A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Információ

Időpont: 2019. Nov.02 - 12.

Minimum létszám 15 fő

Részvételi díj: 499.900 Ft
Egyágyas felár: 99 900 Ft

Ár tartalmazza:
repülőjegyeket Budapest –Mexico City –TuxtlaGutierez - Cancun - Budapest útvonalon
utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (7 kg)
utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 23 kg és 55x40x23 cm)
szállást középkat

Információ

Időpont: 2019. Nov.02 - 12.

Minimum létszám 15 fő

Részvételi díj: 499.900 Ft
Egyágyas felár: 99 900 Ft

Ár tartalmazza:
repülőjegyeket Budapest –Mexico City –TuxtlaGutierez - Cancun - Budapest útvonalon
utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (7 kg)
utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 23 kg és 55x40x23 cm)
szállást középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

Külön fizetendő: * reptéri és üzema. illetékek: 149.900 Ft
* 7 fak.vacsora: 39.500 Ft
* belépők : 42 500 Ft
személyes kiadásokat és a borravalót (javasolt napi (5 usd/fő) All Inclusive felár Cancunban: 19 500 Ft * vízumdíj NINCS

Fakultatív programlehetőségek:
Egész napos Xel-Ha kirándulás  36 500 Ft
Egész napos IslaMujeres kirándulás   22 900 Ft


Szállodák:
Mexico City – Hotel regente City
Chiapa de Corzo - Hotel LaCeiba
San Cristobal De Las Casas - Hotel D’Monica
Palenque – Hotel Tulija Express Palenque
Merida – Hotel ResidenciaMerida
Cancun – Hotel OasisCancunProgram

1. nap: Elutazás Budapestről európai átszállással menetrendszerinti járattal Mexikóvárosba. Az érkezést követően a transzfer a szállodába. a szobák elfoglalása. Éjszaka a szállodánkba(3-4*)

2. nap
: Mexikóváros-TuxtlaGutierrez-Chiapa de Corzo:
A reggelit követően felkeressük az Antropológiai Múzeumot, ahol főleg a Kolumbusz előtti időkből származó tárgyakat láthatunk. A múzeum csodálatosan mutatja be az egymást követő különböző civilizációkat. Kora délután amennyiben a repülőjáratunk engedi még transzfer a belvárosba, hogy gyors pillantást vethessünk a Nemzeti Palotára, Diego Rivera falfestményeire (amennyiben látogatható) és a Metropolitan székesegyházra, a Zocalo téren, mely a világ egyik legnagyobb tere.Transzfer a repülőtérre majd elutazás TuxtlaGutierrezbe. Este érkezés majd transzfer a szálláshelyünkre. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

3. nap: Chiapa de Corzo-SanCristobal De Las Casas
A reggelit követően utazás Chiapade Corzo városába, hogy a turisztikai vonzerőket megtekintsük: Szent-Domonkos templom (1572), La Pila - Kútház (1562),majd csónaktúra a káprázatos Sumidero Canyonban,amley Mexikó Grand Canyonja is egyben. Késő délután transzfer San Cristobal De Las Casas városába. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

4. nap:  San Cristobal De Las Casas
A reggelit követően San Juan Chamula és Zinacantan indián falvakat látogatjuk meg. Ezek közül az egyik leglátogatottabb chiapasi falu San Juan Chamula., a környező hegyekben élő chamula indiánok vallási központja és érdekessége a város temploma. Délután visszatérés a szállodánkba. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

5. nap: San Cristobal De Las Casas
A reggelit követően ellátogatunk a gutemalai határ közeliLagunas de Monte BelloNemzeti parkba, amely mintegy 60 színes tavat ölel fel. Megtekintjük Chincultic maja romvárost, amely egy csodás tópart mentén fekszik.Kora délután a visszaúton még ellátogatunk Comitan község mellett található TenamPuente maja romvárosba. A városban az építmények köveit az építőik olyan tökéletesen csiszolták és illesztették egymáshoz, hogy nem volt szükségük semmilyen kötőanyagra. A legjellegzetesebb építménye a 15 méter magas úgynevezett 7-es számú piramisos épület. Visszatérés a hotelbe. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

6. nap
:   San Cristobal De Las Casas-Palenque
Ezen a napon a kora reggeli indulás miatt a reggelinket a buszon utazva az előre összekészített csomagban fogyasztjuk el miközben Palenque felé utazunk. Útközben megállunk a gyönyörű AguaAzul és Misol Ha vízeséseknél, amely Mexikó legnagyobb trópusi vízesése. Folytatjuk utunkat az UNESCO Világörökség részét képező maja romvárosba, Palenquébe. Az érkezést követően megtekintjük a legjelentősebb piramisokat (a romváros jelentősége, hogy a fontosabb épületeket kívülről hieroglif feliratok borítják, így ez a maja írásbeliség leghosszabb szövegemléke illetve itt találtak kiemelkedő maja művészeti alkotásokat.) A terület az UNESCO Világörökség részét képezi. Utazás a szálláshelyünkre. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

7. nap
Palenque-Uxmal-Merida
Reggeli a szállodában majd kora reggeli indulás során végigjárjuk az úgynevezett Puuc útvonalat, az alacsony Puuc-hegyvonulat mentén. Labna-t a híres maja kapuval, Kabahot a Maszkok Palotájával, majd az út végénUxmal maja romvárosába érkezünk, ahol a legszebb a 38 m magas Varázsló piramisa, amelyet hatszáz éven keresztül építettek. Kora este érkezés utazás a szálláshelyünkre Meridába. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

8. nap:
Merida-ChichenItza-Cancun
A reggelit követően utazás ChichenItzába, amely kb. 500 körül épült maja város volt. Később a toltékok elfoglalták, de egymaja-tolték harci szövetség kereteinbelül a birodalom fővárosává tették. ChitchenItza a két nép kultúrájának és művészetének találkozási pontja és számos jelét a város még ma is magán viseli. Aromegyüttese 1988 óta az UNESCO Kulturális Világörökség része, és a világ hét új csodájának egyike. Az ásatási terület bejárását követőenfolytatjuk utunkat Cancunba. Éjszaka a szállodánkba (4*)

9. nap
:   Cancun
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség:Elutazás a Maja Riviéra egyik legkülönlegesebb attrakciójához, a Xel-Ha tematikusökoparkba, ahol snorkelezhetünk, delfinekkel úszhatunk vagy akár a víz alatt sétálhatunk. Szállás Cancunban. Éjszaka a szállodánkba (4*)

10. nap:Cancun
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség: Elutazás IslaMujeresre, más nevén az asszonyok szigetére, amely egy nyolc km hosszú, néhány száz méter széles sziget Cancún partjaitól 11 km-re. A sziget megőrizte eredeti jellegét. A helyszínen bérelt kismotorral vagy golfkocsival körbe lehet járni a szigetet, az északi rész nagyon hangulatos bárokkal, függőágyakkal.

11 nap
: CANCUN
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton az indulásig. Transzfer a repülőtérre, majd átszállással elutazás Európába.

12. nap
:  Érkezés Budapestre a délutáni órákba.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Éves időjárás

Beutazási feltételek, Mexikó vízum

Magyar állampolgár a kiindulási országtól függetlenül turizmus, tranzitálás, valamint üzleti tárgyalás céljából 180 napig vízum nélkül léphet be és tartózkodhat Mexikóban. A belépéskor a migrációs hatóságok formanyomtatványt töltetnek ki a beutazóval. A vízummentes, turistaútra érkező harmadik országbeli állampolgárok beutazási engedélyének, és az engedélyezhető 180 napos tartózkodásuknak a feltétele a mexikói határokon: 
a.) legalább az első időszakra vonatkozó hotelfoglalás, vagy meghívólevél felmutatása;
b.) oda- vissza útra megváltott repülőjegy;
c.) azok számára, akik az engedélyezhető maximális 180 napos mexikói tartózkodási lehetőségnél korábbi időpontban lejáró magánútlevéllel rendelkeznek (de, a fenti, a. és b. feltételeket teljesítik), a beléptetés engedélyezésre kerül, de természetesen, csak az útlevelük érvényességi idején belüli időpontig.
Ezek hiányában, vagyis, amennyiben a fenti minimális feltételeknek egy utazó nem tud eleget tenni, tőle megtagadhatják a belépése engedélyezését a mexikói határokon! 
Javasoljuk, hogy a magyar magánútlevél, a mexikói beutazás tervezett időpontjától még legalább 1 évig érvényes legyen.

Mexikó pénz

Hivatalos fizetőeszköz a mexikói peso (MXN). Érdemes amerikai dollárt vinni, mert mindenhol elfogadják. Hitelkártya (Mastercard, VISA, AMEX) esetenként (autóbérlés, szállodában felmerülő extra költségek) kaucióként szolgál, ezért szükséges! A helyi és a külföldi fizetőeszközök összege nincs korlátozva.

Egészségügy, oltások

Kötelező oltás nincs. Javasolt védőoltások: hastífusz, hepatitis A és B, sárgaláz, veszettség, valamint tetanusz (diftéria)T ellen. A vezetékes víz fogyasztása nem ajánlott.

Magyar Nagykövetség

Cím: 
Paseo de las Palmas 2005, Lomas de Chapultepec, Delegación Miguel Hidalgo, México. D.F. 11000

Előhívó: 
00-52-55

Telefon: 
5596-18-22, 5596-05-23

Ügyelet: 
00-521-55–54-55-50-68

Fax: 
5596-23-78

E-mail:
mission.mex@mfa.gov.hu

Honlap: 
www.mfa.gov.hu/emb/mexicocity

Playa del Carmen

Playa del Carmen kis halászfaluból nőtte ki magát Quintana Roo harmadik legnagyobb városává. All inclusive szállodák sokasága és egy bevásárlónegyed (Fifth Avenue) teszi kényelmessé az ott-tartózkodást. a nyüzsgő tengeri életnek és a káprázatos víz alatti barlangoknak köszönhetően a világ legnépszerűbb búvárhelyeinek egyike, ideális a snorkel kedvelőinek is. A golfpályák minőségi időtöltést garantálnak. Érdemes megtekinteni a Jungle Place természetvédelmi terület játékos pókmajmait is. A Coba maja falu ősi romjai pedig a maják egykori szokásait mutatja be.

Cancun

Igazi pezsgő, végeláthatatlan szórakozóhellyel és  szállodasorral tarkított város. Minden elképzelhető luxus a nyaralók rendelkezésére áll. Világszínvonalú szórakoztató- és üdülőközpont vált belőle, számtalan vendéglátóhelyen kóstolhatunk a helyi gasztronómia ízeibe. A szállodaövezettől délebbre történelmi múzeumok találhatók, rengeteg gyűjtemény mutatja be a maja és régebbi kultúrákból származó művészetet, a maják fali festményeit is. Gyermekes családok látogassanak el az aquaparkba, itt többek között úszhatnak a delfinekkel is.  

Mexikó teljes kínálata, last minute utazás, családi üdülés.

Legkeresettebb ajánlatok, Last Minute akciós utazások, nyaralások Mexikó esetében. Kevés olyan úti cél van a világon, mely olyan sokszínűséget tudna nyújtani a turistáknak és utazóknak egyaránt, mint Mexikó. A turisták legtöbbször a Yucatán-félsziget gyönyörű partjain található paradicsomi üdülőhelyeket keresik fel, ahonnan könnyen megközelíthető az ókori maja, azték városok romjai is. A legjobb időszak az utazók számára decembertől május közepéig tart, ilyenkor a legkevesebb az esős napok száma. A legkedveltebb úti célok közé tartozik a Karib-tenger partján húzódó üdülőparadicsom, Cancún. A vakító fehérhomokos strandjai, a csodás türkizkék tengere, az éjszakai élete főleg a fiatal turistákat vonzza.  A Riviera Maya részét képező Playa del Carmennek sok kilométeres partszakasza van. A tengervíz nagyon szép azúrkék, a homokföveny finom. Hangulatos belvárosa, kiemelkedő vonzereje a hosszú sétálóutcája, ahol többnél több kisebb kávézó, bár nyílik a főutcára. A Maya Riviéra harmadik legnépszerűbb üdülőhelye, Akumal. Tökéletes hely a búvárkodásra, remek hely a kikapcsolódni vágyók részére. A fehérhomokos strand, a türkizkék tenger nem okoz csalódást a nyaralni vágyóknak. Aki esetleg Mexikó Csendes-óceáni partjait szeretné megcsodálni, egyik legnépszerűbb üdülőhelyei közé tartozik Acapulco. Gyönyörű tengerpartokkal, mozgalmas éjszakai élettel várja az utazókat.

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu