Az Északi-fok és a Mikulásfalu

Az Északi-fok és a Mikulásfalu

Árak és időpontok

Válassza ki az utazás időpontját!

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

Kalkuláció

Sajnos nincs megjeleníthető indulás a keresett feltételekkel! Kérjük módosítsa a szűrési feltételeket, vagy keresse fel irodánkat telefonon.
Összes szűrési feltétel törlése

Kérjük adja meg a kalkulációhoz szükséges adatokat!

{{room.index + 1}}. szoba
Törlés

Új szoba hozzáadása

Árkalkuláció
Megnevezés
Egységár
Mennyiség
Összeg
EUR

Személyes adatok megadása

Kérjük adja meg személyes adatait a foglalás véglegesítéséhez!

A mezők kitöltése HIBÁT tartalmaz! Kérjük nézze át az űrlapot és próbálja meg újra elküldeni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni, +36-tal kezdődik és még legalább 8-9 számjegy.
Kötelező kitölteni, helyes email cím formátummal.
Kérjük pipálja be, hogy elolvasta és egyetért az adatvédelmi nyilatkozattal
A foglalás befejezése után, maximum 15 percen belül rendszerünk e-mailt küld, amely megerősíti az oldalon leadott foglalási szándékát. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-70-426-6662 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, szombaton 10-től 16 óráig valamint vasárnap és ünnepnapokon 11-től 15 óráig.

Az Északi-fok és a Mikulásfalu ismertető

Leírás

1. NAP Repülés Stockholmba
Utazás Budapestről a svéd fővárosába, Stockholmba átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Stockholm környékén.

2. NAP Stockholm (fakultatív) – Éjszakai komp Turkuba
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Stockholm városnézés. A királyi palota és a Gamla Stan, az óvárosi rész igazi skandináv hangulatot árasztanak. A városnézés után még jobban elmélyedünk a királyi Stockholm titkaiban (FAKULTATÍV): a Vasa múzeumban a 17. században elsüllyedt hadihajó tekinthető meg. Megcsodálhatjuk az őrségváltást a királyi palotánál. Az UNESCO Világörökségi listát gazdagító királyi rezidencia, a Drottningholm palota kertje bűvöl el minket. Este felszállunk a Turku-ba tartó éjszakai kompra, ahol kávézók, vásárlási és szórakozási lehetőségek várnak minket. Szállás a kompon (belső kabinokban)

3. NAP Turku – Helsinki (fakultatív) – Lahti – Finn tóvidék
Érdemes a reggeli órákban kipillantani a komp fedélzetéről Finnország korábbi fővárosának, Turkunak várára. Ez az ország legnagyobb, épségben maradt középkori épülete. Búcsút veszünk úszó járművünktől. Utazás Helsinkibe. FAKULTATÍV program: Helsinki városnézés. Megtudhatunk többet a főbb látnivalókról, például a 19. században épült helsinki katedrálisról, vagy az orosz ortodox Uszpenszkij-székesegyházról. Arra is kínálkozik majd kis idő, hogy a fnn piacon, a kikötőnél nézelődjünk. Továbbutazunk. Elhaladunk Lahti mellett, melyet a fnn sportélet fontos helyszíneként jegyeznek. A fnn tóvidéket csodálhatjuk meg a hotelbe tartó utunk során. Szállás: Finn tóvidék környékén

4. NAP Finn tóvidék – Rovaniemi – Finn Lappföld
Rovaniemi-t keressük fel, mely az északi sarkkörtől kb. 10 km-re fekszik. Átlépjük az északi sarkkört, és ennek megünneplésére „keresztelőben” lehet részünk, egy pohár borral koccintunk. Ezután egy szívmelengető kalandot élünk át: meglátogatjuk a Mikulás faluját! Mivel igazi otthonának csak koordinátái csak néhány kiválasztott számára ismertek, így 1985-ben úgy döntött a Télapó, hogy megalapítja irodáját Rovaniemi-től néhány kilométerre, mely azóta élményparkká és hivatalos rezidenciává alakult. Itt még nyáron is karácsonyi zene szól. Találkozhatunk magával a Télapóval, és Joulopukki saját postáján feladhatjuk képeslapunkat. Szállás: Finn Lappföld régió.

5. NAP Finn lappföld – Északi fok-félsziget
A norvégiai Porsanger-ford mellett visz utunk, míg el nem érjük a Magerøya-szigetet, Norvégia legészakibb részén. Itt a tundra világa fogad. Majd a körutazás egyik fénypontja vár ránk: Nordkapp, azaz Északi-fok Európa legészakibb része. Elképesztő látvány tárul az utazó elé: a 300 méteres magasságból leszaladó sziklafal, és a Jeges-tenger hullámai. Úgy érezzük, mintha a világ itt érne véget a lábaink alatt. FAKULTATÍV: belépő az Északi-fok látogatóközpontba. Szállás: Északi fok-félsziget.

6. NAP Északi-fok félsziget – Alta – Finn Lappföld
Alta a következő állomásunk, melyet az Északi fény városának is tartanak. A sarki fény tiszteletére emelt, Északi fény-katedrálisnál is megállunk. Átutazunk a norvég-fnn határon. Szállás: Finn Lappföld régió.

7. NAP Finn Lappföld – Luleå – Umeå
Finnországból a svéd határ felé tartunk. A svéd Lappföldön haladva a táj elkápráztat minket: hegycsúcsok, északi mesék világát idéző erdők. A Botteni (Bothnia)-öböl felé tartunk. Luleå közelében felkeressük Gammelstad falucskáját (UNESCO Világörökség). Továbbutazás, szállás: Umeå környékén.

8. NAP Umeå – Sundsvall – Uppsala/Stockholm
Sundsvallt látogatjuk meg, melynek központját „Kővárosként” is ismerik. Az ismétlődő tűzvészek miatt egy idő után a házakat kőből kezdték építeni. A Stora Torget a festői piac. Uppsala felé visz utunk, melynek hírnevét katedrálisa öregbíti. Szállás: Uppsala/Stockholm környéke.

9. NAP Hazautazás
Transzfer a stockholmi repülőtérre a repülő indulásának függvényében. Hazautazás Budapestre átszállással.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A Finnországba, Norvégiába, Svédországba történő beutazáshoz olyan útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes! Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Háromfős foglalás nem tehető, ennél a programnál. Max. 5 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. utaslétszám 48 fő.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Utazást komppal Stockholmból Turku-ba Kirándulóprogramokat: Rovaniemi, Mikulás-falu, Magerøya-sziget, Északi-fok, Alta, Lulea, Sundsvall a program szerint. Minőségi szállást: Vendégeink 3 csillagos hotelben kapnak elhelyezést. Büféreggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szállodák éttermében. Sarkköri "keresztelkedést" Északi sarkköri "keresztelkedés" egy pohár borral. Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 59.990 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 114.990 Ft/fő/teljes utazás Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (8 alkalom, kétfogásos vagy büfé, ebből egy büfévacsora az éjszakai kompon, korlátlan italfogyasztással, ami lehet üdítő, bor, sör): 77.990 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Helsinki, Stockholm városnézés, Királyi Stockholm: őrségváltás, Drottningholm kastélykert, Vasa múzeum, Északi-fok látogatóközpont belépő): 33.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 5.310 Ft/fő/hét

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

BudapestBudapest

Feltöltés alatt...

Éves időjárás

Segíthetünk? Hívjon minket!

Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy
INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!