A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

A világ egyik legősibb civilizációja, a nagy filozófusok, császárok otthona, a döbbenetesen gazdag kulturális örökség, mesébe illő szentélyek, paloták, pompás konyhaművészet – mindez Kína, amit egyszer mindenkinek látnia kel
A világ egyik legősibb civilizációja, a nagy filozófusok, császárok otthona, a döbbenetesen gazdag kulturális örökség, mesébe illő szentélyek, paloták, pompás konyhaművészet – mindez Kína, amit egyszer mindenkinek látnia kell!

1. NAP | Repülés Kínába
Repülés Budapestről Pekingbe, a kiváló szolgáltatást nyújtó, rendkívül megbízható Emirates légitársasággal, Dubai-ban történő átszállással. Bécsi indulás esetén utazás az Air China-val.

2. NAP | Érkezés Pekingbe
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Ezen a napon a második legnagyobb kínai város, Peking szépségeivel ismerkedünk. A 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. Egy rövidebb utazást követően érünk a Szén-hegyre, melyről csodálatos kilátás nyílik a Császári Palotára. Kószáljon a Mennyei béke terén, vagy más néven Tienanmen téren, mely számos kulcsfontosságú történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a modern építészet egyik kiemelkedő épülete, a futurisztikus Nemzeti Színház épülete. Transzfer a hotelbe. Szállás a következő 4 éjszakára a Hotel Grand Gongda Jianguo-ban****
www.jianguo-grand-gongda.beijinghotelchina.net

3. NAP | Peking
A bőséges reggeli után a megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, a Ming-korszakon át az utolsó uralkodó család, a Csing-dinasztia csillagának leáldozásáig, az 1911-es forradalomig. A monumentális, 720 000 hektáron szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNES CO-Világörökség részévé nyilvánította. A titokzatos palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Ezt követően az elképesztő szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az Imák csarnoka, ahol a jó termésért fohászkodtak, ma népszerű turistalátványosság. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Peking
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV (ebéddel): Ne szalassza el az alkalmat, hogy a világszerte ismert, fenséges- impozáns Kínai Nagy Falat megcsodálhassa! A védelmi célokból, majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részének területén. A Ming-sírokat felkeresve letűnt évszázadok titkai elevenednek meg előttünk. A Tianshou-hegységnél, a feng-shui elvei szerint kialakított sírkert szolgál 13 Ming-császár végső nyughelyéül. A Szellemek útja egy szobrokkal övezett sétány, ahol emberi (civilek és katonák) és állati (valós és mitikus) kőalakok figyelik némán az elhaladókat.

5. NAP | Peking
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV program keretében vegyen részt félnapos Hutong-túrán (ebéddel)! A Hutong egy keskeny utcákból, fasorokból, sikátorokból, több esetben udvarral rendelkező, hagyományos házakból álló városrész. Itt képet kaphatunk a tradicionális életmódról, egy más világ mindennapjairól. Itt található a Dob-torony is. Egy zöldségpiac ezernyi illata, színe is elvarázsol majd minket. Kihagyhatatlan élményt jelent majd egy igazi riksán történő utazás.

6. NAP | Peking – Sanghaj
A reggelit követően egy izgalmas kalandra indulunk: a Jinghu nagysebességű vonattal utazunk Sanghaj-ba. A Peking-Sanghaj közötti gyorsvasútvonalat 2010-ben adták át, és 1318 km hosszú. A két város közötti menetidő öt órára rövidült így. A Sanghaj-ba történő érkezés után sétát teszünk a lenyűgöző, nyüzsgő Bund kikötői promenádon, Sanghaj büszkeségén, és a Nanjing Road Bund bevásárlóutcán. A Bund sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú, méltóságteljes épületek, és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. Szállás három éjszakára a Hotel Grand Mercure Baolong-ban****
www.grandmercurebaolong.com

7. NAP | Sanghaj
Reggeli után az óvárost ékesítő Jade Buddha-templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1, 95 méter magas, és mintegy 3 tonnát nyomó ülő Buddha-szobor. A kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Ming-korszakból származó, két hektáros Yu-kert, mely az óváros kínálta zöldellő béke szigete a város életteli pezsgésében. A korábbi francia koncesszió Sanghaj sokarcúságának újabb vonásait festi meg: az öntöttvas erkélyek, a gazdagon díszített házfalak, a neoklasszicista épületek, a bájos kávézók európai hangulatot kölcsönöznek ennek a negyednek.

8. NAP | Sanghaj
Szabadidő, amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti. Sétálgasson Sanghajban kedvére! FAKULTATÍV kirándulás az 1700 évvel ezelőtt épült vízivárosba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba (ebéddel). Némi modernizációs törekvések ellenére a Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ idéződik fel. Az apró utcák, hidak, és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét.

9. NAP | Sanghaj
Szabadidő a nap első részében vagy FAKULTATÍV program a 492 méter magas Sanghaji Világkereskedelmi Központhoz. Ennek kilátójából elénk táruló látvány örök emléket ígér (ebédet tartalmaz a program). Transzfer a reptérre, repülés Dubai-ban történő átszállás után Budapestre.

10. NAP | Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti/bécsi reptérre.
 
Fakultatív programok foglaláskor és a helyszínen is vásárolhatóak.


AMIT AZ ÁR TARTALMAZ:  

 Repülőjegyet oda-vissza,az Emirates légitársasággal/bécsi indulás esetén az Air China légitársasággal
A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!(Emirates Airlines esetén). Air China : feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő.
Transzfereket : A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramot Császári Palota, Tienanmen tér, Tiltott Város, Ég Temploma, utazás a Jinghu nagysebességű vonattal, Jade Buddha templom, stb. a program alapján.
Minőségi szállodákat - vendégeink 4 csillagos elegáns szállodákban kapnak elhelyezést.
Reggelit - Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.
A magyar nyelvű idegenvezetést: Ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.


EGYÉB KÖLTSÉGEK:
 
Repülőtéri illeték: 135.000 Ft/fő
Szezon felár: a kapott ajánlatnak megfelelően
Baleset- és poggyászbiztosítás
Vízum: 8.000 Ft/fő - egyéni ügyintézés esetén{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu