Dél-India nagykörút, Madrastól Kochiig

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / India / India / Dél-India nagykörút, Madrastól Kochiig

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

1. Mert ezen az utunkon megismerheti Dél-india történelmét, vallásait, kultúráját és mindent, amit ebben a régióban feltétlen meg kell nézni.

2. Mert dél-Indiában találhat

info

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

1. Mert ezen az utunkon megismerheti Dél-india történelmét, vallásait, kultúráját és mindent, amit ebben a régióban feltétlen meg kell nézni.

2. Mert dél-Indiában található többek szerint az igazi indiai konyha, ízek és természetesen a vegetariánusoknak, ez egy igazi „paradicsom”.

3. Mert a programunk tartalmaz 3 éjszakát a tengerparton, ahol kipihenhetjük a körutazás fáradalmait is.

 

´´

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

´´

Tengerparti pihenéssel

´´

UNESCO Világörökségi helyszínek

´´

Társítási garancia!

leiras

1. nap: Budapest – Dubai

Elutazás Budapestről az Emirates Légitársaság, menetrend szerinti járatával, egy átszállással Chennai-ba az egykori Madrasba.  

2. nap: Chennai

Érkezés transzfer a szállodába majd rövid pihenés utánkezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés 4. legnagyobb városával Chennai-val az egykori Madrassal. városnéző programunkat a Szent György Erődben és Múzeumban kezdjük, majd a Mária és Szent tamás templomot is megnézzük, ismerkedésünket a várossal a Madras Múzeummal folytatjuk, valamint a nemzeti Művészeti Galériával. Vacsora és éjszaka a szállodában, Chennaiban (1 éj).

 

3. nap: Chennai – Mahabalipuram

Reggeli után Mahabalipuramba utazunk érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket, a Koromandel parton, a Bengáli – öbölben fekvő városban. A környék egykori legnagyobb kikötővárosának történelme több mint 2000 éves múltra tekint vissza.   Érkezés után a nap hátralévő részében szabad program. Szállás Mahabalipuramban (2 éj).

 

4. nap: Mahabalipuram

A mai napon a környék különleges látnivalóit fedezzük fel.  Először Kanchipuramba utazunk, ahol először a Sivanak szentelt a Kailasanathar templomot nézzük.  A Pallava időszak más templomait, Muktheeswarar, Iravatanesvara is meg fogjuk látogatni. Délután Mahabalipuram látnivalóit nézzük meg. „A hely tömör gránitsziklából kifaragott szobrászati remekművek lélegzetelállító kiállítása. Itt az ember magát a természetet alakította  fenséges művészetté” a legkiemelkedőbb látványosság az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott öt kocsi csoportja. Nem marad ki a programból a világ legnagyobb domborművének a „Bhágiratha vezeklésének” a megtekintése sem.

5. nap: Mahabalipuram – Tanjore

Reggeli után Tanjore-ba utazunk. Útközben megállunk Aurobindo Ashram Auroville-ban, a világ legismertebb spirituális központjában. Ezt követően a következő állomásunk Pondicherry lesz, ahol a Pí élete c. film is kezdődik. Ez a francia hangulatú város sajátosan ötvözi az indiai és az európai kultúrát, itt a Ganésának szentelt templomokat nézzük meg. A legöregebb templomot a X. században építették a Cholas birodalom idején. érkezés után a szálláshely elfoglalása, éjszaka Tanjore-ban (1 éj).

 

6.nap: Tanjore – Trichy

Tanjore a Chola birodalom fővárosa volt. Első programunk a I. Raja Raja király uralkodása idején a X. században épített Sri Brahadeeswarar templom lesz.  A világ egyik legkülönlegesebb templom együttese mellett megnézzük a Palotát, a Művészeti Galériát, és a Saraswathi Mahal könyvtárt, ahol több mint 30.000 db pálmalevélre és papírra írt kéziratot őriznek.  A program végeztével utazunk tovább Trichy-be. Éjszaka Trichy-ben (1 éj).

 

7. nap: Trichy – Madurai

Reggeli után Srirangamba látogatunk. A város a Cauvery folyó egy szigetén található, India egyik legnagyobb Visnu szentélyének a falain belül. Megnézzük a Sri Ranganathaswamy hindu templomot amely Ranganatha istenségnek szenteltek és a világ legnagyobb működő hindu temploma. A a 83 méter magas Sziklaerőd (Rock Fort) tetejére épült Ganésa szentélyből különleges látvány tárul a városra és környékére. A városban számos történelmi épületek, régi műemlékek, templomok találhatóak. Megnézzük még a Szent József templomot, és India egyik legrégebbi templomát a  Sívának szentelt Tiruvanaikkaval templomot. A program végeztével utazunk Maduraiba a „szentélyek szentélyébe, a városok városába”. Éjszaka Madurai-ban (2 éj).

 

8. nap: Madurai

A mai napi programunk az utazásunk egyik csúcspontja lesz. Reggeli után megnézzük a Parvatinak szentelt Sri Meenaksi-Sunderaswarar templomot majd a madurai-i Nayaka dinasztia uralkodója számára építet Thirumalai Nayak Mahal palotát. Este részt veszünk a Meenakshi templom szertartásán.

9. nap: Madurai – Periyar

Reggeli után utazunk Periyar-ba. Periyarban található India 27 tigris rezervátuma közül ez egyik. Az egykori vadászterület természetes szépsége, változatossága, gazdag növény és állatvilága rabul ejt minden látogatót. Két folyója, a Periyar és a Pamba biztosítja a folyamatos vízutánpótlást. A látogatás után elkeresünk egy fűszerkertet, amely a vidék egykori gazdagságát biztosította, és a nyugati gyarmatosítók érdeklődését is felkeltette. Csónakba szállunk és a Periyar-tavon utazva találkozhatunk, elefántokkal, vízi bivalyokkal. Szállás Periyar-ban (1 éj).

 

10. nap: Periyar  - Alleppey  

Reggeli után kezdődik az elefánt program amely, etetést, fürdetést és elefánt háton utazást is tartalmaz. Ezt követően utazunk tovább Aleppey-be, ahol lakóhajóra szállunk és a híres Kerala-i csatornákon utazva élvezzük a kényelmet a trópusi táj látványát, szépségét. Évszázados kereskedő kikötők mellett hajózunk el, képeskönyvbe illő tájak között, ültetvények, kókuszpálmák, nyugalom ez vár ránk.  Éjszaka a lakóhajón (1 éj).

Szállás: Lakóhajón

11-13. nap: Alleppey – Mararikulam

Reggeli után utazunk tovább Mararikulamba, az arab-tenger partján fekvő üdülővárosba. a szálloda elfoglalása után szabad program. Éjszaka Mararikulamban (3 éj).

 

14. nap: Mararikulam – Cochin

Reggeli után utazunk Cochinba. Cochin városa az „Arab-tenger királynője”. India leggazdagabb államának, Keralának a gazdasági és kereskedelmi központja. Érkezés után megkezdjük városnéző programunkat. Megnézzük a Mattancherry Holland Palotát, a Zsinagógát, A Szent Ferenc templomot, amely a legöregebb keresztény templom Indiában. Természetesen nem maradhat ki a látnivalók sorából a hagyományos hálós horgászt a kínai hálók megtekintése sem. Este részt veszünk egy tradicionális Kathakali tánc shown. Szállás Cochinban (1 éj).

 

15. nap: Cochin – Dubai – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre utazás Dubai-on keresztül Budapestre.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Mahabalipuram templomok
  • Chola templomok

 

programok

Ehhez a körúthoz nem tartozik fakultatív program.

további információk

Várható menetrend (változhat):

November 22: Budapest – Dubai  14:40 – 23:05 EK112

November 23: Dubai – Chennai  02:50 – 08:15 EK544

December 06: Kochi - Dubai  04:30 – 07:05 EK533

December 06: Dubai - Budapest  08:25 – 11:40 EK111

további információk 2

Ismerje meg Indiát!

Az ár tartalmazza:

13 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákbansvédasztalos reggelit, és vacsorát, a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)a helyszíni közlekedést és minden közlekedési jegyet, közlekedést külön busszal,belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhozRiksa túrát Maduráj-banElefánt programot PeriyarbanKathakali táncbemutatótmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:

a nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 225 000 Fte-vízum díját ügyintézéssel kb. 25 000 Fta borravalókat 6 USD/fő/napaz útlemondási biztosítást 1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár239 000 Ft
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák