Kánok és cárok földje, Kazany és Moszkva

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Oroszország / Kazany / Kánok és cárok földje, Kazany és Moszkva

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Kánok és cárok földje

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 5 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos reggeli és 2 db ebéd (3. és 4. napon)

 

1. nap: utazás Budapestről Kazanyba repülővel menetrend szerinti Aeroflot járattal (moszkvai átszállással). Érkezés után transzfer a szállodáb

info

Kánok és cárok földje

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 5 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos reggeli és 2 db ebéd (3. és 4. napon)

 

1. nap: utazás Budapestről Kazanyba repülővel menetrend szerinti Aeroflot járattal (moszkvai átszállással). Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap: Reggeli után városnézésre indulunk, melynek során megtekintjük a város főbb nevezetességeit, köztük Szabadság teret, történelmi utcákat, a Mardzsani mecsetet (amely Kazany legősibb mecsete), a Kaban tavat és egyéb látványosságokat. Ezután gyalogos városnézés keretében megtekintjük a Kazanyi Kremlt (kormányzói palota, Kul Sharif mecset és egyéb építészeti emlékek), majd teszünk egy sétát a Bauman utcán, amelyet „Kazanyi Arbat”-ként is emlegetnek. Délután szabad idő a belvárosban.

3. nap: A reggelit követően ellátogatunk a Velikiy Bolgar-hoz. Ez a bolgár park, amely a tatár kulturális örökség fontos része, egy a volgai tatárok kevés történelmi – építészeti komplexumai közül. Ebéd, majd folytatjuk programunkat ebben a parkban, mely a bolgár a tatárok számára szent, muzulmán zarándoklati hely. 2014-ben az UNESCO Világörökség része lett.

4. nap: Reggeli a szállodában. A nap első felét a festői szépségű Sviyazhsk szigetnek szenteljük. A kirándulás keretében lehetőségünk nyílik megismerni a sziget kulturális örökségét (amelyek közt van templom, múzeum, kolostor és egyéb nevezetességek). Ebéd, majd délután transzfer a kazanyi repülőtérre és utazás Moszkvába. Érkezés után transzfer a szállodába.

5. nap: Reggeli után  autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük a Szofia rakpartot, a Megmentő Krisztus székesegyházat, a Novogyevicsij kolostort és a Lomonoszov Egyetemet. Programunk a Vörös Téren, a Vaszilij Blazsenij székesegyház megtekintésével ér véget (kívülről). A városnézés fakultatívan folytatódik a kihagyhatatlan, a Világörökség részévé vált Kreml épületeivel. Itt található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij Székesegyház, a Blagovescsenszkij Székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.

6. nap: Reggeli után fakultatív programként egy egész napos kirándulásra hívjuk Önöket Szergijev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re északkeletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság–Szergij-kolostor, mely 1993 óta a világörökség része. Ezután elmondhatjuk, hogy nemcsak a pazar, gazdagságában egyedülálló Moszkvát láttuk, hanem a vidéket is, amely megőrizte a hagyományos Oroszország hangulatát. Késő délután transzfer repülőtérre, utazás Budapestre menetrend szerinti közvetlen Aeroflot járattal.

 

Részvételi díj:                         220.000,-Ft/fő

Egyágyas felár:                         15.000,-Ft/fő

Félpanziós felár:                       21.000,-Ft/fő (4 db vacsora)

Felnőtt pótágy kedvezmény:      5.000,-Ft/fő

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást reggelivel, a transzfereket, a kazanyi programokat és moszkvai városnézést, a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza: a vízumdíjat (19.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 50 000 Ft), az útlemondási biztosítást (1,5 %) A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (Atlasz Classic 560 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 740 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 1.040 Ft/fő/nap), illetve a hazautazás dátumához képest minimum 6 hónapig érvényes útlevél. Fakultatív programok Moszkvában: Kreml                                                                                                  8.000 Ft/fő Szergiev-Poszad                                                                                16.500 Ft/fő   A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést. Minimum létszám: 15 fő Jelentkezés: legkésőbb 2 héttel az indulás előtt
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák