Szafarik Kenya legszebb nemzeti parkjaiban

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Kenya / Kenya szafarik / Szafarik Kenya legszebb nemzeti parkjaiban

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Szafarik Afrika legsokatlátottabb területein, Kenyában.

leiras

Utazás: repülővel, európai átszállással

Szállás: 4* szállodákban és lodge-ok bungallóiban, kétágyas szobákban

Ellátás: Teljes ellátás

 

 

1.nap:Budapest -Nairobi

Érkezéstől függően 1 éjszaka Nairobi-ban, Keny fővárosában. Reggeli érkezés esetén azonnal indulás a Nakuru Nemzet

info

Szafarik Afrika legsokatlátottabb területein, Kenyában.

leiras

Utazás: repülővel, európai átszállással

Szállás: 4* szállodákban és lodge-ok bungallóiban, kétágyas szobákban

Ellátás: Teljes ellátás

 

 

1.nap:Budapest -Nairobi

Érkezéstől függően 1 éjszaka Nairobi-ban, Keny fővárosában. Reggeli érkezés esetén azonnal indulás a Nakuru Nemzeti Parkba.

 

2. nap: Nakuru nemzeti Park

A Kelet-Afrikai Nagy Hasadékvölgy mentén indulunk terepjáróinkkal a képeslapra kívánkozó szépségű Nakuru - tóhoz. A tó a partján fészkelő flamingók millióiról nevezetes, felszíne gyakorta nem is látható a folytonosan mozgásban lévő flamingók tömegeitől. A tavat körül ölelő , 400 madárfajnak otthont adó parkot a Dél-Afrikából ide telepített fehér és fekete orrszarvúk valamint a Természetvédelmi Világszövetség Vörös listáján a kihaló félben lévő fajok között található Rothschild zsiráfok védelmére hozták létre.

Miután elfoglaltuk szállásunkat, állat lesre indulunk a Nakuru Nemzeti Parkban, melyet 1968-ban alapítottak. Ha szerencsések vagyunk a flamingók, pelikánok, kormoránok mellett zsiráfokat és gyűrűsfarkú víziantilopot is lencsevégre kaphatunk. (szállás: szálloda, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 

3. nap: Naivasha-tó

Mai uticélunk Joy Adamson,  Az Oroszlánhűség valamint az Elza és kölykei írójának farmja.  A Nagy-Hasadékvölgy második legnagyobb tavának partján álló házból egy rendkívül gazdag gyűjteménnyel rendekező múzeumot alakíttattak ki az írónő munkáiból, az egzotikus kertben pedig hangulatos bungallók állnak, amikben egy éjszakát mi is eltöltünk. Érkezés után érdemes nagy sétát tenni a Naivasha-tó partján, körbejárni a kiállítás, az 5 órai teát és házi süteményeket is érdemes megkóstolni. Akinek van kedve, az délután csónakkirándulásra is indulhat a tavon. (szállás: lodge, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 

4. nap: Masai Mara Nemzeti Park

Kora reggel a Masai Mara Nemzeti Park-ba indulunk terepjáróinkkal, ahol két éjszakát töltünk.

A Masai Mara Nemzeti Park Afrika legnépszerűbb parkja, a Mara és Talek folyók által közrefogott terület rendelkezik talán a legváltozatosabb, legtarkább állatpopulációval Kelet-Afrikában. A rezervátumban több mint egy millió gnú, félmillió gazella, majd negyedmillió zebra és több tízezer impala él. A nemzeti park oroszlánok, leopárdok, gepárdok, félénk fekete orrszarvúk valamint hiénák, sakálok és a denevér fülű róka otthona.  A Mara folyó vízilovakban és krokodilokban gazdag.  A rezervátum ötszáz madárfajnak ad otthont, közöttük struccok, pacsirták, ragadozó madarak.  A nagymacskák megfigyelésére a legalkalmasabb időszak a december és a január hónapok.

A Maszáj Mara a Nagy- Hasadékvölgyben fekszik, nem csupán az állatvilág, hanem a változatos növényzet is feledhetetlenné varázsolja az itt tett látogatást. (szállás:lodge, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 

5. nap: Masai Mara Nemzeti Park

Egész napunkat a Masai Mara Nemzeti Parkban töltjük.  Kora reggel állat les terepjárókkal. A vadlest követően egy maszáj faluba látogathatunk, ahol megnézhetjük hogyan él Afrika egyik legősibb népcsoportja a nemzeti parkok környezetében. Benézhetünk egy-két bomába, a maszájok jellegzetes kunyhóiba, megkóstolhatjuk a banánsört és vásárolhatunk a maszájok készítette kézműves termékekből. Ezután visszatérünk kempingünkbe, majd késő délután, amikor lehűl a hőmérséklet újra állatlesre indulunk.

 

6. nap: Masai Mara Nemzeti Park

Egész napunkat a Masai Mara Nemzeti Parkban töltjük.  Kora reggel állat les terepjárókkal.(szállás:lodge, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 

7. nap: Nairobi - Budapest

Repülési menetrendtől függően indulás ezen az estén vagy másnap reggel, érkezés ennek megfelelően.

 

Tátrai Bernadett közel 10 éve járja a világot és vezeti be a magyar utazókat Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Himalája régió varázslatos világába. Idegenvezetőnk egyaránt otthonosan mozog a magas hegyek világában, az afrikai szavannákon és Amazónia dzsungeleinek mélyén. A Bernadettel utazók reggeltől estig tartó mesékre számíthatnak a helyi kultúrákról és vallási szokásokról, az állat- és növényvilágról, valamint személyes kalandjairól, hogy a körutazásuk vagy a nyaralásuk igaz élmény legyen.

Az ár tartalmazza:

  a reptéri transzfereket a közlekedést és az állata leseket terepjárókkal a nemzeti parkok belépőt a szállásokat 2 ágyas szobákban a teljes ellátást reggelivel, ebéddel és vacsorával az angol nyelvű helyi vezető és magyar nyelvű idegenvezető díját

Az ár nem tartalmazza:

  a nemzetközi repülőjegyeket és illetékeket (kb. 190 000 Ft/fő) kenyai vízum díját: 50 USD borravalókat: 50 USD/ fő
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák