A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Malajziai körutazás magyar idegenvezetővel. Kuala Lumpur csoportosan, Penang és Ipoch.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió

 

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrend

info

Malajziai körutazás magyar idegenvezetővel. Kuala Lumpur csoportosan, Penang és Ipoch.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió

 

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrendszerinti járatokkal Kuala Lumpur felé, átszállássokkal.

2. nap: Kuala Lumpur

Érkezést követően útlevélkezelés, csomagfelvétel, majd transzfer a szállodába. Útközben megismerkedünk a  város nevezetességeivel:a Thean How Templom, a Királyi Palota, a Nemzeti Emlékműz, a Függetlenség Tér, a Központi Piac és a Petronas Ikertonyok. Ebéd egy helyi étteremben. Érkezés a szállodához, szobák átvétele. A nap hátralévő része szabad időtöltés.

3. nap: Kuala Lumpur – Kuala Tahan – Taman Negara Nemzeti Park

Reggeli a szállodában.

Elhagyjuk Kuala Lumpurt, majd utazás Kuala Tahan felé. Útközben látogatás a Batu folyónál található sziklákba vájt templomokban, ahol csodálatos, Hindi istenségeket ábrázoló szobrokat láthatunk.

A délutáni órákban Kuala Tahan kikötőjében hajóra szállunk és folyón átkelve érkezünk meg Taman Negara Nemzeti Park területére. Szobák elfoglalása. Vacsora előtt egy nagyon szép filmes prezentációt láthatunk majd a nemzeti parkról. Vacsora, majd egy izgalmas, éjszakai dzsungel túrára megyünk a környéken.

4. nap: Taman Negara Nemzeti Park

Reggeli után a „magasba emelkedünk”! A dzsungel falombjai között kifeszített kötélpályás gyalogösvényen fedezzük fel az élővilágot. Következő programunk a helyi őslakosok, az úgynevezett „első emberek”, vagyis Orang Asli faluba vezet. Itt megismerhetjük az őslakosok életét, szokásaikat. Napközben ebédet is biztosítunk. Vacsora a szállodában.

5. nap: Taman Negara Nemzeti Park - Ipoh

Reggeli a szállodában.

Visszatérünk hajóval Kuala Tahan-ba, majd folytatjuk utazásunkat Ipoh felé. Érkezést követően szobák elfoglalása, vacsora.

6. nap: Ipoh

Reggeli a szállodában.

A mai nap a kalandoké! A napot egy szelíd programmal kezdjük: Perak tartomány különleges barlangjait fedezzük fel, majd Gopeng városa melletti folyóján már kicsit intenzívebb élmények várnak ránk: vadvízi evezés (rafting)! Napközben gondoskodunk az ebédről is.

Transzfer vissza a szállodához, a nap hátralévő része szabad időtöltés.

7. nap: Ipoh – Penang

Reggeli a szállodában. Maláj túránkat folytatjuk Penang felé. Útközben megállunk a királyi városban, Kuala Kangsar-ban. Készítünk néhány remek fotót az Ubudiah Mecsetről, az Iskandariah Palotáról valamint az Istana Kenangan királyi rezidenciáról. Következő megállónk az ország legjobb állapotban lévő, legjobban megóvott mangrove mocsara, a Kuala Sepetang lesz. A mangrove mocsarak nagyon fontos szerepet töltenek be a partvidék védelmében. Egy rövid túra után átkelünk a világ egyik leghosszabb, a „Kelet Gyöngyének” becézett hídján és megérkezünk Penang-ra. Szobák átvétele, majd vacsora a szállodában.

8. nap: Penang

Reggeli a szállodában. Városnézés Penang-ban: a túrát a sziget közepén található, 830 méter hegyen, a Penang Hill-en kezdjük. A hegy lábához érve siklóra szállunk és utazás a csúcsra. Innen csodálatos kilátás nyílik George Town-ra, a sziget legnagyobb városára. Innen következő állomásunk a Wat Chayamangkalaram templom lesz, ahol a monumentális Fekvő Buddha szobor található. A Jalan Mesjid Kapitan Keling városrész (A Harmónia Utcája) arról híres, hogy számos vallás temploma épült egy helyre: az anglikán Szent György Templom, a kínai Isteni Könyörület Temploma, a hindu Sri Mariamman Templom és a Kapitan Keling Mecset. A túra végén az egyik leghíresebb kínai családnak, klánnak az imatemplomához, a gazdagon díszített Khoo Clan Ancestral House-hoz látogatunk. Ebéd egy helyi étteremben, majd a nap hátralévő része szabad.

9. nap: Penang

Reggeli a szállodában. Egész napos látogatás a Penang Nemzeti Parkba. A nemzeti park egyik bejáratánál, az álmos kis halászfalunál, Kuala Sungei Pinang-nál kezdődik. Hajóra szállunk és felfedezzük a szomszédos mangrove mocsarat, ahol láthatunk többek között brahmin kányát, tengeri sasokat, jégmadarakat, varánuszokat. Visszatérve a faluba megnézhetjük, hogy a halászoknak aznap milyen volt a fogás!

Innen már belépünk a nemzeti park területére. Első állomásunk a csodálatos, tengerparti környezettel rendelkező Pantai Kerachut lesz, amely népszerű piknik helyszín is. Itt fogyasztjuk el a csomagolt ebédünket, és előtte lehetőség adódik arra, hogy a környéket felfedezzük, megmártózzunk valamelyik természetesen forrásban. Ebéd után egy közel 2 órás gyalogtúra során ellátogatunk Pasir Pandak-ba. A túra során megismerjük a környék fantasztikus gazdag élővilágát és a természetesen forrásokat, valamint különleges gyógyhatású pálmákat, növényeket, páfrányokat. Transzfer vissza a szállodába.  A nap hátralévő része szabad.

10. nap: Penang - Budapest

Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és utazás menetrendszerinti járatokkal Budapest felé, átszállásokkal.

11. nap: Budapest

Érkezés Budapestre napközben.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszín:

 

  • George Town óvárosa

 

Az ár tartalmazza:

  A megadott szállást reggelis ellátással, a programban említett főétkezéseket, a megadott programokat, a helyszíni közlekedést a belépőket a magyar nyelvű idegenvezetőt  

Az ár nem tartalmazza:

  repülőjegyet repülőtéri illetéket (kb.200 000 Ft/fő) útlemondási biztosítást: 1,5% betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu