A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

[r]menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban, 1 éjszaka komfortos sátrakban

félpanzió, 1 nap teljes ellátás (italok nélkül)

1. Újdonság a magyar piacon ez az út, legyen Ön az elsők között, akik végigjárják.

2. A természeti és az épített örökségi látnivalók egyesúlya páratlan élményeket kínál.

3. H

info

[r]menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban, 1 éjszaka komfortos sátrakban

félpanzió, 1 nap teljes ellátás (italok nélkül)

1. Újdonság a magyar piacon ez az út, legyen Ön az elsők között, akik végigjárják.

2. A természeti és az épített örökségi látnivalók egyesúlya páratlan élményeket kínál.

3. Három ország különböző kultúrája, mely harmonikusan illeszkedik a táj nyújtotta adottságokhoz.

 

´´

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

´´

Tengerparti üdüléssel

´´

Több országot érintő program

´´

UNESCO Világörökségi helyszínek

leiras

1-2. nap: Budapest - Szingapúr

Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőgép fedélzetén. Másnap érkezés Szingapúrba, transzfer a szállodába, majd félnapos városnéző programra indulunk. Első állomásunk „Kis Indiában” lesz, ezt követően Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden, látni fogjuk a Marina Bay Sands szálloda-, kaszinó- és bevásárlóközpontot és a Botanikus kertet. Szállás Szingapúrban (1 éj).

3. nap: Melaka

Reggel elhagyjuk Szingapúrt és Malajziába utazunk. Úti célunk az UNESCO világörökségei listáján szereplő Melaka. Séta a Jonker utcán, megnézzük a Santiago kaput, a Szent Pál, templomot, a Városházát és a gyarmati múlt számos emlékét. Természetesen a kínai városrész és a Chen Hoon Teng templom sem maradhat ki a megtekintendők közül. Este fakultatív programként a Melaka folyón egy hajótúrán vehetünk részt. Szállás Melakában (1 éj).

4. nap: Kuala Lumpur

Reggeli után utazás Kuala Lumpurba a kontrasztok városába. Érkezést követően félnapos városnézésen veszünk részt. Megcsodáljuk a gyarmati múlt és a régi város emlékeit, melyek mellett magasodik a modern Kuala Lumpur a világ legnagyobb ikertornyával a Petronas tornyokkal. Megállunk egy fotószünetre a Királyi palotánál, a Nemzeti emlékműnél és a Lake Gardennél, de a kínai városrész sem maradhat ki. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

5. nap: Batu barlangok

Reggeli után a Batu barlangokat keressük fel. A mészkő barlangokba épült hindu templomhoz 272 lépcső vezet fel. A templom a népesség 10%-át kitevő hindi közösség legszentebb helye, mely Murugan hindu istenség óriási arany szobrának is helyet ad. A templom felkeresése után egy híres ónműves manufaktúrát látogatunk meg, ahol megismerkedünk a maláj ónművesség munkafázisaival és remekeivel.

6. nap: Cameron-felföld

Reggel folytatjuk utunkat a Cameron–felföld felé. Első állomásunk a Lata Iskandar vízesés lesz, majd egy kosárfonó műhelyt keresünk fel. Ezután a teaföldekre érkezünk, ahol egy teakóstoláson is részt veszünk. A környék egyik leghíresebb eperföldjénél is megállunk, de természetesen a helyi piac felkeresése sem maradhat ki a programból. Délután teaidőben megállunk egy Teaháznál, ahol megkóstolhatjuk a legjobb angol délutáni teát. Szállás a Cameron- felföldön (1 éj).

7. nap: Kuala Kangsar – Kuala Sepatang - Penang

A reggeli után leereszkedve a Cameron–felföldről első megállónk Kuala Kangsar-ban lesz. Először az Ubudiah mecsetet, majd a jelenlegi szultáni palotát és a régi uralkodói palotát nézzük meg. Következő megállónk a tengerpart melletti Kuala Sepatang mangrove erdeinél lesz. Megismerkedünk a mangrove erdők világával, a program részeként felkeresünk egy szénégető telepet is. Szállás Penangon (2 éj).

8. nap: Georgetown - Penang

Reggeli után Georgetown–ba, az angol gyarmatosítók által épített városba látogatunk el. Városnézés: Harmónia utca, Wat Chayamangkalaram thai templom, Khoo Kongsi klán háza. Túránkat a Chew Clan Jetty meglátogatásával zárjuk, ahol cölöpökre épült vízparti házak és pallós utcák világa fogad minket, így a helybeliek mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

9-10. nap: Penang – Ao Nang Beach

Transzfer a repülőtérre és utazás Krabiba. A nap hátralévő részében pihenés. Szállás Ao Nang beach-en, Krabiban (2 éj). Másnap pihenés a tengerparton. Fakultatív programként hajókirándulás fürdési lehetőséggel. Ebéd a hajón, a program a naplemente megtekintésével zárul (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

11. nap: Khao Sok Nemzeti Park

Reggeli után a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, ahol földünk legősibb őserdeje található. Szabadon élnek itt elefántok, tapírok, makákók, tigrisek vaddisznók és szarvasok. Elefántháton utazunk a dzsungelben, majd a Sok folyón egy különleges kenu túrán is részt veszünk, valamint meglátogatjuk a cunami Emlékhelyet is. Nem marad ki a programból a Majomtemplom meglátogatása, ahol a templom parkjában élő majomcsapatokkal fényképezkedhetünk. Szállás a Khao Sok Nemzeti Parkban, Boutique Camp komfortos sátraiban.

12. nap: Khao Sok – Bangkok

Reggeli után 3 órás túrán veszünk részt, a nemzeti park leglátványosabb részeit járjuk be. Ebédünket a nemzeti park éttermében fogyasztjuk el. Transzfer a repülőtérre és utazás Bangkokba. Szállás Bangkokban (1 éj).

13-14. nap: Bangkok – Budapest

Egész napos fakultatív programlehetőség Bangkokban. Magasvasúton a Chaopraya folyó partjára utazunk, ahonnan csónakokba szállva jutunk el a Fekvő Buddha templomához. Innen gyalogosan sétálunk a Smaragd Buddha templomáig, amely egyben a Királyi palotakomplexum része. Következő megállónk a Királyi Palotánál lesz, majd továbbsétálunk az elragadó Amulett piacra. Tuk tukra szállunk, és az Aranyhegyet keressük fel. Ezt követően „Sam Saeb” taxihajóval az egykori kalandos életű amerikai selyemkereskedő, Jim Thompson házát tekintjük meg. A nap végeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre. Érkezés a 14. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Szingapúr botanikus kert
  • Malaka
  • Georgetown

programok

  • Melaka folyó hajótúra: 4 500 Ft
  • Bangkok kirándulás (ebéddel): 19 900 Ft

további információk

Várható menetrend (változhat):

QR 200 November 14: Budapest – Doha   16:25 – 23:55

QR 946 November 04: Doha – Szingapúr  01:55 – 14:55

QR 837 November 27 : Bangkok - Doha   01:35 – 05:25

QR 199 November 27:  Doha - Budapest   08:00 – 12:05

további információk 2

Ismerje meg Malajziát!

Az ár tartalmazza:

11 éjszakai szállást, helyi 3-4 *-os szállodákban, kétágyas szobákbanfélpanziós ellátást, a 11. napon teljes ellátást (italok nélkül)megadott programokatbelépőjegyeket a meghirdetett látnivalókhozhelyszíni közlekedést autóbusszal és a szükséges transzfereketmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 270 000 Ftborravalót kb. 5 USD/fő/napútlemondási biztosítást1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosítástegyágyas felár 159 000 Ftfakultatív programok
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák