A Balti-tenger kincsei

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Litvánia / Vilnius / A Balti-tenger kincsei

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Baltikum utazás, A Balti-tenger kincsei utazás Vilnius, Riga, Tallinn,Helsinki.

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: háromcsillagos belvárosi szállodákban, kétágyas szobákban.

Ellátás: reggeli

1. nap: Baltikumba utazás. Indulás Budapestről menetrendszerinti járattal Vilniusba, Litvánia fővárosába. Érk

info

Baltikum utazás, A Balti-tenger kincsei utazás Vilnius, Riga, Tallinn,Helsinki.

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: háromcsillagos belvárosi szállodákban, kétágyas szobákban.

Ellátás: reggeli

1. nap: Baltikumba utazás. Indulás Budapestről menetrendszerinti járattal Vilniusba, Litvánia fővárosába. Érkezés után Trakai felkeresése, ahol megnézzük a romantikus vízivárat, a lovagkor Litvániájának egykori székhelyét. Szállás Vilniusban.

2. nap: Reggeli után városnézés Vilniusban. A különböző emberi kultúrák találkozási pontján felkeressük a Szent Szaniszló székesegyházat, a Szent Anna templomot (az északi gótika egyik csodálatos épületét), láthatjuk a Báthori István alapította egyetemet, valamint a Hajnalpír kaput. Ezt követően továbbutazás az ország második legnagyobb városába, Kaunasba, ahol rövid séta során a Nagy Vitold templom, a Dóm és a Perkun ház idézik az egykori Hanza város hangulatát. A nap végén jutunk el a Keresztek Hegyéhez, a ´litván Golgotá´-hoz, amelyet az évszázadok alatt egy hatalom sem tudott eltörölni. Szállás Bauskaban.

Rīga 2014 - European capital of Culture (Summer) from LTDA on Vimeo.

 

 

3. nap: Reggeli után a kurlandi hercegek nyári rezidenciáját, a ´Baltikum Versailles´-át, a Rundale kastélyt keressük fel. Ezt követően Rigába, Lettország főváryosába, a ´Baltikum Párizsába´ visz utunk, ahol sétánk során a Három fívér ház, a Dóm, a Szent Péter székesegyház, a Feketefejes ház és a Svéd kapu felkeresése alkalmával szinte minden stílussal találkozunk, a gótikától a szecesszióig. Szállás Rigában.

4. nap: Reggeli után elutazás Siguldába, a Gauja Nemzeti Park területére. Itt az ´istenek kertjét´, a Turaida Múzeumi és Természetvédelmi Területet látogatjuk meg, ahol a természet és az ember alkotta épületek harmóniája vár minket: a kastély, a legendák övezte barlang és a skanzen. Ezt követően Parnun keresztül Észtország fővárosába, Tallinnba utazunk. Szállás Tallinban.

5. nap: Délelőtt városnézés Tallinnban, ahol az épen maradt városfalak között az élő középkorral találkozunk, ahol a tornyoknak neve van, mint pl.: Hosszú Hermann vagy Öreg Tamás. A séta során útba ejtjük a Szent Olav templomot, a Toompea negyedet, a Szent Miklós templomot és a középkori főteret a Városházával. Délután szabadidő. Szállás Tallinnban.

6. nap: Kora reggel komppal áthajózunk Finnország fővárosába, Helsinkibe. Rövid városnézésünk során a piac, a Sziklatemplom, a Sibelius emlékmű és a Szenátus tér látnivalóinak megtekintése szerepel. Ezután transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrendszerinti járattal.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Vilnius történelmi központja

Riga történelmi városközpontja

Tallinn történelmi óvárosa

 

Az út idegenvezetője: Mordavszky Viktor

´´

Több, mint egy évtizede vezetek csoportokat a világ különböző tájaira. Kedvenc multikulturális városaim többek között London és Szentpétervár. Az apró gyöngyszemek közül Cesky Krumlov és Tallinn. Otthonosan mozgok a törökségi népek országaiban is.


Az ár tartalmazza:

Baltikumba utazáshoz a repülőjegyet, a szállásokat, a reggelis ellátást, a megadott programokat, a kompjegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza:

A Baltikumba utazáshoz a repülőtéri illetéket (kb. 65 000 Ft), a belépőjegyeket (kb. 20 Euro), az útlemondási biztosítást (1,5%), a BBP biztosítás kérhető (Atlasz Classic 560 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 740 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 1.040 Ft/fő/nap).   Félpanzió kérhető: 28.000 Ft/fő/5 alkalom Egyágyas felár: 31.000 Ft
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák