Kubai ritmusok (csoportos hajóút)

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Kuba / Havanna / Kubai ritmusok (csoportos hajóút)

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

10 nap / 8 éj 2018. október 12-21. Kubai ritmusok

Leírás

1. nap / október 12. / Havanna

Utazás Budapestről, menetrend szerinti járatokkal Havannába, majd érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap / október 13. / Havanna

A második napunkat Ó- és Új-Havanna főbb látványosságainak megismerésével töltjük: Katedrális tér, La Bodeguita del Medio - a

10 nap / 8 éj 2018. október 12-21. Kubai ritmusok

Leírás

1. nap / október 12. / Havanna

Utazás Budapestről, menetrend szerinti járatokkal Havannába, majd érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap / október 13. / Havanna

A második napunkat Ó- és Új-Havanna főbb látványosságainak megismerésével töltjük: Katedrális tér, La Bodeguita del Medio - a bár, ami nemcsak Hemingway, hanem többek között Gabriel García Marquez és Marlene Dietrich kedvenc helye volt Havannában, Plaza de Armas, San Francisco de Asis tér, Mercaderes és Obrapia utcák, Palacio de los Capitanes Generales, Elnöki Palota, Kapitólium, Forradalom tér, Havannai egyetem. A nap során megebédelünk egy helyi étteremben. A program befejeztével visszatérünk a szállodába, majd transzfer a kikötőbe, ahol felszállunk a hajóra. Vacsora és szállás a hajón.

3. nap / október 14. / Havanna

Mai napon egy egész napos kirándulásra indulunk Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik a zöldellő ültetvényeken. Látogatást teszünk a Világörökség részét képező, festői Viñales-völgyben, egy rumfeldolgozó üzemben és egy szivargyárban. Vacsora után fakultatív program: a híres Tropicana Show megtekintése. A Tropicana mulató nagyszabású, látványos előadása kétszáz táncossal: két órás program három színpadon, élőzenekarral. Üdvözlőitallal, ¼ üveg rummal, snackkel, egy pohár kólával várják a látogatókat. Szállás a hajón.

4. nap / október 15. / Havanna

Délelőtt szabad program, délután a hajó elindul.

5. nap / október 16. / MSC Armonia

Tengeri nap, a hajó továbbhalad Jamaika felé.

6. nap / október 17. / Montego Bay

Ezen a napon érjük el Jamaika partjait, ahol egy félnapos fakultatív program (kb. 5 óra) során körbeutazzuk Montego Bay-t, hogy feltérképezzük annak látványosságait, többek között a Montenego erődöt, a Sam Sharpe teret, a városközpontot, majd bemegyünk Montego Bay legnagyobb templomába, a 18. században épült Saint James templomba. Ezután a városból kifelé tartva megtekintjük a történelmi dómot, valamint a helyi termelői piacot. Következő állomásunk a John’s Hall Plantation (ültetvény), ahol egy pohár kókuszvízzel frissítjük fel magunkat, mielőtt egy vezetett túrára indulunk a természetben. Ahogy felfedezzük az ültetvényt, lehetőségünk lesz megkóstolni a szezonális gyümölcsöket, megismerni a különböző fákat és használatukat, megfigyelni a madarakat és a helyi élővilágot, illetve tanulhatunk arról, hogyan kerül feldolgozásra a kávé. Ezután elfogyasztunk egy jamaikai stílusú ebédet, mely tartalmaz gyümölcs puncsot, kávét, és választható alkoholos italokat (kóstolóként); rumot, vagy likőröket. Ebéd után vásárlásra lesz lehetőség: ruházati cikkeket, kézműves termékeket, rumot és kávét lehet venni. Mielőtt visszatérünk a hajóhoz, további vásárlási lehetőség nyílik az Ironshore előkelő szomszédságában. Fontos információ: könnyű öltözet, kényelmes cipő, magas faktorszámú naptej, valamint költőpénz (helyi valutában) javasolt.

7. nap / október 18. / George Town

Érkezés a Kajmán – szigetekre. Egy fakultatív program (kb. 2,5 óra) során a sziget több érdekességével ismerkedhetünk. George Town-t elhagyva a festői látványt nyújtó, kristálytiszta vízű Seven Mile Beach felé vesszük az irányt, ahol egy rövid megállót teszünk a Kormányzó székhelyénél. Innen továbbhaladva a következő állomásunk a híres Teknősök Farmja, amely az egyetlen a világon a maga nemében. A Farmot 1968-ban alapították, a kutatóközpont azóta is létfontosságú szerepet tölt be ezeknek a veszélyeztetett tengeri állatoknak (melyek akár a 270 kg-ot is elérhetik) a védelmében és fajuk fenntartásában. A Farmon többféle teknőst, valamint kék iguanát is láthatunk. Lehetőség lesz a teknősöket megérinteni, fényképeket készíteni, ajándékboltban vásárolni. A teknősöknél tett látogatás után édes ízélményt tartogat számunkra Tortuga Rum Cake, ahol karibi rummal készült süteményeket készítenek, melyeket meg is lehet kóstolni. Programunk utolsó állomása a bizarr elnevezésű Pokol városa. A kis település elnevezése a fekete színű, csipkézett mészkőképződményeiről híres, a tűzvörösre festett postahivatalból pedig küldhetünk is egy „képeslapot a Pokolból”.

8. nap / október 19. / Cosumel

Utunk nyolcadik napján érkezünk meg Mexikóba, ahol egy fakultatív program (kb. 3 óra) során lehetőség nyílik megismerni a maják történetét és kultúráját egy tradícionális maja faluban történő kirándulás során, majd gyönyörködni Cozumel természeti szépségeiben, érintetlen tengerpartjában, mialatt körbeutazzuk a szigetet. Cozumel hosszú ideig volt a maják otthona, az ősi kereskedelmi útvonalak fontos állomása, valamint a termékenység istennőjének, Ixchel imádatának központja. Azóta is élnek itt a maják leszármazottai, akik nem hagyják az ősi hagyományaikat feledésbe merülni. A tradícionális maja településen történő látogatás során láthatunk hagyományos nádtetős házakat, gyógynövényes kerteket, megismerhetünk főzési technikákat, valamint ceremóniákat, mialatt tanulhatunk a Maja Civilizáció mítoszairól, történeteiről és hiedelmeiről. A településen tett kirándulásunk után átutazunk a szigeten, hogy szemtanúi legyünk egy mexikói folklór előadásnak, mely bemutatja Mexikó ezen régiójának sokféleségét, történelmét, a törzsi dobolástól a mariachikig, bennszülött rituálékkal és romantikus balladákkal fűszerezve. A műsor után szuvenír vásárlásra lesz lehetőség, mielőtt visszamegyünk a városba, hogy felszálljunk a hajóra, vagy lehetőség lesz a városban eltölteni még egy kis időt (ebben az esetben egyénileg kell visszamenni a kikötőbe, valamint egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség – csak angol nyelven elérhető).

9. nap / október 20. / Havanna

A hajó megérkezik Havannába, kicsekkolás és a hajó elhagyása után transzfer a repülőtérre, majd hazaindulás Budapestre.

10. nap / október 21.

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

Day Date Port Arrival Departure
Sat 13/10/2018 Havana, Cuba - 23:59
Sun 14/10/2018 Havana, Cuba 00:01 23:59
Mon 15/10/2018 Havana, Cuba 00:01 18:00
Tue 16/10/2018 Day at sea - -
Wed 17/10/2018 Montego Bay, Jamaica 08:00 19:00
Thu 18/10/2018 George Town, Cayman Islands 08:00 15:00
Fri 19/10/2018 Cozumel, Mexico 10:00 18:30
Sat 20/10/2018 Havana, Cuba 13:30 -

Szolgáltatások

Belső Fantastica kabin: 419 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 469 000 Ft/fő
Korlátozott kilátású ablakos kabin: 449 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 569 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica suite: 599 000 Ft/fő
Felnőtt pótágyár (Fantastica): 399 000 Ft/fő
Gyermek pótágyár( 2-17 éves): 319 000 Ft/fő
Balkonos Aurea suite: 669 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj 24 900 Ft/fő
Kikötői és rpülőtéri illetékek: 150 000 Ft/fő
 
Havanna - Tropicana show*: 39 000 Ft/fő
Montego Bay*: 29 000 Ft/fő
George Town*: 25 000 Ft/fő
Cozumel*: 25 000 Ft/fő
 
Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/fő
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
29 000 Ft/fő
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok):
64 900 Ft/fő

Benne az árban

 • Időpont:
  2018. október 12-21.
 • Időtartam:
  utazással együtt 10 nap / 8 éj
 • Hajó útvonala:
  Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba)
 • Tervezett menetrend:
  október 12. Budapest 06:30 Párizs 08:45
  október 12 Párizs 13:20 Havanna 17:15
  október 20. Havanna 21:25 Párizs 13:35+1
  október 21. Párizs 20:45 Budapest 22:55
 • Utazás részletei:
  Budapest - Havanna - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással
 • Elhelyezés:
  1 éj szállás 4*-os szállodában Havanna-ban, majd 7 éj szállás az MSC Armonia fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Szállás

Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba)

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Havanna - Budapest útvonalon menetrend szerinti járatokkal, átszállással, transzfert a repülőtér és kikötő között oda és vissza úton légkondicionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (a fakultatív programokon is, amennyiben a minimum létszám megvan), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  kikötői és repülőtéri illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív programok*, választott italcsomagok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • All inclusive italcsomag***: korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

  Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

  Gyerekeknek: alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

  Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

  A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}
  Tervezett menetrend
  Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
  Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{price.getValue() | number}} Ft
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
  Utasbiztosítás
  {{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  +36

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Éves időjárás

  Beutazási feltételek, Kuba vízum

  Magyar állampolgárok számára a Kubába való beutazás az ország elhagyásától számított három hónapig még érvényes útlevél birtokában történhet. 2001. október 1-jétől magyar állampolgár csak érvényes vízum (díja: 22 EUR) vagy turistakártya (Tarjeta de turista) birtokában utazhat be Kubába. Vízumot a Kubai Köztársaság Budapesti Nagykövetségén, turistakártyát szintén ott vagy néhány utazási irodában lehet beszerezni. Néhány légitársaság díjmentesen biztosít utasainak turistakártyát, érdemes erről informálódni. Vízumfelvételkor és beutazáskor a kubai hatóságok kérhetik a szálloda vagy a magánszállás (casa particular) foglalásának igazolását.

  A vízumelőírásokról Kuba budapesti nagykövetségének honlapján (www.embacuba.hu) a Konzulátus, Vízumkérelem, Vízumkérőlap, Turista kártya menüpontok alatt találhat az érdeklődő információkat.

  Vámszabályok

  A Kubába látogató turisták a légitársaságok által engedélyezett mennyiségű magánhasználati cikkeket hozhatnak magukkal vámmentesen. Amennyiben a csomag összsúlya a megengedett határt meghaladja, 51 USD értékig vámmentesen hozhatják azt be. 51 USD megfelelő érték felett egészen 501 USD-ig a vámdíj összege az áru értékének 100%-a, 501 USD-tól 1000 USD-ig pedig az áru értékének 200%-a. (A túlsúly kiszámításához egységesen az 1 kg = 10 USD képletet alkalmazzák.)

  A vám- és adómentesség feltétele, hogy a behozatal alkalmi jellegű legyen (olyan behozatal, amely ésszerű időn belül nem egy sorozat részeként valósul meg), és kizárólag az utas vagy annak családtagjai személyes használatára vagy ajándék céljára szánt árucikkekből áll, és amelyek jellege és mennyisége nem lehet olyan, ami kereskedelmi célú behozatalra utal.

  Magánhasználati cikkek általánosságban: a személyes használatú ékszerek és ruházati cikkek, szépségápolási cikkek, személyenként egy darab mobiltelefon, egy darab videokamera vagy fényképezőgép, egy darab MP3 vagy MP4 készülék, egy darab laptop. Gyógyszerek tekintetében az utazás időtartamára szükséges mennyiségű orvosi terméket az ország területére be lehet hozni. Amennyiben az utazó nagyobb mennyiségű gyógyszer napi fogyasztására kényszerül, érdemes orvosi igazolást hoznia magával.

  Az országba tilos behozni obszcén vagy pornográf tartalmú film- és sajtóterméket, illetve ilyen vonatkozású tárgyakat.

  Kuba pénz

  A kubai konvertibilis peso (CUC) Kuba egyik hivatalos pénzneme, a másik a kubai peso (CUP). A CUC-t 1994-ben vezették be, szabadon váltható pénznem. Árfolyama az USA dollárhoz van rögzítve: 1 CUC = 1,08 USD. Szintén rögzített az árfolyama a "normál" kubai pesóhoz (CUP): 1 CUC = 24 CUP. Az árfolyam kötött, mindenhol ezek az érvényesek.

  Bár a CUC hivatalosan csak kiegészítő pénznem Kubában, a gyakorlatban ez a fő fizetőeszköz, a legtöbb üzlet CUC-ban számol, s a legfontosabb termékek is kizárólag CUC-ért kaphatók.

  Amerikai dollár készpénz váltásakor 10% illetéket kell megfizetni. Felhívjuk a Kubába utazók figyelmét, hogy a szigetországban még mindig csak korlátozottan tudnak bankkártyával fizetni vagy arról készpénzt felvenni. Kérjük, gondoskodjanak az utazásukhoz elegendő készpénz behozataláról, valamint annak biztonságos elhelyezéséről.

  Egészségügy, oltások

  Kötelező védőoltás nincs. Ajánlott a hastífusz, hepatitis A és B, valamint a torokgyík-szamárköhögés-tetanusz (Di-Per-Te) elleni védőoltás. Az országban a csapvíz fogyasztása nem ajánlatos. 

  Magyar Nagykövetség

  Cím:
  Calle G. No. 458.entre 19. y 21. Vedado, Havanna

  Előhívó:
  (+53)

  Telefon:
  7833 3365, 7833 3346

  Ügyeleti mobil:
  (+53) 5280 2110

  Fax:
  7833 3286

  E-mail:
  mission.hav@mfa.gov.hu

  Honlap:
  www.mfa.gov.hu/emb/havanna

  Havanna

  Havannában összpontosul minden, ami Kubára igazán jellemző. A városképet az ’50-’60-as években uralkodó stílus és életmód jellemzi. Havanna főként nyüzsgő éjszakai életéről, mozik, színházak, kabarék és éjszakai lokálok sokaságáról híres. Az óvárosban a számtalan látnivaló közül megtekinthetjük a Fuerza Realt, amely ma a hadtörténeti múzeumnak ad helyet. A tenger fölé magasodó, lapos mészkőperemen álló Castillo del Morro erőd II. Fülöp spanyol király utasítására épült. Része egy világítótorony is, melynek fénye 50 km távolságból is látható. A Fegyverek terét, amely őrségváltások és felvonulások helyszíne volt, paloták veszik körül. Egyik közülük a Főkapitányok Palotája. A palota belső udvarában Kolumbusz szobra látható. Az épület egy része Városi Múzeum (Museo de la Ciudad), ahol a forradalom személyiségeinek emlékeit mutatják be. A San Cristobal katedrális (Catedral de san Cristóbal de la Habana) főhajóban állt Kolombusz síremléke, akinek hamvait 1898-ig itt őrizték. A Havanna óvárosának központjában fekvő tágas közteret, a Plaza de Armas-t minden turistának kötelező látnia, népszerű találkozó- és pihenőhely. Érdekességként látogassunk el a Havana Club Rum Múzeumba, ahol a  rumkészítés rejtelmeit ismerhetjük meg, és kóstolásra is van lehetőség.

  Varadero

  A város 20 km hosszú homokos partszakasza és kristálytiszta vize miatt kedvelt nyaralóhely. A szocializmus sajátosságait kevésbé viseli magán, mint más kubai városok. A turisták kényelmét szolgálja a programok óriási választéka. Számtalan sportolási lehetőséggel élhetünk, például vitorlázás, szörf, ejtőernyőzés, golf, bowling, mélytengeri halászat, de ne hagyjuk ki a búvárkodást, a korallzátonyok élővilága lenyűgöző. A Városi Múzeum fából készült még a huszadik század elején. A kiállítás bemutatja a függetlenség történetét. A Josone parkban megcsodálhatjuk a buja trópusi növényzetet, a sok színes madarat. De van itt még egy szép mesterséges tó, egy uszoda, játszótér, tekepálya, mini-golfpálya, és megkóstolhatjuk a cukornádlét is. Varaderoban van egy orchideafajokat bemutató farm, amely egyben kísérleti központként is működik, mintegy 4000 fajjal találkozhatunk itt. A esti szórakozás is garantált, a bárokban, diszkókban a népszerű kubai zenét hallgathatjuk, de mehetünk kabaréelőadásra is. 

  Kuba teljes kínálata, last minute utazás, családi üdülés

  Legkeresettebb ajánlatok, last minute akciós utazások, nyaralások Kuba esetében. Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba a legromantikusabb pillanatokat biztosítja az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes, mely miatt annyira szemet gyönyörködtető, hogy az idelátogatók el sem hiszik, amit látnak. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel. A kubai főváros, Havanna meglátogatása kötelező program minden a szigetre érkező turista számára. Számos kulturális látnivalóval és érdekességekkel találkozhatunk. Kuba legcsodálatosabb üdülőhelyei közé tartozik Varadero, ahol vakítóan fehér finom homokú tengerparttal, azúrkék tengerrel és szelíd hullámokkal találkozhatunk.

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu