A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
 
1. NAP | Repülés Portugáliába Bécsből
Repülés Lisszabonba a bécsi reptérről. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén: Costa da Caparica, Hotel Ever Caparica****

www.hotelcosta
AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
 
1. NAP | Repülés Portugáliába Bécsből
Repülés Lisszabonba a bécsi reptérről. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén: Costa da Caparica, Hotel Ever Caparica****

www.hotelcostacaparica.pt

2. NAP | Lisszabon – Sevilla
Reggeli után utazás az andalúz régió fővárosába, Sevillába. Spanyolország negyedik legnagyobb városa a Sierra Morena-hegy lábánál fekszik, és a Guadalquivir-folyó kanyarog végig rajta. A mór stílusú házak, a hangulatos sikátorok, a buján zöldellő kertek teszik a várost az egyik legkedveltebb turista célponttá. Ebédelési lehetőség (az ár nem tartalmazza). Felkeressük a legfontosabb nevezetességeket: a gyönyörű, hatalmas, 16. századi gótikus katedrálist, a Mór Palotát, ahol rácsodálkozhatunk a gazdagság, a kifinomultság megannyi jelére, az 1200-as években, a folyóparton épült Torre del Oro-t, az Aranytornyot. Szállás Hotel Abades Benacazon**** Sevilla.

www.abadeshoteles.com

3. NAP | Sevilla – Granada
A bőséges reggeli után Granada felé indulunk. A három dombon fekvő, korábbi mór főváros Spanyolország egyik ékessége. Az elbűvölő szépségű Alhambra palotaegyütteserőd egy teraszos dombról őrzi a vidéket, és 1984. óta számít az UNESCO-Világörökség részének. A mesébe illő park, a káprázatos tornyok, lenyűgöző boltívek, oszlopdíszek, kapuk ámulatba ejtenek minket. A város legrégebbi, történelmi negyedét, az Albaicín-t több ok miatt is szívünkbe zárhatjuk, hiszen tökéletes kilátást kínál az Alhambrára, és kis utcácskái sétára csábítanak. Telepedjen le a számos kávézó egyikének teraszára, érezze át a hely atmoszféráját! Szállás Hotel Abades Nevada Palace**** Granada

www.abadeshoteles.com
 
4. NAP | Granada – Malaga – Córdoba
Reggeli után Malaga-t látogatjuk meg. Buszos városnézés során feltárulnak előttünk a Földközi-tenger partján található ragyogó kikötőváros titkai. A La Manquita-katedrális impozáns mérete mellett a neve is megragadja a látogatókat: egykezű hölgyet jelent, mely arra utal, hogy a tervezett kettő helyett egy tornya épült meg. A Malaga szívében magasodó Teatro Romano Augustus császár uralkodása alatt készült el, az 1. században. A Gibralfaro-vár a magasból tekint le a városra, ahonnan végigpásztázhatjuk Malaga-t, a kikötőt, és a kéken csillámló tengert is. Szabadidő keretében lehetőség nyílik arra, hogy egyénileg is feltérképezzük az andalúz várost. Folytatjuk utunkat Córdoba régióba. Szállás Hotel MS Fuente Las Piedras**** Cabra, Córdoba

www.mshoteles.com

5. NAP | Córdoba – Lisszabon
Reggeli után Andalúzia következő gyöngyszemét, harmadik legnagyobb városát, az arab múltat őrző Córdobát ismerhetjük meg. A Mezquita, azaz córdobai nagymecset az iszlám építészet egyik kimagasló példája, de egyediségét az is fokozza, hogy gótikus katedrálist hoztak létre területén. A jó állapotban megőrzött római híd a Guadalquivir folyó felett ível át. A város vonzerejét a sok bájos terasz, az ezerszínű virágokkal ékesített udvarok is fokozzák. Visszatérés Lisszabonba. Szállás a következő három éjszakára Hotel Ever Caparica**** Costa da Caparica.

6. NAP | Lisszabon
Az Atlanti-óceán partján, a Tejo-folyó torkolatánál fekvő legnagyobb portugál város, Lisszabon a második legrégibb európai főváros Athén után. Olyan nagy felfedezők otthonát jelentette egykor, mint Magellán, és Tengerész Henrik herceg. Semmihez sem fogható látvány a naplemente ott, ahol Európa véget ér, és az óceán hullámai egy új világ felé futnak. A Castelo São Jorge, azaz Szent György vár a város feletti dombról vigyázza a tájat. A 12. századi katedrális különböző építészeti stílusokat képvisel. Az Alfama-nak, a nyüzsgő, fiatalos energiákkal teli Lisszabon legrégebbi negyedének középkori utcái, fehérre festett házai, kis terei ódivatú bájt kölcsönöznek. A Belém-torony történelmi idők tanúja volt: itt szálltak hajóra ismeretlen vizek felé, a világ meghódítására készülő nagy felfedezők, mint Magellán és Vasco de Gama. Este használja ki az alkalmat, hogy egy bárban a hagyományos fado dalokat hallgathassa.

7. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULATÍV: Felkeressük a következő híres zarándokhelyeket: Fatima, Sintra, Cascais, és Estoril.

8. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre.
 
A fakultatív programok megvásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Sevilla, Granada, Malaga, Córdoba, Lisszabon.
Vendégeink minőségi, négycsillagos  hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.
 

Néhány dolog, amit az ár nem tartalmaz:

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 48.000 Ft/fő
Szezonfelár:  ápr. 13: 0 Ft, május 4.: 20.000 Ft/fő, május 18: 40.000 Ft/fő

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák