A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

8 nap / 7 éj 2018. augusztus 19-26. Görög dallamok

Leírás

1. nap / augusztus 19. / Velence

Indulás a hajnali órákban Budapestről Velencébe légkondicionált autóbusszal, érkezés a délelőtti órákban. A kikötőbe érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.

2. nap / augusztus 20. / Brindisi

Az olasz csizma sarká

8 nap / 7 éj 2018. augusztus 19-26. Görög dallamok

Leírás

1. nap / augusztus 19. / Velence

Indulás a hajnali órákban Budapestről Velencébe légkondicionált autóbusszal, érkezés a délelőtti órákban. A kikötőbe érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.

2. nap / augusztus 20. / Brindisi

Az olasz csizma sarkához érkezünk, Brindisi városába, ahonnan kiindulva fakultatív programként (kb. 4 óra) az egyedülálló Alberobellot látogatjuk meg, melyet jellegzetes trullói tettek világhírűvé. Programunk kezdéseként Brindisi kikötőjét elhagyva egy kb. 1 órás utazást teszünk a gyönyörű Puglial vidékeken át Alberobelloba. A város habarcsmentesen épült köralakú, süveges tetejű kőházakból áll (trulló), melyekkel kiérdemelt egy helyet az UNESCO Világörökségi Helyszíneinek listáján 1996-ban. Túránk során keresztülsétálunk ennek a szokatlan településnek az utcáin és meglátogatjuk a St. Antonio templomot, mely a trullók mintájára épülve remekül beilleszkedik a környezetébe. Sok trulló süvegét díszítik az úgynevezett ‘pinnacolo’-k, melyek egyszerű, fehérrel festett szerencsehozó szimbólumok.

3. nap / augusztus 21. / Katakolon

Ezen a napon a görög Katakolonban kötünk ki. A fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra) során az egykori olimpiai játékok helyszínével ismerkedünk meg. Katakolon kikötőjéből indulva először elutazunk Olümpiába, az egykori ókori olimpiai játékok helyszínére, ami ma egy régészeti lelőhely. Német felfedezők egy csoportja tárta fel a területet a 19. században, számos fontos műtárgyat felfedezve. A legenda szerint Olümpiát az istenek királya, Zeusz építette fel. A túra során megnézzük Zeusz templomának romjait, a hippodromot és a stadiont, ami 40.000 vendég befogadására volt képes. Mielőtt visszatérünk a hajóra szabadidő eltöltésére, vásárlásra is lesz lehetőség.

4. nap / augusztus 22. / Szantorini

Kikötés Szantorinin, a képeslapra illő gyönyörű görög szigeten, ahol fakultatív programként (kb. 4 óra) Oia jellegzetes kék-fehér épületei között teszünk egy sétát. Csónakkal jutunk el Athinios kikötőjébe, ahonnan busszal megyünk tovább Oia-ba, a tipikus görög faluba, melynek karakterét a keskeny utcák és a tradicionális fehér templomok adják, kékre festett kupoláikkal. Ez a település híres elhelyezkedéséről, ugyanis egy domb tetejére épült, így lélegzetelállító kilátást nyújt az alatta elterülő öbölre. Santorini másik vonzerejét egy közeli borászatban találjuk meg, ahol helyi finomságokból kaphatunk ízelítőt egy borkóstoló keretein belül. Kirándulásunk utolsó pontja a kis falu, Fira, ahonnan libegővel megyünk Athinios kikötőjébe. Fontos információ: A túra csónakba történő ki- és beszállást tartalmaz; a libegőnél és a csónakoknál hosszú lehet a sor; macskaköves utcákon sétálunk, így ez a kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott vagy kerekesszéket használó utasaink számára.

5. nap / augusztus 23. / Piraeus

Ezen a napon Piraeus-ban kötünk ki, fakultatív programlehetőségként (kb. 5 óra) Athénnal ismerkedünk meg. Töltsön el egy kis időt a történelemmel átitatott Athén felfedezésével a főbb utcákon és tereken keresztül. A város nem csak a nyugati civilizáció bölcsője, a modern demokrácia megszületésének helyszíne, emellett számos olyan látnivalóval is rendelkezik, amelyeket nem érdemes kihagyni. A városnézés után folytatjuk utunkat Athén fő látnivalójához, az impozáns Akropoliszhoz, mely 150 m-rel a város felett fekszik. Ez a hely ad otthont a világhírű Partheonnak, a hatalmas templomnak, melyet az ókori görög istennőnek, Pallasz Athéné-nek szenteltek. Egy rövid megálló erejéig szuvenír vásárlásra lesz lehetőség.

6. nap / augusztus 24. / Korfu

Korfuval egy félnapos fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra) során ismerkedhetünk meg. Miután elhagyjuk Korfu kikötőjét, egy rövid utazást teszünk a sziget nyugati felébe. Utunk alatt gyönyörködhetünk a tájban, melynek szépségét a narancsligetek, ciprusok és fenyőfák adják. Utazásunk célja Paleokastritsa, Angelokastro városától délre. Megnézzük Paleokastritsa bizánci kolostorát, mely egy hegyfokon áll, lenyűgöző kilátást nyújtva a szigetre és a Jón-tengerre. A kolostort a 13. században alapították, ám jelenlegi formáját a 18. században érte el. A komplexumban ma is dolgoznak az ott élő szerzetesek. A kolostor templomának falai és mennyezete freskókkal és ikonokról készített festményekkel van díszítve. Korfu városába visszatérve egy kis szabadidő eltöltésére van lehetőség. Fontos információ: A kolostor megnézése helyettesíthető egy rövid tengerparti látogatással, azonban a parton nincs semmilyen infrastruktúra.

7. nap / augusztus 25. / Kotor

A hetedik napon érkezünk meg a montenegrói Kotor városába, mely középkori bájával varázsolja el az idelátogatókat. Egy félnapos fakultatív program (kb. 4 óra) ad lehetőséget a város megismerésére. A kirándulás egy gyalogtúrával kezdődik Kotor óvárosában, a mediterrán térség egyik legjobban fennmaradt középkori városában. A keskeny utcák és terek asszimetrikus struktúrája kombinálva a sok középkori épülettel segítette fel a várost az UNESCO Világörökségi listájára. A Tengerészeti Múzeum meglátogatása után megyünk tovább az elegáns Perast városába, mely a barokk építészet egyik szignifikáns példája a montenegrói parton. A tengeri kereskedelem által meggazdagodott város számos lenyűgöző palotával és lakóházzal rendelkezik. Egy rövid csónakon történő utazással jutunk el egy ember alkotta szigetre a gyönyörű Kotori-öböl közepén, ahol megnézzük a Sziklák Assszonya templomát. Ezután Perastba visszatérve sétálunk egyet a városban és megnézzük Szent Miklós templomát. Fontos információ: A vallási jelentőségű helyeken konzervatív megjelenés ajánlott. A Sziklák Asszonya templom megnézése helyett lehetőség van a városban szabad programra, míg a csoport vissza nem tér a szigetről a városba.

8. nap / augusztus 26. / Velence

Érkezés Velencébe a kora reggeli órákban, kikötés. Hazautazás autóbusszal Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.

Day Date Port Arrival Departure
Sun 19/08/2018 Venice, Italy - 17:00
Mon 20/08/2018 Brindisi, Italy 13:30 19:30
Tue 21/08/2018 Katakolon, Greece 12:00 18:00
Wed 22/08/2018 Santorini, Greece 08:00 17:00
Thu 23/08/2018 Piraeus, Greece 07:30 16:30
Fri 24/08/2018 Corfù, Greece 12:30 18:30
Sat 25/08/2018 Kotor, Montenegro 07:00 13:00
Sun 26/08/2018 Venice, Italy 09:00 -

Szolgáltatások

Belső Fantastica kabin: 429 000 Ft/fő
Ablakos Bella kabin: 459 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 489 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin (pótágyazható): 519 000 Ft/fő
Felnőtt pótágyár: 269 000 Ft/fő
Gyermek pótágyár: 219 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin (pótágyazható): 539 000 Ft/fő
Felnőtt pótágyár: 269 000 Ft/fő
Gyermek pótágyár: 219 000 Ft/fő
Kikötői illetékek: 50 000 Ft/fő
Kötelező szervizdíj: 24 900 Ft/fő
 
Alberobello*: 19 900 Ft/fő
Katakolon - Olympia*: 17 900 Ft/fő
Santorini - Oia*: 22 900 Ft/fő
Piraeus - Athén és Akropolisz*: 24 900 Ft/fő
Korfu - Paleokastritsa*: 15 900 Ft/fő
Kotor és Perast*: 17 900 Ft/fő
 
Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/fő
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/fő
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/fő
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üditők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő

Benne az árban

 • Időpont:
  2018. augusztus 19-26.
 • Időtartam:
  utazással együtt 8 nap / 7 éj
 • Hajó útvonala:
  Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfù (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
 • Utazás részletei:
  Budapestről légkondicionált autóbusszal oda- és visszaúton
 • Tervezett felszállási pontok:
  Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa
 • Elhelyezés:
  7 éj szállás az MSC Musica fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Szállás

Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfú (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)

Szoba

 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Velence - Budapest útvonalon légkondicionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (amennyiben a fakultatív programok esetén a minimum létszám megvan), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  kikötői illeték, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív programok*, választott italcsomagok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • All inclusive italcsomag***: korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

  Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

  Gyerekeknek: alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

  Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • {{hotel.getMoreLabel()}}

  Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

  A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

  Kalkuláció és foglalás

  Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
  Érkezés{{booking.selected.end}}
  Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
  Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
  Ellátás{{booking.selected.board.name}}
  Tervezett menetrend
  Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
  Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

  Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

  1. Válasszon szobát

  2. Árkalkuláció

  MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
  {{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}}
  {{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
  {{price.getValue() | number}} Ft
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{room.adultSelected(price)}} db
  {{room.childSelected(price)}} db
  {{room.total(price)}} db
  {{price.count}} db
  {{price.count}} db
  {{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
  Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
  Utasbiztosítás
  {{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
  Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

  3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Utasok adatai

  {{$index+1}}. Szoba

  Kötelező kitölteni

  Kötelező kitölteni


  Kötelező kitölteni

  Feltöltés alatt...

  Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket

  06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

  Hétköznap

  10:00-18:00-ig

  Írjon emailt

  info@utazzlastminute.hu

  Ajánlott szállodák