A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Az óceán túlpartján egy igazi kaland vár ránk: Kanada vadregényes tájai, lélegzetelállító természeti értékei, hatalmas, tágas terei, kifinomult ízlésű, multikulturális városai, harmonikus légköre be
Az óceán túlpartján egy igazi kaland vár ránk: Kanada vadregényes tájai, lélegzetelállító természeti értékei, hatalmas, tágas terei, kifinomult ízlésű, multikulturális városai, harmonikus légköre bepillantást engednek az Újvilág életébe.

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
1. NAP | Érkezés Toronto-ba
Érkezés Toronto-ba, Ontario fővárosába, transzfer a hotelbe. Szállás Toronto-ban, középkategóriájú, minőségi hotelben.

2. NAP | Toronto – Niagara-vízesés
A bőséges reggeli után toronto-i városnézéssel indul a napunk. A világ egyik legmultikulturálisabb, legélhetőbb városában a legfőbb nevezetességek közé tartoznak a pénzügyi negyed magasba törő felhőkarcolói, a számos sporteseménynek és koncertnek otthont adó aréna, a Sky Dome, a kínai negyed, az 553 m magas CN-torony, a nyüzsgő, életteli Harbourfront városrész az egykori kikötő helyén. Következő megállónk az elragadó Niagaraon- the-lake, melyet méltán tartanak Ontario tartomány legszebb városának. Utazásunk egyik csúcspontjaként megcsodálhatjuk a döbbenetes szépségű Niagara-vízesést. A világ egyik legpazarabb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV: Egy életre szóló élmény vár ránk: hajózás a Hornblower fedélzetén. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. Visszatérés a hotelbe. Szállás Toronto-ban.

3. NAP | Toronto – Thousand Islands (Ezer sziget) – Ottawa
Reggeli után utazás a Thousand Islands (Ezer sziget)-vidékre, mely elbűvöl minket festői képeivel, rusztikus-markáns bájával. Ahol a Szent Lőrinc-folyó kilép az Ontario-tóból, 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. FAKULTATÍV program: hajókázás a szigetek körül. Ezt követően a főváros, Ottawa felé indulunk. A metropoliszt a világ számos vezető turisztikai magazinja a leggyönyörűbb
városok között jegyzi. Megörökíthetjük majd a neogótikus stílusban épült Parlamentet, főépületének tornyával, a Béke toronnyal, a Wellington Streetet, a Sussex Drive-ot, mely a miniszterelnöki, kormányzói rezidenciáknak, és több nagykövetségnek is otthont adó utca, és a számos üzlettel, étteremmel büszkélkedő Byward Piacot. Átkelünk az UNESCO-Világörökség részének nyilvánított, Észak-Amerikában leghosszabb ideje folyamatosan üzemelő ilyen jellegű létesítményen, a Rideau-csatornán. Utazás Ottawába. Szállás Ottawában középkategóriájú, minőségi hotelben.

4. NAP | Ottawa – Québec City
A reggelit követően Ottawa-t magunk mögött hagyva, a Szent Lőrinc-folyó partjának egyik ékessége, a romantikus Québec vár felfedezésre. A bájos, francia ajkú városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. A 19. században emelt, a város látképét meghatározó Château Frontenac luxusszálloda, a Parlament, a Petit Champlain történelmi negyed, a kanadaiak számára sorsdöntő csata helyszíne, az Ábrahámmező, a Vauban-erőd, az elvarázsolt mesebeli épületeivel a múltat idéző tér, a Place Royal segítségével szívünkbe zárjuk Québec városát. Szállás Québecben középkategóriájú, minőségi hotelben.
 
5. NAP | Québec
Fedezze fel Québec-et kedvére szabadidő keretében! FAKULTATÍV programlehetőségként ajánljuk a bálnanézőhajótúrát, vagy ismerje meg a huron indiánok titokzatos világát, a hagyományaikat óvón őrző rezervátumban (ebéddel). Szállás Québecben.

6. NAP | Québec – Montreal
A reggelit követően Montreal titkainak nyomába eredünk. Kanada második legnagyobb városa egy három folyó(St. Lawrence, Riviére des Prairies, és Ottawa) által körülölelt szigeten található. Fekvésének köszönhető a „joie de vivre” érzés, mely az életörömöt hirdeti, és kitörő jókedvével az ide látogatókat is megfertőzi. Az elbűvölő óvárosban üzletek, éttermek, lakóházak között bóklászva az utazók ámulattal adózhatnak a múlt és a jelen harmonikus együttélésének. Szállás Montrealban középkategóriájú, minőségi hotelben.

7. NAP | Montreal
A reggelit követően szabadidő, majd transzfer a reptérre, hazautazás.

8. NAP | Hazaérkezés Budapestre
Felejthetetlen benyomásokkal, rengeteg csodálatos, életre szóló élménnyel gazdagodva érkezünk meg a budapesti repülőtérre.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 10kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Toronto, Niagara-vízesés, Thousand Islands (Ezer Sziget), Ottawa, Québec, Montreal.
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.


Néhány dolog, amit az ár nem tartalmaz:

Repülőtéri illeték: 96.855 Ft/fő
Szezonfelár:  06. 02: 0 Ft, 10.06:  30.000 Ft/fő
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu