A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA1. NAP | Repülés Bécsből Rómába
Repülés Rómába. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, ahol üdvözlő koktéllal köszönti utasainkat.
Szállás Hotel Michelangelo**** Chianciano Terme, Toszkána.
www.hotel-

AZ UTAZÁS PROGRAMJA1. NAP | Repülés Bécsből Rómába
Repülés Rómába. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, ahol üdvözlő koktéllal köszönti utasainkat.
Szállás Hotel Michelangelo**** Chianciano Terme, Toszkána.
www.hotel-michelangelo.it

2. NAP | Róma – pápai audienciával
Reggeli után a katolikus világ központjába, a világ legkisebb területű, független államába, a Vatikánba látogatunk. Amennyiben Ferenc pápa programunk idején Rómában tartózkodik, alkalmunk nyílik délelőtt részt venni a pápai audiencián – mintegy megkoronázva ezzel utazásunkat. A világ minden tájáról érkeznek ide hívők és zarándokok, hogy a Szentatya közelségének csodájában részesülhessenek. Délután egy helyi idegenvezetővel sétát teszünk, illetve panoráma-városnézés keretében csodáljuk meg az Örök Várost, érintve a legfontosabb nevezetességeket. A több, mint 2500 éves múlttal büszkélkedő, fenséges, magával ragadó város az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont a világon: műemlékei, épületei, múzeumai, képzőművészete, divata, gasztronómiája, kultúrája, szerethető nyüzsgése együtt egy olyan ellenállhatatlan varázslattal igéz meg minket, melynek köszönhetően egy életre beleszeretünk.

3. NAP | Siena
FAKULTATÍV kirándulás keretében ismerkedjenek meg Siena szépségeivel! A három dombon fekvő város Olaszország legkáprázatosabb kincsei közé tartozik. A Piazza del Campo-n, Európa egyik leginkább szemet gyönyörködtető középkori terén méltóságteljes gótikus épületek törnek a magasba, melyek a 12. és 15. században épültek. A csodálatos román-gótikus stílusú katedrális a város legmagasabb dombján, 1229 és 1317 között épült. A belváros 1995. óta képezi az UNESCO-Világörökség részét. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Pienza – Bagno Vignoni – Val d‘Orcia
Reggeli után egy olyan kirándulásra hívjuk meg Önt Toszkána szívébe, mely örök emléket ígér. Ez a vidék kötelező állomás minden Olaszország rajongónak. A lelket megérintően szépséges táj, az utakat övező karcsú citrusfák, az aranyló legelők, a lágy lankák, a történelmi emlékek,
a káprázatos építészet számos művészt megihlettek. Fedezze fel a d’Orcia völgyben fekvő Pienzát (UNESCO Világörökség), a reneszánsz egyik gyöngyszemét, és Bagno Vignoni középkori falucskát, mely termálfürdőjéről híres. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP | Perugia – Assisi
FAKULTATÍV programként felkeressük Assisit, mely fontos zarándokhely: itt született Assisi Szent Ferenc, a ferences rend, és Szent Klára, a klarissza rend alapítója. Assisi Szent Ferenc bazilika és kolostor 1228-1253 között épült.Ezután Perugiát, Umbria tartomány székhelyét keressük fel. A hegyről letekintő, zegzugos sikátorokkal, középkori óvárossal büszkélkedő Perugiából lebilincselő kilátás nyílik az Appeninekre, és a Trasimeno-tóra. Fontos jellegzetességei közé tartozik a Palazzo del Priori, a városháza, az etruszk diadalív. Visszatérés a hotelbe.

6. NAP | Montepulciano – olívaolaj- és borkóstolás
Ezen a napon első állomásunk a dombon épült középkori város, Montepulciano, mely egy igazi kis ékszerdoboz. Főbb ékességei a 14. századból származó Palazzo Pubblico, és a katedrális. Ezt a kulináris élvezetek követik majd. Egy olívaültetvényen megtanuljuk megkülönböztetni a olívaolaj-
fajtákat, és sok érdességeket megtudunk előállításukról is. Az ízlelőbimbóknak igazi kényeztetést jelentő fenséges helyi borokat is megkóstolhatjuk. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP | Firenze
Reggeli után lehetőség nyílik a világ egyik legszebb városába, Firenzébe induló FAKULTATIV kiránduláson részt venni. A reneszánsz bölcsőjének nevezett város olyan halhatatlan mesterek munkásságának nyomait őrzi, mint Leonardo, Giotto és Michelangelo. Felejthetetlenül szép történelmi óvárosát 1982-ben nyilvánította az UNESCO a Világörökség részévé. Főbb nevezetességei közé tartozik a Dóm, mely Olaszország egyik legnagyobb temploma, és a hozzá tartozó harangtorony, a Campanile di Giotto, a San Giovanni keresztelőkápolna (a harangtorony és a keresztelőkápolnája külön belépti díj ellenében látogatható), és a Ponte Vecchio (Régi híd). Visszatérés a hotelbe.

8. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


A fakultatív programok megvásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.Amit az ár tartalmaz:

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal.
A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő,  repülőtéri check-in
Transzfereket.
Szállást minőségi 4 csillagos szállodában.
Reggelit a hotel éttermében.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Érdekes kirándulóprogramokat: Pienza, Bagno Vignoni, Val d‘Orcia, Montepulciano, Róma, az örök város.
 Relaxáció. Pihenés-feltöltődés.
 
 
Egyéb költségek:

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 39.990 Ft/fő
Szezonfelár: 2016. ápr. 5: 0, ápr. 12:  20.000 ft/fő, ápr. 19: 40.000 Ft/fő, ápr. 26:  50.000 Ft/fő, máj. 3:  60.000  Ft/fő, máj. 17: 70.000 Ft/fő, máj. 24: 80.000 Ft/fő.
Helyi adó (a helyszínen fizetendő): 1 euró/fő/éj

    
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák