatás az Itmad-ud-Daulah és Akbar császár síremlékéhez. Szállás Agra-ban.
7. nap: Reggeli után utazás Delhi-be. Útközben rövid látogatás Krishna születési helyén, Mathura-ban. Szállás Delhi-ben.
8. nap: Reggel transzfer a repülőtérre, utazás Paro-ba, Bhutánba. Érkezést követően utazás Thimpu-ba, a Bhutáni Királyság fővárosába (kb. 55 km). Délután rövid séta a városban és a helyi piacon. Este tradicionális kulturális műsor megtekintése. Szállás Thimpu-ban.
9. nap: Reggeli a szállodában, majd városnézés Thimpu-ban: a Textil Múzeum, a Nemzeti Könyvár, a Bhután Múzeum és a Chorten emlékmű megtekintése. Rövid látogatás a Zorig Chusum szakképző intézményben, majd kirándulás a város határában található 60 méter magas Buddha szoborhoz. A nap zárásaként ellátogatunk a Trashi Chheo Dzong-hoz (a Dicsőséges Vallás Erôdítménye), mely Bhután egyik legnagyobb területű erődítmény-kolostora. Este továbbutazás Punakha-ba a 3080 méter magasan fekvő Dochu La hágón keresztül. Szállás Punakha-ban.
10. nap: Reggeli után gyalogtúra a domb tetején álló Termékenységi Templomhoz (Chimi Lhakhang). Délután visszautazás Paro-ba. Délután a Ta Dzong megtekintése, mely napjainkban Nemzeti Múzeumként működik. Később látogatás az 1646-ban épített Rinpung Dzong erôdszerű épületegyüttesbe.Szállás Paro-ban.
11. nap: Reggeli a szállodában, majd látogatás a híres Taktshang kolostorhoz. A meredek sziklaszirtre épült buddhista kolostor a Tigris Fészke néven is ismert. Délután ismerkedés Bhután nemzeti sportjával, az íjászattal. Szállás Paro-ban.
12. nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás Delhi-be. Délután szabadprogram. Szállás Delhi-ben.
13. nap: Hajnalban transzfer a repülôtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A körutazás minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.

A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges, kérje ajánlatunkat.

 

UTAZÁS: Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: Indiában 4, Bhutánban 3 csillagos szállodában (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: A magyar nyelvű idegenvezetô Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. A bhutáni körutazás alatt angol nyelvű helyi idegenvezető áll a kedves Utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: az indiai belépőjegyek kb. 80 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák