A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

8 nap / 7 éj 2018. szeptember 15-22. Mediterrán hangulat

Leírás

1. nap / szeptember 15. / Genova

Érkezés Milánóba a délelőtti órákban. Transzfer Genovába, ahol a kikötőbe érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.

2. nap / szeptember 16. / Civitavecchia

Fakultatív program (kb. 9 óra): Civitavecchia kikötő

8 nap / 7 éj 2018. szeptember 15-22. Mediterrán hangulat

Leírás

1. nap / szeptember 15. / Genova

Érkezés Milánóba a délelőtti órákban. Transzfer Genovába, ahol a kikötőbe érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.

2. nap / szeptember 16. / Civitavecchia

Fakultatív program (kb. 9 óra): Civitavecchia kikötőjéből egy másfél órás utazást teszünk, hogy megkezdjük a napunkat a Colosseum - eredeti nevén Amphiteatrum Flavium - látogatásával, mely Róma egyik jelképe. Befogadóképessége a korhoz képest óriási; akár 50.000 ember szeme láttára vívták a gladiátorok kegyetlen csatáikat. A Colosseum megtekintése után továbbsétálunk a Piazza Navona, és a Pantheon felé. Utóbbi egy ősi templom, mely a hét legfontosabb római istenség tiszteletére épült, majd megebédelünk egy tipikus olasz étteremben. Délután a Szent Péter térre látogatunk el, ahol a tudnivalók meghallgatása után szabadidő eltöltésére van lehetőség, mielőtt visszatérünk a hajóhoz.

3. nap / szeptember 17. / Palermo

A napot egy rövid buszos utazással kezdjük, úticélunk Monreale, mely egy Palermohoz közeli kisváros. Monrealet a 12. századi katedrálisa teszi világhírűvé, mely a kerengőjével együtt helyet kapott a Világörökségek sorában. A katedrális megnézése után visszautazunk Palermoba, ahol Szicília kormányzati központjával, a Normann Palotával (Palazzo dei Normanni) kezdjük a látnivalók sorát, a benne található Királyi Kápolnával (Capella Palatina) együtt. Innen továbbsétálunk a dómhoz, majd vár ránk Európa legnagyobb operaháza, a Teatro Massimo, amelynek környékén szabadidő eltöltésére lesz lehetőség. Ezután visszasétálunk a hajóhoz.

4. nap / szeptember 18. / Cagliari

Elhaladva a Bonaira templom mellett és a bűbájos Poetto strand mentén megérkezünk az Urpin hegyhez, ahol megállunk egy rövid időre, hogy élvezzük a Cagliari óvárosára nyíló gyönyörű kilátást. Ezután programunk további része egy vezetett séta az óvárosban. A séta a Szent Krisztina kapunál kezdődik, majd elhaladunk a 13-14. századi katedrális és az “Elefánt-torony” mellett (csak kívülről tekintjük meg). A torony 1307-ben épült a Pisai Köztársaság uralma idején és egy kis márvány elefánt szoborról kapta a nevét, mely a torony oldalán ‘egyensúlyozik’. Élvezze a remek kilátást a Saint Remy-bástya tetejéről a történelmi városrészben, majd szabadidő, vásárlási lehetőség, mielőtt a csoport visszatér a kikötőbe.

5. nap / szeptember 19. / Palma de Mallorca

Fakultatív program ( kb. 3 óra): Esti városnézésünk Mallorcán egy sétával indul a Santa Maria Katedrálishoz, mely egy 13. századi gótikus mestermű, mely egy korábbi mecset alapjaira épült. A túra festői útvonalon folytatódik az óvárosi negyedbe, ahol egy 17. századi épülethez érkezünk, mely hatalmas öreg kapui mögött rejti a csodálatos Abaco Bar-t. A bárban, ahol elfogyasztunk egy koktélt az indigókék ég alatt, elbűvölő hangulatot teremtenek a gyümölcsösök, szökőkutak, és gyertyák. A bárt elhagyva szabadidő eltöltésére van lehetőség a városban.

6. nap / szeptember 20. / Valencia

Fakultatív program (kb. 4,5 óra): Valenciától Északra fekszik a varázslatos Sierra de Espadán Natúrpark, a második legynagyobb védett terület Valencia autonóm közösségében. A világ leghosszabb hajózható földalatti folyója, a San José ebben az óriási barlangrendszerben folyik, melyet kis csónakokba ülve magunk is megcsodálunk. Miután felfedeztük a barlangot, egy buszos városnézésre indulunk Valencia városába. Látnivalóink között lesznek a gótikus Serrano tornyok (Torres de Serranos), a Plaza de la Virgen, és Valencia katedrálisa sem maradhat ki a sorból. Egy kis sétára is lesz lehetőség a központi piactéren, mielőtt visszatérünk a hajóra.

7. nap / szeptember 21. / Marseille

Fakultatív program (kb. 4 óra): Egy körülbelül 40 perces utazással közelítjük meg a bájos Aix-en-Proivence városát. A kirándulás első állomása a híres 12. századbeli St. Saviour katedrális és kertje. A katedrális egy római templom helyére épült, a XI. és a XIII. század közötti időszakban. A katedrálist egy gazdagon díszített gótikus bejárat díszíti, gondosan faragott ajtókkal. Ezután egy 1,5 órás sétát teszünk a történelmi városközpontban, mígnem elérjük a híres Mazarin negyedet, melyet Mazarin bíboros testvére alapított a 17. században Aix-en-Provence dzsentrijei számára. Itt szabadidő, vásárlási lehetőséggel.

8. nap / szeptember 22. / Genova

Megérkezés Genovába a kora reggeli órákban, kikötés. Kicsekkolás, és a hajó elhagyása után buszos városnézésre indulunk, hogy felfedezzük Genovát, néhány városrészén keresztülhaladva, úgymint: Castelletto, Boccadasse, Carignano. Elhaladunk a Piazza della Vittoria mellett, majd Genova főutcáján áthaladva megérkezünk a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szülőházához. Ezután a buszról leszállva gyalogosan folytatjuk programunkat, Genova nyüzsgő főterét, a Piazza de Ferrarit látogatjuk meg, ahonnan nincs messze a Dózsepalota (Palazzo de Ducale), mely a 12. századtól fogva volt a dózsék lakóhelye (kívülről nézzük meg). Végül Genova székesegyházához érkezünk, a San Lorenzo katedrálishoz (Cattedrale di San Lorenzo), mely fekete-fehér csíkos homlokzatával egyedülálló látványt nyújt az odalátogatók számára.

Day Date Port Arrival Departure
Sat 15/09/2018 Genoa, Italy - 18:00
Sun 16/09/2018 Civitavecchia, Italy 07:00 17:00
Mon 17/09/2018 Palermo, Italy 09:00 17:00
Tue 18/09/2018 Cagliari, Italy 09:00 18:00
Wed 19/09/2018 Palma de Mallorca, Spain 15:00 23:59
Thu 20/09/2018 Valencia, Spain 09:00 16:00
Fri 21/09/2018 Marseille, France 13:00 20:00
Sat 22/09/2018 Genoa, Italy 09:00 -

Szolgáltatások

Belső Bella kabin: 329 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 349 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 399 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin: 419 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 439 000 Ft/fő
Yacht Club Deluxe Suite: 679 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 100 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj: 24 900 Ft/fő
 
Civitavecchia - Római városnézés*: 44 900 Ft/fő
Palma de Mallorca - esti séta*: 20 900 Ft/fő
Valencia városnézés*: 18 900 Ft/fő
Marseille - Aix-en-Provence*: 20 900 Ft/fő
 
Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő

Benne az árban

 • Időpont:
  2018. szeptember 15-22.
 • Időtrtam:
  utazással együtt 8 nap / 7 éj
 • Hajó útvonala:
  Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Cagliari (Italy), Palma de Mallorca (Spain), Valencia (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
 • Tervezett menetrend:
  szeptember 15. Budapest 06:00 München 07:15
  szeptember 15. München 08:30 Milánó 09:35
  szeptember 22. Genova 19:00 Frankfurt 20:30
  szeptember 22. Frankfurt 21:35 Budapest 23:05
 • Repülőjárat:
  Budapest - Milánó és Genova - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, Milánó - Genova szakaszon különbusz járattal
 • Elhelyezés:
  7 éj szállás az MSC Divina fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással **
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • A Chemol Travel ajándéka:
  3. nap / szeptember 17. / Palermo városlátogatás
  4. nap / szeptember 18. / Cagliari
  8. nap / szeptember 22. / Genova városnézés (félnapos)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Szállás

Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Cagliari (Italy), Palma de Mallorca (Spain), Valencia (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Milánó / Genova – Budapest útvonalon, turista osztályon, 7 éjszaka szállást a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátást a fedélzeten (korlátozott italfogyasztással**), transzfert autóbusszal, városnézést Palermoban, Cagliariban, félnapos városnézést Genovában, a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használatát, útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt (a fakultatív programokon is, amennyiben a minimum létszám megvan). A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

 • Külön fizetendők:
  kikötői és repülőtéri illetékek, fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • Beutazási szabályok:
  A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

  A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
  Utasbiztosítás
  {{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu

  Ajánlott szállodák