A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Leírás

1. NAP Repülés Németországba
Repülés Budapestről Németországba, a Rajna-Majna nagyvárosi régióba, Frankfurtba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

2. NAP Rajna-Majna nagyvárosi régió – Frankfurt (fakultatív) – Heidelberg – Fekete-erdő
FAKULTATÍV program: városnézés Frankfurtban. Folytatjuk utunkat Heidelberg felé,

Leírás

1. NAP Repülés Németországba
Repülés Budapestről Németországba, a Rajna-Majna nagyvárosi régióba, Frankfurtba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

2. NAP Rajna-Majna nagyvárosi régió – Frankfurt (fakultatív) – Heidelberg – Fekete-erdő
FAKULTATÍV program: városnézés Frankfurtban. Folytatjuk utunkat Heidelberg felé, mely az egyik legfestőibb város az országban. Ezt követően egy igazi kincset fedezhetünk fel, a híres Feketeerdőt (UNESCO természetvédelmi terület). Ez egy igazi mesevilág: olyan érzésünk támad, mintha a hegyek ölelte titokzatos erdők ezernyi mesét őriznének, és a völgyekben a tavakon táncot lejt a napfény. Megismerhetünk néhányat a legszebb helyek és tradíciók közül. Az utazás egyik emlékezetes pillanata a világ legnagyobb kakukkos órájának megtekintése. A gasztronómiai örömöknek is hódolhatunk, megkóstoljuk a Fekete erdő tortát, egy csésze kávéval. Szállás: Fekete-erdő környékén.

3. NAP Fekete-erdő – Neuschwanstein kastély – München (városnézés: fakultatív)
Ma a csodaszép Konstanzi-tó (más néven Bodeni-tó) mellett Schwangau-n keresztül a világ egyik legszebb palotája felé tartunk. A Neuschwanstein kastély (melyet kívülről tekintünk meg) a maga fenségességben egy szikláról őrzi a tájat. II. Lajos bajor király 19. században építtetett tündérkastélya olyan, mintha egy megelevenedő Grimm-mesekönyvet lapozgatnánk. Ezt követően München felé indulunk. FAKULTATÍV programlehetőség: ismerje meg a bajor fővárost! Este kóstolja meg a hagyományos bajor konyha fogásait, bajor sör kíséretében egy tipikus sörházban (a vacsoracsomag része). Szállás: München környéke.

4. NAP München – Nürnberg – Bamberg – Weimar
Továbbindulunk. Első állomásunk Nürnberg lesz, mely gazdag történelmével bűvöli el látogatóit. Majd az ezeréves múlttal büszkélkedő, csodaszép Bamberg-gel (UNESCO Világörökség) ismerkedünk. A főbb látványosságok közé tartozik Kis Velence, a halászok egykori lakhelye a folyóparton, és a katedrális. Majd a Bauhaus-irányzat otthonaként számon tartott Weimar a következő desztinációnk. Parkjai, palotái egy sokoldalú város képét festik meg. Továbbutazás. Szállás: Drezda környékén.

5. NAP Drezda környéke – Drezda (fakultatív) – Berlin (fakultatív) – Berlin környéke
Lehetőség FAKULTATÍV városnézésre: Drezda titkainak nyomába eredünk. Az Elba Firenzéjének is nevezett szászországi főváros vonzerejét a történelmi kincsek, klasszicista épületek jelentik. Folytatjuk utunkat Berlin felé. FAKULTATÍV program: városnézés a 3,5 milliós lakosságú fővárosban. A körutazás egyik legizgalmasabb színfoltja az 1961-től 1989-ig a berlini fallal kettéosztott ma már multikulturális metropolisz, melyet a kontrasztok jellemeznek: csillogás és retró megfakultság, legújabb trendek és múltba pillantás. Szállás: Berlin környékén.

6. NAP Berlin környéke – Harz – Wilhelmshöhe – Köln/Düsseldorf környéke
A vadregényes Harz-hegységen keresztül haladunk tovább. Zord hegycsúcsok, drámai szépségű vadon fogadja az erre járókat. FAKULTATÍV: vonatozás a „Harzbahn”-on, a helyi vonaton. Ezután Kassel felé tartunk. Megállunk a Wilhelmshöhe Hegyi Parknál, mely Európa legnagyobb hegyi parkja. Itt található a Herculesemlékmű, a Löwenburg-kastély és a Wilhelmshöhe palota. Szállás: Köln/Düsseldorf környéke.

7. NAP Köln/Düsseldorf környéke – Rajna-Majna nagyvárosi régió
Kölnt látogatjuk meg, mely kulturális- és médiaközpont. Egyik legjellegzetesebb látványossága a kölni dóm. A gótikus építmény jelentős károkat szenvedett a II. világháború alatt, de manapság régi pompájában ragyog. Az UNESCO-Világörökségi lista egyik gyöngyszemében, a Felső-Közép Rajna-völgyben utazunk, ahol kastélyok, és olyan elragadó települések, mint Rüdesheim szegélyezik utunkat. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

8. NAP Hazautazás
Hazautazás Frankfurtból a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A Németországba történő utazáshoz olyan útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Háromfős foglalás nem tehető ennél a programnál. Összesen 6 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. csoportlétszám: 48 fő.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Kirándulóprogramokat: Heidelberg, Fekete-erdő, Neuschwanstein-kastély (kívülről), Nürnberg, Bamberg, Weimar, Wilhemshöhe, Köln, Felső-Közép Rajna-völgy a program szerint. Minőségi szállást: Vendégeink 3 és 4 csillagos hotelekben kapnak elhelyezést. Büféreggelit: Az utazás minden napján büféreggeli. Fekete-erdő tortaszelet: Kávéval egy alkalommal. Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 39.990 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 79.990 Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (6 vacsora, kétfogásos vagy büfé, és egy vacsora egy tipikus német sörkertben): 59.990 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Frankfurt, München, Drezda, Berlin városnézés és utazás a Harzbahnon): 43.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.560 Ft/fő/hét

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

BudapestBudapest
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu