Mediterrán klasszikusok (csoportos tengeri hajóút) MSC Seaview

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Olaszország / Genova - Hajóutak / Mediterrán klasszikusok (csoportos tengeri hajóút) MSC Seaview

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

8 nap / 7 éj 2018. június 17-24. Mediterrán klasszikusok

Leírás

1. nap / június 17.

Érkezés Genovába a délelőtti órákban. Megérkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten. Szállás a hajón.

2. nap / június 18.

Érkezés Nápolyba. Fakultatív programlehetőségként (kb. 5 óra) a csodás Sorrentot ismerhetjük meg. Ez

8 nap / 7 éj 2018. június 17-24. Mediterrán klasszikusok

Leírás

1. nap / június 17.

Érkezés Genovába a délelőtti órákban. Megérkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten. Szállás a hajón.

2. nap / június 18.

Érkezés Nápolyba. Fakultatív programlehetőségként (kb. 5 óra) a csodás Sorrentot ismerhetjük meg. Ez a mészkődombok által körülölelt városka a Nápolyi-öböl egyik gyöngyszeme, ahol olajfák és citrusligetek mutatják meg az olasz tájkép kvintesszenciáját minden odalátogató számára. A Nápolyi - öblöt elhagyva 1 órás utazás után érkezünk Sorrentoba. A gyalogtúra a Piazza Tasso-n kezdődik, majd a történelmi szűk utcákon továbbhaladva ismerkedünk ezzel az egyedülálló várossal. Meglátogatjuk a Sedil Dominova-t, egy 15. századból fennmaradt épületet, ahol a középkori nemesség gyűlt össze megvitatni a politikai ügyeiket. Ezután megnézzük Sorrento katedrálisát, majd a Szent Ferenc templomot, ami egy elbűvölő kolostornak ad otthont, ezen kívül gyönyörű kertjei vannak, ahonnan remek kilátás nyílik a Marina Grande kikötőre. Mielőtt visszatérünk Nápolyba, szabadidő eltöltésére lesz lehetőség.

3. nap / június 19.

Hajóutunk következő állomása a szicíliai Messina. Fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra) keretein belül alkalom nyílik megismerni Szicília vulkánját. Messina kikötőjét elhagyva egy kb. 1,5 órás utazást teszünk az Etnához. Európa legmagasabb vulkánja majdnem 3300 m tengerszint feletti magasságig ér fel. Utunk során keresztülhaladunk Zafferana Etnea-n, a vulkán déli oldalán elhelyezkedő kis városkán, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyre és a tengerre. Felmegyünk a Rifugio Sapienza turistaállomásra, mely 1900 m-es magasságban helyezkedik el. Elsétálunk az innen nem messze található híres Silvestri kráterekhez, melyek a természet egyedülálló szépségei. A hegyről lélegzetelállító kilátás tárul a látogatók elé Cataniára, remek lehetőséget adva egy tökéletes fotó elkészítésére. Információ: Ez a túra nem alkalmas mozgásukban korlátozott utasaink számára. Rossz időjárás esetén alternatív útvonal / programlehetőség kerül kijelölésre a fedélzeten. Javasoljuk széldzseki és kényelmes cipő viselését.

4. nap / június 20.

Érkezés Máltára. Mikor Máltán járunk, érdemes megnézni a jelenlegi főváros, Valletta mellett a sziget korábbi központját, Mdinát is, melyre egy fakultatív program (kb. 4 óra) keretein belül lehetőség is adódik. A programot Vallettával kezdjük, ahol a Barrakka Gardens az első állomás, Málta egyik látványossága. A Barrakka Gardens egy nyilvános, gyönyörűen parkosított kert, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a kikötőre (Grand Harbour). Következő látnivalónk a Szent János társkatedrális, melyet a máltai lovagrend építtetett a 16. század második felében. A templom díszes belsője igazi kincseket rejt, többek között Caravaggio egyik mesterművét, a Keresztelő Szent János lefejezése című festményt. Ezután folytatjuk utunkat a középkori város, Mdina felfedezésével. Mdina a sziget közepén helyezkedik el, Csendes Városnak is nevezik a motorizált közlekedési eszközökre kivetett korlátozások miatt. A városban a barokk sítlusú Szent Pál katedrálissal kezdjük a városnézést, mely lenyűgöző látványt nyújt, ahogyan a város fölé magasodik. A katedrális megtekintése után sétával folytatódik a program, a keskeny utcákon és sikátorokon keresztül nyerhetünk betekintést az élő történelem eme darabjába.

5. nap / június 21.

Tengeri nap, melynek során az új MSC Seaview szolgáltatásait élvezhetjük. A hajó egyik különlegessége, az egyedi, üvegkorlátokkal körbevett 360°-os promenád mely körbe öleli a hajót, ahol az utasok a szabad levegőn sétálhatnak, vásárolhatnak, ehetnek és ihatnak. a hajó medencéi is remek szórakozási lehetőségeket nyújtanak, esténként pedig színvonalas előadásokkal szórakoztatják utasaikat. Este egy órás koktél partyra várjuk kedves utasainkat (gyöngyözőbor, gyümölcspuncs, kétféle koktél, és harapnivalók kerülnek felszolgálásra.

6. nap / június 22.

Kikötés Barcelonában, a katalán fővárosban. A fantasztikus Barcelona megérdemel egy látogatást. Félnapos, mégis átfogó fakultatív kirándulásunk (kb. 4 óra) alkalmával megnézzük a város főbb látnivalóit. Kezdetnek átutazunk Barcelona főbb utcáin és terein. Egy rövid megállót ejtünk a Montjuicon, hogy gyönyörködjünk a lélegzetelállító kilátásban, ezután megnézzük Gaudi máig befejezetlen neogótikus mesterművét, a Sagrada Familia-t. Ezután még lesz idő megnézni a lenyűgöző Katedrálist, mely a 13. század végétől a 15. századig épült. Kirándulásunk befejezéséül Barcelona egyik nagy terén, a Plaça de Catalunya-n vásárlásra lesz lehetőség.

7. nap / június 23.

Érkezés Marseille városába a reggeli órákban. Itt jártunkkor érdemes egy tipikus provencei várost megnézni, melyre egy félnapos fakultatív programban (kb. 4 óra) lesz lehetőség. Egy körülbelül 40 perces utazással közelítjük meg a bájos Aix-en- Proivence városát. A kirándulás első állomása a híres 12. századbeli St. Saviour katedrális és kertje. A katedrális egy római templom helyére épült, a XI. és a XIII. század közötti időszakban. A katedrálist egy gazdagon díszített gótikusbejárat díszíti, gondosan faragott ajtókkal. Ezután egy 1,5 órás sétát teszünk a történelmi városközpontban, mígnem elérjük a híres Mazarin negyedet, melyet Mazarin bíboros testvére alapított a 17. században Aix-en- Provence dzsentrijei számára. Szabadidő, vásárlási lehetőséggel. Információ: A túra sok sétát tartalmaz egyenetlen talajon. A vallásos helyeken konzervatív megjelenés javasolt.

8. nap / június 24.

Megérkezés Genovába a kora reggeli órákban, kikötés. A hajó elhagyása után transzfer a genovai reptérre, majd hazautazás átszállással, menetrend szerinti járatokkal Budapestre.


Day Date Port Arrival Departure
Sun 17/06/2018 Genoa, Italy - 17:00
Mon 18/06/2018 Naples, Italy 13:00 19:30
Tue 19/06/2018 Messina, Italy 08:00 18:00
Wed 20/06/2018 Valletta, Malta 08:00 18:00
Thu 21/06/2018 Day at sea - -
Fri 22/06/2018 Barcelona, Spain 09:00 18:00
Sat 23/06/2018 Marseille, France 09:00 17:00
Sun 24/06/2018 Genoa, Italy 08:00 -

Szolgáltatások

Belső bella kabin: 299 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 329 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 379 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin: 409 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 439 000 Ft/fő
Pótágy ár balkonos Bella kabin: 189 000 Ft/fő
Pótágy ár balkonos Fantasica kabin: 199 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 100 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj: 24 900 Ft/fő
 
Nápoly-Sorrento*: 14 900 Ft/fő
Szicília-Etna*: 20 900 Ft/fő
Málta-Valetta és Mdina*: 19 900 Ft/fő
Barcelona*: 13 900 Ft/fő
Marseilles-Aix-en-Provence* 20900 Ft/fő
 
Ásványvíz csomag (14 üveg 1l-es ásványvíz)*: 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag (15 db kávéital)*: 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag (4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz)*: 24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag (alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok)*: 61 900 Ft/fő

Benne az árban

 • Utazási időpont:
  2018. június 17-24.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 8 nap / 7 éj
  Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
 • Utazás:
  Budapest - Genova - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, majd az MSC Seaview hajóval
 • Elhelyezés:
  7 éj szállás az MSC Seaview fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással **
 • Minimum létszám:
  23 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
 • Nápoly
 • Messina
 • Málta és Mdina
 • Barcelona
 • Maseilles

Szállás

Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Hamburg - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, transzfert a repülőtér és a kikötő között oda-vissza úton légkondicionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendők:
  kikötői és repülőtéri illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.
 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz és kávé fogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitva tartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 • All inclusive italcsomag*:
  Korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.
  Felhasználási feltételek: A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).
  Gyerekeknek: Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.
  Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

  A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}
  Tervezett menetrend
  Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
  Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{price.getValue() | number}} Ft
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
  Utasbiztosítás
  {{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu

  Ajánlott szállodák