Kánok és cárok földje, Kazany és Moszkva

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Oroszország / Kazany / Kánok és cárok földje, Kazany és Moszkva

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Kánok és cárok földje

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 5 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos reggeli és 2 db ebéd (3. és 4. napon)

 

1. nap: utazás Budapestről Kazanyba repülővel menetrend szerinti Aeroflot járattal (moszkvai átszállással). Érkezés után transzfer a szállodáb

info

Kánok és cárok földje

leiras

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 5 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos reggeli és 2 db ebéd (3. és 4. napon)

 

1. nap: utazás Budapestről Kazanyba repülővel menetrend szerinti Aeroflot járattal (moszkvai átszállással). Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap: Reggeli után városnézésre indulunk, melynek során megtekintjük a város főbb nevezetességeit, köztük Szabadság teret, történelmi utcákat, a Mardzsani mecsetet (amely Kazany legősibb mecsete), a Kaban tavat és egyéb látványosságokat. Ezután gyalogos városnézés keretében megtekintjük a Kazanyi Kremlt (kormányzói palota, Kul Sharif mecset és egyéb építészeti emlékek), majd teszünk egy sétát a Bauman utcán, amelyet „Kazanyi Arbat”-ként is emlegetnek. Délután szabad idő a belvárosban.

3. nap: A reggelit követően ellátogatunk a Velikiy Bolgar-hoz. Ez a bolgár park, amely a tatár kulturális örökség fontos része, egy a volgai tatárok kevés történelmi – építészeti komplexumai közül. Ebéd, majd folytatjuk programunkat ebben a parkban, mely a bolgár a tatárok számára szent, muzulmán zarándoklati hely. 2014-ben az UNESCO Világörökség része lett.

4. nap: Reggeli a szállodában. A nap első felét a festői szépségű Sviyazhsk szigetnek szenteljük. A kirándulás keretében lehetőségünk nyílik megismerni a sziget kulturális örökségét (amelyek közt van templom, múzeum, kolostor és egyéb nevezetességek). Ebéd, majd délután transzfer a kazanyi repülőtérre és utazás Moszkvába. Érkezés után transzfer a szállodába.

5. nap: Reggeli után  autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük a Szofia rakpartot, a Megmentő Krisztus székesegyházat, a Novogyevicsij kolostort és a Lomonoszov Egyetemet. Programunk a Vörös Téren, a Vaszilij Blazsenij székesegyház megtekintésével ér véget (kívülről). A városnézés fakultatívan folytatódik a kihagyhatatlan, a Világörökség részévé vált Kreml épületeivel. Itt található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij Székesegyház, a Blagovescsenszkij Székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.

6. nap: Reggeli után fakultatív programként egy egész napos kirándulásra hívjuk Önöket Szergijev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re északkeletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság–Szergij-kolostor, mely 1993 óta a világörökség része. Ezután elmondhatjuk, hogy nemcsak a pazar, gazdagságában egyedülálló Moszkvát láttuk, hanem a vidéket is, amely megőrizte a hagyományos Oroszország hangulatát. Késő délután transzfer repülőtérre, utazás Budapestre menetrend szerinti közvetlen Aeroflot járattal.

 

Részvételi díj:                         220.000,-Ft/fő

Egyágyas felár:                         15.000,-Ft/fő

Félpanziós felár:                       21.000,-Ft/fő (4 db vacsora)

Felnőtt pótágy kedvezmény:      5.000,-Ft/fő

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást reggelivel, a transzfereket, a kazanyi programokat és moszkvai városnézést, a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza: a vízumdíjat (19.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 50 000 Ft), az útlemondási biztosítást (1,5 %) A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (Atlasz Classic 560 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 740 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 1.040 Ft/fő/nap), illetve a hazautazás dátumához képest minimum 6 hónapig érvényes útlevél. Fakultatív programok Moszkvában: Kreml                                                                                                  8.000 Ft/fő Szergiev-Poszad                                                                                16.500 Ft/fő   A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést. Minimum létszám: 15 fő Jelentkezés: legkésőbb 2 héttel az indulás előtt
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák