A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA1. NAP | Repülés Bécsből Rómába
Repülés Rómába. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, ahol üdvözlő koktéllal köszönti utasainkat.
Szállás Hotel Michelangelo**** Chianciano Terme, Toszkána.
www.hotel-

AZ UTAZÁS PROGRAMJA1. NAP | Repülés Bécsből Rómába
Repülés Rómába. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, ahol üdvözlő koktéllal köszönti utasainkat.
Szállás Hotel Michelangelo**** Chianciano Terme, Toszkána.
www.hotel-michelangelo.it

2. NAP | Róma – pápai audienciával
Reggeli után a katolikus világ központjába, a világ legkisebb területű, független államába, a Vatikánba látogatunk. Amennyiben Ferenc pápa programunk idején Rómában tartózkodik, alkalmunk nyílik délelőtt részt venni a pápai audiencián – mintegy megkoronázva ezzel utazásunkat. A világ minden tájáról érkeznek ide hívők és zarándokok, hogy a Szentatya közelségének csodájában részesülhessenek. Délután egy helyi idegenvezetővel sétát teszünk, illetve panoráma-városnézés keretében csodáljuk meg az Örök Várost, érintve a legfontosabb nevezetességeket. A több, mint 2500 éves múlttal büszkélkedő, fenséges, magával ragadó város az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont a világon: műemlékei, épületei, múzeumai, képzőművészete, divata, gasztronómiája, kultúrája, szerethető nyüzsgése együtt egy olyan ellenállhatatlan varázslattal igéz meg minket, melynek köszönhetően egy életre beleszeretünk.

3. NAP | Siena
FAKULTATÍV kirándulás keretében ismerkedjenek meg Siena szépségeivel! A három dombon fekvő város Olaszország legkáprázatosabb kincsei közé tartozik. A Piazza del Campo-n, Európa egyik leginkább szemet gyönyörködtető középkori terén méltóságteljes gótikus épületek törnek a magasba, melyek a 12. és 15. században épültek. A csodálatos román-gótikus stílusú katedrális a város legmagasabb dombján, 1229 és 1317 között épült. A belváros 1995. óta képezi az UNESCO-Világörökség részét. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Pienza – Bagno Vignoni – Val d‘Orcia
Reggeli után egy olyan kirándulásra hívjuk meg Önt Toszkána szívébe, mely örök emléket ígér. Ez a vidék kötelező állomás minden Olaszország rajongónak. A lelket megérintően szépséges táj, az utakat övező karcsú citrusfák, az aranyló legelők, a lágy lankák, a történelmi emlékek,
a káprázatos építészet számos művészt megihlettek. Fedezze fel a d’Orcia völgyben fekvő Pienzát (UNESCO Világörökség), a reneszánsz egyik gyöngyszemét, és Bagno Vignoni középkori falucskát, mely termálfürdőjéről híres. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP | Perugia – Assisi
FAKULTATÍV programként felkeressük Assisit, mely fontos zarándokhely: itt született Assisi Szent Ferenc, a ferences rend, és Szent Klára, a klarissza rend alapítója. Assisi Szent Ferenc bazilika és kolostor 1228-1253 között épült.Ezután Perugiát, Umbria tartomány székhelyét keressük fel. A hegyről letekintő, zegzugos sikátorokkal, középkori óvárossal büszkélkedő Perugiából lebilincselő kilátás nyílik az Appeninekre, és a Trasimeno-tóra. Fontos jellegzetességei közé tartozik a Palazzo del Priori, a városháza, az etruszk diadalív. Visszatérés a hotelbe.

6. NAP | Montepulciano – olívaolaj- és borkóstolás
Ezen a napon első állomásunk a dombon épült középkori város, Montepulciano, mely egy igazi kis ékszerdoboz. Főbb ékességei a 14. századból származó Palazzo Pubblico, és a katedrális. Ezt a kulináris élvezetek követik majd. Egy olívaültetvényen megtanuljuk megkülönböztetni a olívaolaj-
fajtákat, és sok érdességeket megtudunk előállításukról is. Az ízlelőbimbóknak igazi kényeztetést jelentő fenséges helyi borokat is megkóstolhatjuk. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP | Firenze
Reggeli után lehetőség nyílik a világ egyik legszebb városába, Firenzébe induló FAKULTATIV kiránduláson részt venni. A reneszánsz bölcsőjének nevezett város olyan halhatatlan mesterek munkásságának nyomait őrzi, mint Leonardo, Giotto és Michelangelo. Felejthetetlenül szép történelmi óvárosát 1982-ben nyilvánította az UNESCO a Világörökség részévé. Főbb nevezetességei közé tartozik a Dóm, mely Olaszország egyik legnagyobb temploma, és a hozzá tartozó harangtorony, a Campanile di Giotto, a San Giovanni keresztelőkápolna (a harangtorony és a keresztelőkápolnája külön belépti díj ellenében látogatható), és a Ponte Vecchio (Régi híd). Visszatérés a hotelbe.

8. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


A fakultatív programok megvásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.Amit az ár tartalmaz:

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal.
A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő,  repülőtéri check-in
Transzfereket.
Szállást minőségi 4 csillagos szállodában.
Reggelit a hotel éttermében.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Érdekes kirándulóprogramokat: Pienza, Bagno Vignoni, Val d‘Orcia, Montepulciano, Róma, az örök város.
 Relaxáció. Pihenés-feltöltődés.
 
 
Egyéb költségek:

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 39.990 Ft/fő
Szezonfelár: 2016. ápr. 5: 0, ápr. 12:  20.000 ft/fő, ápr. 19: 40.000 Ft/fő, ápr. 26:  50.000 Ft/fő, máj. 3:  60.000  Ft/fő, máj. 17: 70.000 Ft/fő, máj. 24: 80.000 Ft/fő.
Helyi adó (a helyszínen fizetendő): 1 euró/fő/éj

    
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu