Németország elbűvölő arcai

Németország elbűvölő arcai

Árak és időpontok

Válassza ki az utazás időpontját!

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

Kalkuláció

Sajnos nincs megjeleníthető indulás a keresett feltételekkel! Kérjük módosítsa a szűrési feltételeket, vagy keresse fel irodánkat telefonon.
Összes szűrési feltétel törlése

Kérjük adja meg a kalkulációhoz szükséges adatokat!

{{room.index + 1}}. szoba
Törlés

Új szoba hozzáadása

Árkalkuláció
Megnevezés
Egységár
Mennyiség
Összeg
EUR

Személyes adatok megadása

Kérjük adja meg személyes adatait a foglalás véglegesítéséhez!

A mezők kitöltése HIBÁT tartalmaz! Kérjük nézze át az űrlapot és próbálja meg újra elküldeni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni, +36-tal kezdődik és még legalább 8-9 számjegy.
Kötelező kitölteni, helyes email cím formátummal.
Kérjük pipálja be, hogy elolvasta és egyetért az adatvédelmi nyilatkozattal
A foglalás befejezése után, maximum 15 percen belül rendszerünk e-mailt küld, amely megerősíti az oldalon leadott foglalási szándékát. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-70-426-6662 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, szombaton 10-től 16 óráig valamint vasárnap és ünnepnapokon 11-től 15 óráig.

Németország elbűvölő arcai ismertető

Leírás

1. NAP Repülés Németországba
Repülés Budapestről Németországba, a Rajna-Majna nagyvárosi régióba, Frankfurtba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

2. NAP Rajna-Majna nagyvárosi régió – Frankfurt (fakultatív) – Heidelberg – Fekete-erdő
FAKULTATÍV program: városnézés Frankfurtban. Folytatjuk utunkat Heidelberg felé, mely az egyik legfestőibb város az országban. Ezt követően egy igazi kincset fedezhetünk fel, a híres Feketeerdőt (UNESCO természetvédelmi terület). Ez egy igazi mesevilág: olyan érzésünk támad, mintha a hegyek ölelte titokzatos erdők ezernyi mesét őriznének, és a völgyekben a tavakon táncot lejt a napfény. Megismerhetünk néhányat a legszebb helyek és tradíciók közül. Az utazás egyik emlékezetes pillanata a világ legnagyobb kakukkos órájának megtekintése. A gasztronómiai örömöknek is hódolhatunk, megkóstoljuk a Fekete erdő tortát, egy csésze kávéval. Szállás: Fekete-erdő környékén.

3. NAP Fekete-erdő – Neuschwanstein kastély – München (városnézés: fakultatív)
Ma a csodaszép Konstanzi-tó (más néven Bodeni-tó) mellett Schwangau-n keresztül a világ egyik legszebb palotája felé tartunk. A Neuschwanstein kastély (melyet kívülről tekintünk meg) a maga fenségességben egy szikláról őrzi a tájat. II. Lajos bajor király 19. században építtetett tündérkastélya olyan, mintha egy megelevenedő Grimm-mesekönyvet lapozgatnánk. Ezt követően München felé indulunk. FAKULTATÍV programlehetőség: ismerje meg a bajor fővárost! Este kóstolja meg a hagyományos bajor konyha fogásait, bajor sör kíséretében egy tipikus sörházban (a vacsoracsomag része). Szállás: München környéke.

4. NAP München – Nürnberg – Bamberg – Weimar
Továbbindulunk. Első állomásunk Nürnberg lesz, mely gazdag történelmével bűvöli el látogatóit. Majd az ezeréves múlttal büszkélkedő, csodaszép Bamberg-gel (UNESCO Világörökség) ismerkedünk. A főbb látványosságok közé tartozik Kis Velence, a halászok egykori lakhelye a folyóparton, és a katedrális. Majd a Bauhaus-irányzat otthonaként számon tartott Weimar a következő desztinációnk. Parkjai, palotái egy sokoldalú város képét festik meg. Továbbutazás. Szállás: Drezda környékén.

5. NAP Drezda környéke – Drezda (fakultatív) – Berlin (fakultatív) – Berlin környéke
Lehetőség FAKULTATÍV városnézésre: Drezda titkainak nyomába eredünk. Az Elba Firenzéjének is nevezett szászországi főváros vonzerejét a történelmi kincsek, klasszicista épületek jelentik. Folytatjuk utunkat Berlin felé. FAKULTATÍV program: városnézés a 3,5 milliós lakosságú fővárosban. A körutazás egyik legizgalmasabb színfoltja az 1961-től 1989-ig a berlini fallal kettéosztott ma már multikulturális metropolisz, melyet a kontrasztok jellemeznek: csillogás és retró megfakultság, legújabb trendek és múltba pillantás. Szállás: Berlin környékén.

6. NAP Berlin környéke – Harz – Wilhelmshöhe – Köln/Düsseldorf környéke
A vadregényes Harz-hegységen keresztül haladunk tovább. Zord hegycsúcsok, drámai szépségű vadon fogadja az erre járókat. FAKULTATÍV: vonatozás a „Harzbahn”-on, a helyi vonaton. Ezután Kassel felé tartunk. Megállunk a Wilhelmshöhe Hegyi Parknál, mely Európa legnagyobb hegyi parkja. Itt található a Herculesemlékmű, a Löwenburg-kastély és a Wilhelmshöhe palota. Szállás: Köln/Düsseldorf környéke.

7. NAP Köln/Düsseldorf környéke – Rajna-Majna nagyvárosi régió
Kölnt látogatjuk meg, mely kulturális- és médiaközpont. Egyik legjellegzetesebb látványossága a kölni dóm. A gótikus építmény jelentős károkat szenvedett a II. világháború alatt, de manapság régi pompájában ragyog. Az UNESCO-Világörökségi lista egyik gyöngyszemében, a Felső-Közép Rajna-völgyben utazunk, ahol kastélyok, és olyan elragadó települések, mint Rüdesheim szegélyezik utunkat. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

8. NAP Hazautazás
Hazautazás Frankfurtból a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A Németországba történő utazáshoz olyan útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Háromfős foglalás nem tehető ennél a programnál. Összesen 6 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. csoportlétszám: 48 fő.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Kirándulóprogramokat: Heidelberg, Fekete-erdő, Neuschwanstein-kastély (kívülről), Nürnberg, Bamberg, Weimar, Wilhemshöhe, Köln, Felső-Közép Rajna-völgy a program szerint. Minőségi szállást: Vendégeink 3 és 4 csillagos hotelekben kapnak elhelyezést. Büféreggelit: Az utazás minden napján büféreggeli. Fekete-erdő tortaszelet: Kávéval egy alkalommal. Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 39.990 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 79.990 Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (6 vacsora, kétfogásos vagy büfé, és egy vacsora egy tipikus német sörkertben): 59.990 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Frankfurt, München, Drezda, Berlin városnézés és utazás a Harzbahnon): 43.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.560 Ft/fő/hét

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

BudapestBudapest

Feltöltés alatt...

Éves időjárás

Segíthetünk? Hívjon minket!

Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy
INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!