A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Malajziai körutazás magyar idegenvezetővel. Kuala Lumpur csoportosan, Penang és Ipoch.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió

 

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrend

info

Malajziai körutazás magyar idegenvezetővel. Kuala Lumpur csoportosan, Penang és Ipoch.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3*-os szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió

 

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur

Találkozás irodánk csoportkísérőjével a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Indulás menetrendszerinti járatokkal Kuala Lumpur felé, átszállássokkal.

2. nap: Kuala Lumpur

Érkezést követően útlevélkezelés, csomagfelvétel, majd transzfer a szállodába. Útközben megismerkedünk a  város nevezetességeivel:a Thean How Templom, a Királyi Palota, a Nemzeti Emlékműz, a Függetlenség Tér, a Központi Piac és a Petronas Ikertonyok. Ebéd egy helyi étteremben. Érkezés a szállodához, szobák átvétele. A nap hátralévő része szabad időtöltés.

3. nap: Kuala Lumpur – Kuala Tahan – Taman Negara Nemzeti Park

Reggeli a szállodában.

Elhagyjuk Kuala Lumpurt, majd utazás Kuala Tahan felé. Útközben látogatás a Batu folyónál található sziklákba vájt templomokban, ahol csodálatos, Hindi istenségeket ábrázoló szobrokat láthatunk.

A délutáni órákban Kuala Tahan kikötőjében hajóra szállunk és folyón átkelve érkezünk meg Taman Negara Nemzeti Park területére. Szobák elfoglalása. Vacsora előtt egy nagyon szép filmes prezentációt láthatunk majd a nemzeti parkról. Vacsora, majd egy izgalmas, éjszakai dzsungel túrára megyünk a környéken.

4. nap: Taman Negara Nemzeti Park

Reggeli után a „magasba emelkedünk”! A dzsungel falombjai között kifeszített kötélpályás gyalogösvényen fedezzük fel az élővilágot. Következő programunk a helyi őslakosok, az úgynevezett „első emberek”, vagyis Orang Asli faluba vezet. Itt megismerhetjük az őslakosok életét, szokásaikat. Napközben ebédet is biztosítunk. Vacsora a szállodában.

5. nap: Taman Negara Nemzeti Park - Ipoh

Reggeli a szállodában.

Visszatérünk hajóval Kuala Tahan-ba, majd folytatjuk utazásunkat Ipoh felé. Érkezést követően szobák elfoglalása, vacsora.

6. nap: Ipoh

Reggeli a szállodában.

A mai nap a kalandoké! A napot egy szelíd programmal kezdjük: Perak tartomány különleges barlangjait fedezzük fel, majd Gopeng városa melletti folyóján már kicsit intenzívebb élmények várnak ránk: vadvízi evezés (rafting)! Napközben gondoskodunk az ebédről is.

Transzfer vissza a szállodához, a nap hátralévő része szabad időtöltés.

7. nap: Ipoh – Penang

Reggeli a szállodában. Maláj túránkat folytatjuk Penang felé. Útközben megállunk a királyi városban, Kuala Kangsar-ban. Készítünk néhány remek fotót az Ubudiah Mecsetről, az Iskandariah Palotáról valamint az Istana Kenangan királyi rezidenciáról. Következő megállónk az ország legjobb állapotban lévő, legjobban megóvott mangrove mocsara, a Kuala Sepetang lesz. A mangrove mocsarak nagyon fontos szerepet töltenek be a partvidék védelmében. Egy rövid túra után átkelünk a világ egyik leghosszabb, a „Kelet Gyöngyének” becézett hídján és megérkezünk Penang-ra. Szobák átvétele, majd vacsora a szállodában.

8. nap: Penang

Reggeli a szállodában. Városnézés Penang-ban: a túrát a sziget közepén található, 830 méter hegyen, a Penang Hill-en kezdjük. A hegy lábához érve siklóra szállunk és utazás a csúcsra. Innen csodálatos kilátás nyílik George Town-ra, a sziget legnagyobb városára. Innen következő állomásunk a Wat Chayamangkalaram templom lesz, ahol a monumentális Fekvő Buddha szobor található. A Jalan Mesjid Kapitan Keling városrész (A Harmónia Utcája) arról híres, hogy számos vallás temploma épült egy helyre: az anglikán Szent György Templom, a kínai Isteni Könyörület Temploma, a hindu Sri Mariamman Templom és a Kapitan Keling Mecset. A túra végén az egyik leghíresebb kínai családnak, klánnak az imatemplomához, a gazdagon díszített Khoo Clan Ancestral House-hoz látogatunk. Ebéd egy helyi étteremben, majd a nap hátralévő része szabad.

9. nap: Penang

Reggeli a szállodában. Egész napos látogatás a Penang Nemzeti Parkba. A nemzeti park egyik bejáratánál, az álmos kis halászfalunál, Kuala Sungei Pinang-nál kezdődik. Hajóra szállunk és felfedezzük a szomszédos mangrove mocsarat, ahol láthatunk többek között brahmin kányát, tengeri sasokat, jégmadarakat, varánuszokat. Visszatérve a faluba megnézhetjük, hogy a halászoknak aznap milyen volt a fogás!

Innen már belépünk a nemzeti park területére. Első állomásunk a csodálatos, tengerparti környezettel rendelkező Pantai Kerachut lesz, amely népszerű piknik helyszín is. Itt fogyasztjuk el a csomagolt ebédünket, és előtte lehetőség adódik arra, hogy a környéket felfedezzük, megmártózzunk valamelyik természetesen forrásban. Ebéd után egy közel 2 órás gyalogtúra során ellátogatunk Pasir Pandak-ba. A túra során megismerjük a környék fantasztikus gazdag élővilágát és a természetesen forrásokat, valamint különleges gyógyhatású pálmákat, növényeket, páfrányokat. Transzfer vissza a szállodába.  A nap hátralévő része szabad.

10. nap: Penang - Budapest

Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és utazás menetrendszerinti járatokkal Budapest felé, átszállásokkal.

11. nap: Budapest

Érkezés Budapestre napközben.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszín:

 

  • George Town óvárosa

 

Az ár tartalmazza:

  A megadott szállást reggelis ellátással, a programban említett főétkezéseket, a megadott programokat, a helyszíni közlekedést a belépőket a magyar nyelvű idegenvezetőt  

Az ár nem tartalmazza:

  repülőjegyet repülőtéri illetéket (kb.200 000 Ft/fő) útlemondási biztosítást: 1,5% betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu