A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Az óceán túlpartján egy igazi kaland vár ránk: Kanada vadregényes tájai, lélegzetelállító természeti értékei, hatalmas, tágas terei, kifinomult ízlésű, multikulturális városai, harmonikus légköre be
Az óceán túlpartján egy igazi kaland vár ránk: Kanada vadregényes tájai, lélegzetelállító természeti értékei, hatalmas, tágas terei, kifinomult ízlésű, multikulturális városai, harmonikus légköre bepillantást engednek az Újvilág életébe.

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Érkezés Toronto-ba
Érkezés Toronto-ba, Ontario fővárosába, transzfer a hotelbe. Szállás Toronto-ban, középkategóriájú, minőségi hotelben.

2. NAP | Toronto – Niagara-vízesés
A bőséges reggeli után toronto-i városnézéssel indul a napunk. A világ egyik legmultikulturálisabb, legélhetőbb városában a legfőbb nevezetességek közé tartoznak a pénzügyi negyed magasba törő felhőkarcolói, a számos sporteseménynek és koncertnek otthont adó aréna, a Sky Dome, a kínai negyed, az 553 m magas CN-torony, a nyüzsgő, életteli Harbourfront városrész az egykori kikötő helyén. Következő megállónk az elragadó Niagaraon- the-lake, melyet méltán tartanak Ontario tartomány legszebb városának. Utazásunk egyik csúcspontjaként megcsodálhatjuk a döbbenetes szépségű Niagara-vízesést. A világ egyik legpazarabb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV: Egy életre szóló élmény vár ránk: hajózás a Hornblower fedélzetén. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. Visszatérés a hotelbe. Szállás Toronto-ban.

3. NAP | Toronto – Thousand Islands (Ezer sziget) – Ottawa
Reggeli után utazás a Thousand Islands (Ezer sziget)-vidékre, mely elbűvöl minket festői képeivel, rusztikus-markáns bájával. Ahol a Szent Lőrinc-folyó kilép az Ontario-tóból, 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. FAKULTATÍV program: hajókázás a szigetek körül. Ezt követően a főváros, Ottawa felé indulunk. A metropoliszt a világ számos vezető turisztikai magazinja a leggyönyörűbb
városok között jegyzi. Megörökíthetjük majd a neogótikus stílusban épült Parlamentet, főépületének tornyával, a Béke toronnyal, a Wellington Streetet, a Sussex Drive-ot, mely a miniszterelnöki, kormányzói rezidenciáknak, és több nagykövetségnek is otthont adó utca, és a számos üzlettel, étteremmel büszkélkedő Byward Piacot. Átkelünk az UNESCO-Világörökség részének nyilvánított, Észak-Amerikában leghosszabb ideje folyamatosan üzemelő ilyen jellegű létesítményen, a Rideau-csatornán. Utazás Ottawába. Szállás Ottawában középkategóriájú, minőségi hotelben.

4. NAP | Ottawa – Québec City
A reggelit követően Ottawa-t magunk mögött hagyva, a Szent Lőrinc-folyó partjának egyik ékessége, a romantikus Québec vár felfedezésre. A bájos, francia ajkú városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. A 19. században emelt, a város látképét meghatározó Château Frontenac luxusszálloda, a Parlament, a Petit Champlain történelmi negyed, a kanadaiak számára sorsdöntő csata helyszíne, az Ábrahámmező, a Vauban-erőd, az elvarázsolt mesebeli épületeivel a múltat idéző tér, a Place Royal segítségével szívünkbe zárjuk Québec városát. Szállás Québecben középkategóriájú, minőségi hotelben.
 
5. NAP | Québec
Fedezze fel Québec-et kedvére szabadidő keretében! FAKULTATÍV programlehetőségként ajánljuk a bálnanézőhajótúrát, vagy ismerje meg a huron indiánok titokzatos világát, a hagyományaikat óvón őrző rezervátumban (ebéddel). Szállás Québecben.

6. NAP | Québec – Montreal
A reggelit követően Montreal titkainak nyomába eredünk. Kanada második legnagyobb városa egy három folyó(St. Lawrence, Riviére des Prairies, és Ottawa) által körülölelt szigeten található. Fekvésének köszönhető a „joie de vivre” érzés, mely az életörömöt hirdeti, és kitörő jókedvével az ide látogatókat is megfertőzi. Az elbűvölő óvárosban üzletek, éttermek, lakóházak között bóklászva az utazók ámulattal adózhatnak a múlt és a jelen harmonikus együttélésének. Szállás Montrealban középkategóriájú, minőségi hotelben.

7. NAP | Montreal
A reggelit követően szabadidő, majd transzfer a reptérre, hazautazás.

8. NAP | Hazaérkezés Budapestre
Felejthetetlen benyomásokkal, rengeteg csodálatos, életre szóló élménnyel gazdagodva érkezünk meg a budapesti repülőtérre.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 10kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Toronto, Niagara-vízesés, Thousand Islands (Ezer Sziget), Ottawa, Québec, Montreal.
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.


Néhány dolog, amit az ár nem tartalmaz:

Repülőtéri illeték: 96.855 Ft/fő
Szezonfelár:  06. 02: 0 Ft, 10.06:  30.000 Ft/fő
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu