A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
 
1. NAP | Repülés Portugáliába Bécsből
Repülés Lisszabonba a bécsi reptérről. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén: Costa da Caparica, Hotel Ever Caparica****

www.hotelcosta
AZ UTAZÁS PROGRAMJA

 
 
1. NAP | Repülés Portugáliába Bécsből
Repülés Lisszabonba a bécsi reptérről. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Lisszabon környékén: Costa da Caparica, Hotel Ever Caparica****

www.hotelcostacaparica.pt

2. NAP | Lisszabon – Sevilla
Reggeli után utazás az andalúz régió fővárosába, Sevillába. Spanyolország negyedik legnagyobb városa a Sierra Morena-hegy lábánál fekszik, és a Guadalquivir-folyó kanyarog végig rajta. A mór stílusú házak, a hangulatos sikátorok, a buján zöldellő kertek teszik a várost az egyik legkedveltebb turista célponttá. Ebédelési lehetőség (az ár nem tartalmazza). Felkeressük a legfontosabb nevezetességeket: a gyönyörű, hatalmas, 16. századi gótikus katedrálist, a Mór Palotát, ahol rácsodálkozhatunk a gazdagság, a kifinomultság megannyi jelére, az 1200-as években, a folyóparton épült Torre del Oro-t, az Aranytornyot. Szállás Hotel Abades Benacazon**** Sevilla.

www.abadeshoteles.com

3. NAP | Sevilla – Granada
A bőséges reggeli után Granada felé indulunk. A három dombon fekvő, korábbi mór főváros Spanyolország egyik ékessége. Az elbűvölő szépségű Alhambra palotaegyütteserőd egy teraszos dombról őrzi a vidéket, és 1984. óta számít az UNESCO-Világörökség részének. A mesébe illő park, a káprázatos tornyok, lenyűgöző boltívek, oszlopdíszek, kapuk ámulatba ejtenek minket. A város legrégebbi, történelmi negyedét, az Albaicín-t több ok miatt is szívünkbe zárhatjuk, hiszen tökéletes kilátást kínál az Alhambrára, és kis utcácskái sétára csábítanak. Telepedjen le a számos kávézó egyikének teraszára, érezze át a hely atmoszféráját! Szállás Hotel Abades Nevada Palace**** Granada

www.abadeshoteles.com
 
4. NAP | Granada – Malaga – Córdoba
Reggeli után Malaga-t látogatjuk meg. Buszos városnézés során feltárulnak előttünk a Földközi-tenger partján található ragyogó kikötőváros titkai. A La Manquita-katedrális impozáns mérete mellett a neve is megragadja a látogatókat: egykezű hölgyet jelent, mely arra utal, hogy a tervezett kettő helyett egy tornya épült meg. A Malaga szívében magasodó Teatro Romano Augustus császár uralkodása alatt készült el, az 1. században. A Gibralfaro-vár a magasból tekint le a városra, ahonnan végigpásztázhatjuk Malaga-t, a kikötőt, és a kéken csillámló tengert is. Szabadidő keretében lehetőség nyílik arra, hogy egyénileg is feltérképezzük az andalúz várost. Folytatjuk utunkat Córdoba régióba. Szállás Hotel MS Fuente Las Piedras**** Cabra, Córdoba

www.mshoteles.com

5. NAP | Córdoba – Lisszabon
Reggeli után Andalúzia következő gyöngyszemét, harmadik legnagyobb városát, az arab múltat őrző Córdobát ismerhetjük meg. A Mezquita, azaz córdobai nagymecset az iszlám építészet egyik kimagasló példája, de egyediségét az is fokozza, hogy gótikus katedrálist hoztak létre területén. A jó állapotban megőrzött római híd a Guadalquivir folyó felett ível át. A város vonzerejét a sok bájos terasz, az ezerszínű virágokkal ékesített udvarok is fokozzák. Visszatérés Lisszabonba. Szállás a következő három éjszakára Hotel Ever Caparica**** Costa da Caparica.

6. NAP | Lisszabon
Az Atlanti-óceán partján, a Tejo-folyó torkolatánál fekvő legnagyobb portugál város, Lisszabon a második legrégibb európai főváros Athén után. Olyan nagy felfedezők otthonát jelentette egykor, mint Magellán, és Tengerész Henrik herceg. Semmihez sem fogható látvány a naplemente ott, ahol Európa véget ér, és az óceán hullámai egy új világ felé futnak. A Castelo São Jorge, azaz Szent György vár a város feletti dombról vigyázza a tájat. A 12. századi katedrális különböző építészeti stílusokat képvisel. Az Alfama-nak, a nyüzsgő, fiatalos energiákkal teli Lisszabon legrégebbi negyedének középkori utcái, fehérre festett házai, kis terei ódivatú bájt kölcsönöznek. A Belém-torony történelmi idők tanúja volt: itt szálltak hajóra ismeretlen vizek felé, a világ meghódítására készülő nagy felfedezők, mint Magellán és Vasco de Gama. Este használja ki az alkalmat, hogy egy bárban a hagyományos fado dalokat hallgathassa.

7. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULATÍV: Felkeressük a következő híres zarándokhelyeket: Fatima, Sintra, Cascais, és Estoril.

8. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre.
 
A fakultatív programok megvásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.


Az ár tartalmazza:

A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 8 kg/fő, repülőtéri check-in.
Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Sevilla, Granada, Malaga, Córdoba, Lisszabon.
Vendégeink minőségi, négycsillagos  hotelekben kapnak elhelyezést.
Magyar nyelvű idegenvezetést.
Reggelit.
Relaxációt - pihenés, feltöltődés.
 

Néhány dolog, amit az ár nem tartalmaz:

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 48.000 Ft/fő
Szezonfelár:  ápr. 13: 0 Ft, május 4.: 20.000 Ft/fő, május 18: 40.000 Ft/fő

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

+36

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu