A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

A világ egyik legősibb civilizációja, a nagy filozófusok, császárok otthona, a döbbenetesen gazdag kulturális örökség, mesébe illő szentélyek, paloták, pompás konyhaművészet – mindez Kína, amit egyszer mindenkinek látnia kel
A világ egyik legősibb civilizációja, a nagy filozófusok, császárok otthona, a döbbenetesen gazdag kulturális örökség, mesébe illő szentélyek, paloták, pompás konyhaművészet – mindez Kína, amit egyszer mindenkinek látnia kell!

1. NAP | Repülés Kínába
Repülés Budapestről Pekingbe, a kiváló szolgáltatást nyújtó, rendkívül megbízható Emirates légitársasággal, Dubai-ban történő átszállással. Bécsi indulás esetén utazás az Air China-val.

2. NAP | Érkezés Pekingbe
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Ezen a napon a második legnagyobb kínai város, Peking szépségeivel ismerkedünk. A 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. Egy rövidebb utazást követően érünk a Szén-hegyre, melyről csodálatos kilátás nyílik a Császári Palotára. Kószáljon a Mennyei béke terén, vagy más néven Tienanmen téren, mely számos kulcsfontosságú történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a modern építészet egyik kiemelkedő épülete, a futurisztikus Nemzeti Színház épülete. Transzfer a hotelbe. Szállás a következő 4 éjszakára a Hotel Grand Gongda Jianguo-ban****
www.jianguo-grand-gongda.beijinghotelchina.net

3. NAP | Peking
A bőséges reggeli után a megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, a Ming-korszakon át az utolsó uralkodó család, a Csing-dinasztia csillagának leáldozásáig, az 1911-es forradalomig. A monumentális, 720 000 hektáron szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNES CO-Világörökség részévé nyilvánította. A titokzatos palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Ezt követően az elképesztő szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az Imák csarnoka, ahol a jó termésért fohászkodtak, ma népszerű turistalátványosság. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Peking
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV (ebéddel): Ne szalassza el az alkalmat, hogy a világszerte ismert, fenséges- impozáns Kínai Nagy Falat megcsodálhassa! A védelmi célokból, majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részének területén. A Ming-sírokat felkeresve letűnt évszázadok titkai elevenednek meg előttünk. A Tianshou-hegységnél, a feng-shui elvei szerint kialakított sírkert szolgál 13 Ming-császár végső nyughelyéül. A Szellemek útja egy szobrokkal övezett sétány, ahol emberi (civilek és katonák) és állati (valós és mitikus) kőalakok figyelik némán az elhaladókat.

5. NAP | Peking
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV program keretében vegyen részt félnapos Hutong-túrán (ebéddel)! A Hutong egy keskeny utcákból, fasorokból, sikátorokból, több esetben udvarral rendelkező, hagyományos házakból álló városrész. Itt képet kaphatunk a tradicionális életmódról, egy más világ mindennapjairól. Itt található a Dob-torony is. Egy zöldségpiac ezernyi illata, színe is elvarázsol majd minket. Kihagyhatatlan élményt jelent majd egy igazi riksán történő utazás.

6. NAP | Peking – Sanghaj
A reggelit követően egy izgalmas kalandra indulunk: a Jinghu nagysebességű vonattal utazunk Sanghaj-ba. A Peking-Sanghaj közötti gyorsvasútvonalat 2010-ben adták át, és 1318 km hosszú. A két város közötti menetidő öt órára rövidült így. A Sanghaj-ba történő érkezés után sétát teszünk a lenyűgöző, nyüzsgő Bund kikötői promenádon, Sanghaj büszkeségén, és a Nanjing Road Bund bevásárlóutcán. A Bund sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú, méltóságteljes épületek, és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. Szállás három éjszakára a Hotel Grand Mercure Baolong-ban****
www.grandmercurebaolong.com

7. NAP | Sanghaj
Reggeli után az óvárost ékesítő Jade Buddha-templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1, 95 méter magas, és mintegy 3 tonnát nyomó ülő Buddha-szobor. A kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Ming-korszakból származó, két hektáros Yu-kert, mely az óváros kínálta zöldellő béke szigete a város életteli pezsgésében. A korábbi francia koncesszió Sanghaj sokarcúságának újabb vonásait festi meg: az öntöttvas erkélyek, a gazdagon díszített házfalak, a neoklasszicista épületek, a bájos kávézók európai hangulatot kölcsönöznek ennek a negyednek.

8. NAP | Sanghaj
Szabadidő, amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti. Sétálgasson Sanghajban kedvére! FAKULTATÍV kirándulás az 1700 évvel ezelőtt épült vízivárosba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba (ebéddel). Némi modernizációs törekvések ellenére a Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ idéződik fel. Az apró utcák, hidak, és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét.

9. NAP | Sanghaj
Szabadidő a nap első részében vagy FAKULTATÍV program a 492 méter magas Sanghaji Világkereskedelmi Központhoz. Ennek kilátójából elénk táruló látvány örök emléket ígér (ebédet tartalmaz a program). Transzfer a reptérre, repülés Dubai-ban történő átszállás után Budapestre.

10. NAP | Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti/bécsi reptérre.
 
Fakultatív programok foglaláskor és a helyszínen is vásárolhatóak.


AMIT AZ ÁR TARTALMAZ:  

 Repülőjegyet oda-vissza,az Emirates légitársasággal/bécsi indulás esetén az Air China légitársasággal
A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!(Emirates Airlines esetén). Air China : feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő.
Transzfereket : A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramot Császári Palota, Tienanmen tér, Tiltott Város, Ég Temploma, utazás a Jinghu nagysebességű vonattal, Jade Buddha templom, stb. a program alapján.
Minőségi szállodákat - vendégeink 4 csillagos elegáns szállodákban kapnak elhelyezést.
Reggelit - Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.
A magyar nyelvű idegenvezetést: Ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.


EGYÉB KÖLTSÉGEK:
 
Repülőtéri illeték: 135.000 Ft/fő
Szezon felár: a kapott ajánlatnak megfelelően
Baleset- és poggyászbiztosítás
Vízum: 8.000 Ft/fő - egyéni ügyintézés esetén{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák