Angkor + Mui Ne B./ Lotus M. + Dél Vietnám

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Vietnam / Mui Ne Beach + Angkor / Angkor + Mui Ne B./ Lotus M. + Dél Vietnám

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba


Kötelező kitölteni

Program

1.nap: átszállással repülés Saigonba

2. nap:
érkezés Saigonba majd  Siem Reap-be, Angkor műemlékvároshoz közeli turistavárosba, szállás elfoglalása a 4*-os Hotelben
3. nap: Angkor I.
Délelőtt Angkor program keretében bejárjuk csodálatos templomokat, tereket: az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuja, majd belül a Bayon Templom a hatalmas kőarcokkal, Elefánt és Lepra Király teraszok. Délután megtekinthetjük: Preah Khan, Neak Poan, Ta Prohm és Thommanon csodás templomait és az Eastern Baray ex-víztározót a Mebon hindu templommal. Este: Apsara Dance Show – színvonalas folkor est vacsorával  

4. nap: Angkor II.
De. a világ építészeti csodájának tartott Angkor Wat, a leghíresebb templom megtekintése, vásárlási lehetőség az Angkor Wat-nál. Du.  elutazunk a Siem Reap-től 10 km-re lévő nyüzsgő, folyóparti kikötőbe, menetközben megtekintjük Wat Thmei és Wat Athvea csodálatos templomait. A kikötőből motoros bárkán utazunk a Siem Reap folyón egészen a hatalmas Tonle Sap tóra. A vízről kiválóan szemügyre vehető egy jellegzetes kambodzsai „úszó" falu élete. A halászok otthonai mellett érdekes megfigyelni a falu egyéb vízre települt épületeit (iskola, rendőrség, pártház stb.).  

5. nap: délután repülés Siem Reap-ből Saigonba, a Vietnámi vízum kiváltását követően busztranszfer a Mui Ne Beach-en választott szállodába.  

5. naptól 9. napig:
üdülés Mui Ne  Beach-en
9. nap  MEKONG-DELTA I.
My Tho program + Ving Trang Pagoda. Korán reggel indulás a Mekong-deltához. My Tho város kikötőjéből indulva hajózás a Teknős-szigetre; trópusi gyümölcskertészet megtekintése (helyi népzene kíséretében változatos gyümölcstálat szolgálnak fel). Evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Méz-farm megtekintése után lovas riksával is utazunk. Bőséges ebéd kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán. Rövid séta My Tho város elegáns parti sétányán. Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. Szállás Vinh Long-ban, közvetlenül az egyik Mekong főág mentén lévő vízparti hotelben (1éj)

10. nap Mekong - Delta II.  + Saigon
reggeli után Cai Be úszópiac megtekintése hajóról, érdekes megfigyelni a vízen élő emberek (árusok, szállítók) életét. Délután utazás vissza busszal Saigonba. Félnapos városnézés a mai nevén Ho Chi Minh városnak nevezett, egyébként meglepően tiszta és rendezett nagyvárosban, melyet a virágos terek és a sok ezernyi motoros tesznek még különlegesebbé. Megtekintjük: Notre Dame katedrális, Postapalota, Városháza, Opera (kívülről), Újraegyesítési Palota (kiállítás Vietnám XX.sz. történelméről ill. fontos események helyszíneinek megtekintése); Kínai negyedben a legszebb pagoda: Thien Hau; Binh Tay piac. Saigon 1 éj
11. nap: kora esti órákban transzfer a reptérre ( Saigon )
12. nap
érkezés  haza ( Dohai átszállással)

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák