A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

Információ

Tervezett létszám: 15-20 fő
Részvételi díj: 429.500 Ft magyar idegenvezetéssel
Reptéri és üzemanya. pótdíj+ jegykiállítási díj: 125.900 Ft
Kiscsoportos felár :15.900 Ft
Főétkezés felár: ( 11 vacsora/ebéd ): 39.900 Ft
Egyágyas felár: 79 900 Ft

AZ ÁR TARTALMAZZA:
• 8 éj emelt középkategóriás hotelben
• 2 éj 4*-os szállodákban
• 1 éj vonaton, há

Információ

Tervezett létszám: 15-20 fő
Részvételi díj: 429.500 Ft magyar idegenvezetéssel
Reptéri és üzemanya. pótdíj+ jegykiállítási díj: 125.900 Ft
Kiscsoportos felár :15.900 Ft
Főétkezés felár: ( 11 vacsora/ebéd ): 39.900 Ft
Egyágyas felár: 79 900 Ft

AZ ÁR TARTALMAZZA:
• 8 éj emelt középkategóriás hotelben
• 2 éj 4*-os szállodákban
• 1 éj vonaton, hálókocsiban (vagy 25.900
felárral repjegy + 1 éj hotelben)
• repülőjegyek 6 szakaszra
• magyar nyelvű és helyi idegenvezetés
• 3 hajótúra
• programok , transzferek légkondicionált busszal

KÜLÖN FIZETENDŐ:

• reptéri és üzema. ill. + jegykiáll. díj 125.900
kiscsoportos felár 10-14 fő: 15.900
• belépők, vízumok, biztosítások

Tervezett menetrend:
Qatar AirwaysPoggyászinformáció:

-kézipoggyász összesen: 7 kg/fő
-feladható poggyász
összesen: 30 kg/fő

Program

1. nap: Esti indulás Bp-ről, repülés átszállással Saigonba. (3éj)

2. nap: Érkezés Saigonba; transzfer a hotelbe; esti séta a városközpontba.

3. nap: MEKONG-DELTA Kora reggel indulunk
Ázsia legnagyobb folyami deltájának felfedezésére: Cai Be úszópiac megtekintése hajóról.
Érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét.  Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. My Tho város kikötőjéből indulva hajózás a Teknős-szigetre vezet; trópusi gyümölcskertészet evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Lovas riksával és bőséges ebéd kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán.

4. nap: SAIGON-PHNOM PHEN
De. buszos városnézés a mai nevén Ho Chi Minh városnak nevezett dél-vietnámi nagyvárosban, melyet a virágos terek és a sok ezernyi motoros tesznek még különlegesebbé. Notre Dame katedrális, Postapalota, Városháza, Opera, Újraegyesítési Palota (kívülről). Délután utazás busszal a kambodzsai határra, majd a fővárosba. (240 km) Szállás elfoglalása után esti séta a Mekong parton.

5. nap: PHNOM PENH II. Kambodzsa fővárosának felfedezése: Királyi Palota, Ezüst Pagoda, Centrál Market épülete. A város nevét adó Wat Phnom templom és Függetlenségi emlékmű megtekintése. Kora este repülés Siem Reap-be, Angkor turistavárosába. Szállás (3 éj).

6.nap: ANGKOR I. Megtekintjük a csodálatos Khmer templomokat és tereket: az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuja ( Victoria gate az oroszlános híddal), majd belül Bayon Templom a hatalmas kőarcokkal és a lenyűgöző domborművekkel, Elefánt és Lepra Király teraszok. Az ősi város falain kívül meglátogatjuk: Preah Khan ( legnagyobb khmer uralkodó apjának szentelt látványos templom); Neak Pean (érdekes geometriai elrendezéssel és szobrokkal); Keleti Baray ősi víztározó a Mebon hindu templommal Ta prom- talán a legtöbbet fotózott Khmer templom az óriási fák szentélyekre ránőtt gyökereivel; Thommanon – az egyik legkifinomultabb díszítésű, Shíva és Vishnu istenekkel felszentelt templom.

7.nap: ANGKOR II. Angkor környékére utazunk és megcsodáljuk a Banteay Srei aprólékosankifaragott, kis „ékszerdobozra” emlékeztető remekművét. Du. következik utunk egyik fénypontja,az Angkor WAT, a lenyűgöző méretű XII. sz-i több udvarból és toronyból álló híres templomegyüttes megtekintése. Naplemente szemlélése a Bakheng hegyen álló Bakheng Templomból (nem garantált)

8.nap: TONLE SAP- DANANG- MY SON
Hajótúra a Siem Reap közeli hatalmas tavon. A vízről megfigyeljük egy jellegzetes úszó falu életét.Du. repülés Danang-ba , majd felkeressük Vietnám Nr. 1 középkori romvárosát a Champa Királyság osi központját: My Son X sz. templomegyüttese és a körülvevo dzsungel lenyűgözi a látogatót.

9.nap: HOI AN-Vietnam No. 1 műemlékvárosa Vezetett városnéző séta a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia- kínai-japán stílusú műemléki központjában: Kínai pagodák, díszes paloták, kolonális csodák, japán híd. Fakultatív hajózás a Thu Bon folyón a fafaragók szigetére vagy szabadidő, vásárlási lehetőség (bőséges kézműves, festmény stb. választék az óvárosban). Du. tengerparti pihenés, fürdési lehetőség a város melletti Cua Dai beach finomhomokos fövenyén.

10. nap: Közép-Vietnám csodái III.
Felkeressük a híres Márvány Hegyeket, melyek buja erdőkkel fedett sziklaormai látványosan emelkednek a tengerparti síkság fölé. A gyalogos túraútvonalon – amely a vietnámi buddhizmus legfőbb szent ösvénye – megcsodálunk két különleges pagodát, két lélegzetelállító barlangtemplomot; Márványfaragó üzem. Danang folyópartján felkeressük a Cham Múzeumot (világon egyedülálló hindu-khmer szoborgyűjtemény). Pihenés a háborús csatákról is elhíresült Hai Van hágón (bunkerek).

11. nap: HUÉ – a császárváros Reggeli után hajókázás a Parfüm-folyón: halászfalu, Thien Mu, folyóparti pagoda. Az Unesco világörökségét képező ősi „Birodalmi város” megtekintése ahol Vietnám császárai 210 évig uralkodtak: díszkapu, uralkodói csarnokok, tavak, pazar templomegyüttes, díszkertek. Du. két szép természeti környezetbe épített császári síremlék megtekintése. Éjszaka utazás vonattal Észak-Vietnámba. (Éjszaka repülővel is megtehető ez a szakasz)

12. nap: a HALONG-öböl varázsa Hanoi-ból utazás busszal Ázsia leglátványosabb természeti jelenségéhez: hajókirándulás a különleges formájú mészkő szirtek között a festői öbölben, látogatás 1 barlangban. Ebédet a hajón szolgálják fel, miközben élvezhetjük a káprázatos tengerikarsztvidéket. Szállás Hanoi-ban.

13. nap: HANOI
Egésznapos városnézés. Észak-Vietnám fővárásában: óváros, Ngoc Son tavi pagoda;Ho Chi Minh mauzóleum, Egycölöpös pagoda, Quan
Than templom. Transzfer a reptérre, indulás haza átszállással.

14.nap: Érkezés haza.

{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

Feltöltés alatt...

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák