Dél-India nagykörút, Madrastól Kochiig

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / India / India / Dél-India nagykörút, Madrastól Kochiig

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

1. Mert ezen az utunkon megismerheti Dél-india történelmét, vallásait, kultúráját és mindent, amit ebben a régióban feltétlen meg kell nézni.

2. Mert dél-Indiában találhat

info

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

1. Mert ezen az utunkon megismerheti Dél-india történelmét, vallásait, kultúráját és mindent, amit ebben a régióban feltétlen meg kell nézni.

2. Mert dél-Indiában található többek szerint az igazi indiai konyha, ízek és természetesen a vegetariánusoknak, ez egy igazi „paradicsom”.

3. Mert a programunk tartalmaz 3 éjszakát a tengerparton, ahol kipihenhetjük a körutazás fáradalmait is.

 

´´

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

´´

Tengerparti pihenéssel

´´

UNESCO Világörökségi helyszínek

´´

Társítási garancia!

leiras

1. nap: Budapest – Dubai

Elutazás Budapestről az Emirates Légitársaság, menetrend szerinti járatával, egy átszállással Chennai-ba az egykori Madrasba.  

2. nap: Chennai

Érkezés transzfer a szállodába majd rövid pihenés utánkezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés 4. legnagyobb városával Chennai-val az egykori Madrassal. városnéző programunkat a Szent György Erődben és Múzeumban kezdjük, majd a Mária és Szent tamás templomot is megnézzük, ismerkedésünket a várossal a Madras Múzeummal folytatjuk, valamint a nemzeti Művészeti Galériával. Vacsora és éjszaka a szállodában, Chennaiban (1 éj).

 

3. nap: Chennai – Mahabalipuram

Reggeli után Mahabalipuramba utazunk érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket, a Koromandel parton, a Bengáli – öbölben fekvő városban. A környék egykori legnagyobb kikötővárosának történelme több mint 2000 éves múltra tekint vissza.   Érkezés után a nap hátralévő részében szabad program. Szállás Mahabalipuramban (2 éj).

 

4. nap: Mahabalipuram

A mai napon a környék különleges látnivalóit fedezzük fel.  Először Kanchipuramba utazunk, ahol először a Sivanak szentelt a Kailasanathar templomot nézzük.  A Pallava időszak más templomait, Muktheeswarar, Iravatanesvara is meg fogjuk látogatni. Délután Mahabalipuram látnivalóit nézzük meg. „A hely tömör gránitsziklából kifaragott szobrászati remekművek lélegzetelállító kiállítása. Itt az ember magát a természetet alakította  fenséges művészetté” a legkiemelkedőbb látványosság az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott öt kocsi csoportja. Nem marad ki a programból a világ legnagyobb domborművének a „Bhágiratha vezeklésének” a megtekintése sem.

5. nap: Mahabalipuram – Tanjore

Reggeli után Tanjore-ba utazunk. Útközben megállunk Aurobindo Ashram Auroville-ban, a világ legismertebb spirituális központjában. Ezt követően a következő állomásunk Pondicherry lesz, ahol a Pí élete c. film is kezdődik. Ez a francia hangulatú város sajátosan ötvözi az indiai és az európai kultúrát, itt a Ganésának szentelt templomokat nézzük meg. A legöregebb templomot a X. században építették a Cholas birodalom idején. érkezés után a szálláshely elfoglalása, éjszaka Tanjore-ban (1 éj).

 

6.nap: Tanjore – Trichy

Tanjore a Chola birodalom fővárosa volt. Első programunk a I. Raja Raja király uralkodása idején a X. században épített Sri Brahadeeswarar templom lesz.  A világ egyik legkülönlegesebb templom együttese mellett megnézzük a Palotát, a Művészeti Galériát, és a Saraswathi Mahal könyvtárt, ahol több mint 30.000 db pálmalevélre és papírra írt kéziratot őriznek.  A program végeztével utazunk tovább Trichy-be. Éjszaka Trichy-ben (1 éj).

 

7. nap: Trichy – Madurai

Reggeli után Srirangamba látogatunk. A város a Cauvery folyó egy szigetén található, India egyik legnagyobb Visnu szentélyének a falain belül. Megnézzük a Sri Ranganathaswamy hindu templomot amely Ranganatha istenségnek szenteltek és a világ legnagyobb működő hindu temploma. A a 83 méter magas Sziklaerőd (Rock Fort) tetejére épült Ganésa szentélyből különleges látvány tárul a városra és környékére. A városban számos történelmi épületek, régi műemlékek, templomok találhatóak. Megnézzük még a Szent József templomot, és India egyik legrégebbi templomát a  Sívának szentelt Tiruvanaikkaval templomot. A program végeztével utazunk Maduraiba a „szentélyek szentélyébe, a városok városába”. Éjszaka Madurai-ban (2 éj).

 

8. nap: Madurai

A mai napi programunk az utazásunk egyik csúcspontja lesz. Reggeli után megnézzük a Parvatinak szentelt Sri Meenaksi-Sunderaswarar templomot majd a madurai-i Nayaka dinasztia uralkodója számára építet Thirumalai Nayak Mahal palotát. Este részt veszünk a Meenakshi templom szertartásán.

9. nap: Madurai – Periyar

Reggeli után utazunk Periyar-ba. Periyarban található India 27 tigris rezervátuma közül ez egyik. Az egykori vadászterület természetes szépsége, változatossága, gazdag növény és állatvilága rabul ejt minden látogatót. Két folyója, a Periyar és a Pamba biztosítja a folyamatos vízutánpótlást. A látogatás után elkeresünk egy fűszerkertet, amely a vidék egykori gazdagságát biztosította, és a nyugati gyarmatosítók érdeklődését is felkeltette. Csónakba szállunk és a Periyar-tavon utazva találkozhatunk, elefántokkal, vízi bivalyokkal. Szállás Periyar-ban (1 éj).

 

10. nap: Periyar  - Alleppey  

Reggeli után kezdődik az elefánt program amely, etetést, fürdetést és elefánt háton utazást is tartalmaz. Ezt követően utazunk tovább Aleppey-be, ahol lakóhajóra szállunk és a híres Kerala-i csatornákon utazva élvezzük a kényelmet a trópusi táj látványát, szépségét. Évszázados kereskedő kikötők mellett hajózunk el, képeskönyvbe illő tájak között, ültetvények, kókuszpálmák, nyugalom ez vár ránk.  Éjszaka a lakóhajón (1 éj).

Szállás: Lakóhajón

11-13. nap: Alleppey – Mararikulam

Reggeli után utazunk tovább Mararikulamba, az arab-tenger partján fekvő üdülővárosba. a szálloda elfoglalása után szabad program. Éjszaka Mararikulamban (3 éj).

 

14. nap: Mararikulam – Cochin

Reggeli után utazunk Cochinba. Cochin városa az „Arab-tenger királynője”. India leggazdagabb államának, Keralának a gazdasági és kereskedelmi központja. Érkezés után megkezdjük városnéző programunkat. Megnézzük a Mattancherry Holland Palotát, a Zsinagógát, A Szent Ferenc templomot, amely a legöregebb keresztény templom Indiában. Természetesen nem maradhat ki a látnivalók sorából a hagyományos hálós horgászt a kínai hálók megtekintése sem. Este részt veszünk egy tradicionális Kathakali tánc shown. Szállás Cochinban (1 éj).

 

15. nap: Cochin – Dubai – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre utazás Dubai-on keresztül Budapestre.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Mahabalipuram templomok
  • Chola templomok

 

programok

Ehhez a körúthoz nem tartozik fakultatív program.

további információk

Várható menetrend (változhat):

November 22: Budapest – Dubai  14:40 – 23:05 EK112

November 23: Dubai – Chennai  02:50 – 08:15 EK544

December 06: Kochi - Dubai  04:30 – 07:05 EK533

December 06: Dubai - Budapest  08:25 – 11:40 EK111

további információk 2

Ismerje meg Indiát!

Az ár tartalmazza:

13 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákbansvédasztalos reggelit, és vacsorát, a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)a helyszíni közlekedést és minden közlekedési jegyet, közlekedést külön busszal,belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhozRiksa túrát Maduráj-banElefánt programot PeriyarbanKathakali táncbemutatótmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:

a nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 225 000 Fte-vízum díját ügyintézéssel kb. 25 000 Fta borravalókat 6 USD/fő/napaz útlemondási biztosítást 1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár239 000 Ft
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák