Vietnám - Kambodzsa

Vietnám - Kambodzsa

Árak és időpontok

Válassza ki az utazás időpontját!

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

Kalkuláció

Sajnos nincs megjeleníthető indulás a keresett feltételekkel! Kérjük módosítsa a szűrési feltételeket, vagy keresse fel irodánkat telefonon.
Összes szűrési feltétel törlése

Kérjük adja meg a kalkulációhoz szükséges adatokat!

{{room.index + 1}}. szoba
Törlés

Új szoba hozzáadása

Árkalkuláció
Megnevezés
Egységár
Mennyiség
Összeg
EUR

Személyes adatok megadása

Kérjük adja meg személyes adatait a foglalás véglegesítéséhez!

A mezők kitöltése HIBÁT tartalmaz! Kérjük nézze át az űrlapot és próbálja meg újra elküldeni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni.
Kötelező kitölteni, +36-tal kezdődik és még legalább 8-9 számjegy.
Kötelező kitölteni, helyes email cím formátummal.
Kérjük pipálja be, hogy elolvasta és egyetért az adatvédelmi nyilatkozattal
A foglalás befejezése után, maximum 15 percen belül rendszerünk e-mailt küld, amely megerősíti az oldalon leadott foglalási szándékát. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-70-426-6662 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, szombaton 10-től 16 óráig valamint vasárnap és ünnepnapokon 11-től 15 óráig.

Vietnám - Kambodzsa ismertető

Információ

Tervezett létszám: 15-20 fő
Részvételi díj: 429.500 Ft magyar idegenvezetéssel
Reptéri és üzemanya. pótdíj+ jegykiállítási díj: 125.900 Ft
Kiscsoportos felár :15.900 Ft
Főétkezés felár: ( 11 vacsora/ebéd ): 39.900 Ft
Egyágyas felár: 79 900 Ft

AZ ÁR TARTALMAZZA:
• 8 éj emelt középkategóriás hotelben
• 2 éj 4*-os szállodákban
• 1 éj vonaton, hálókocsiban (vagy 25.900
felárral repjegy + 1 éj hotelben)
• repülőjegyek 6 szakaszra
• magyar nyelvű és helyi idegenvezetés
• 3 hajótúra
• programok , transzferek légkondicionált busszal

KÜLÖN FIZETENDŐ:

• reptéri és üzema. ill. + jegykiáll. díj 125.900
kiscsoportos felár 10-14 fő: 15.900
• belépők, vízumok, biztosítások

Tervezett menetrend:
Qatar AirwaysPoggyászinformáció:

-kézipoggyász összesen: 7 kg/fő
-feladható poggyász
összesen: 30 kg/fő

Program

1. nap: Esti indulás Bp-ről, repülés átszállással Saigonba. (3éj)

2. nap: Érkezés Saigonba; transzfer a hotelbe; esti séta a városközpontba.

3. nap: MEKONG-DELTA Kora reggel indulunk
Ázsia legnagyobb folyami deltájának felfedezésére: Cai Be úszópiac megtekintése hajóról.
Érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét.  Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. My Tho város kikötőjéből indulva hajózás a Teknős-szigetre vezet; trópusi gyümölcskertészet evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Lovas riksával és bőséges ebéd kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán.

4. nap: SAIGON-PHNOM PHEN
De. buszos városnézés a mai nevén Ho Chi Minh városnak nevezett dél-vietnámi nagyvárosban, melyet a virágos terek és a sok ezernyi motoros tesznek még különlegesebbé. Notre Dame katedrális, Postapalota, Városháza, Opera, Újraegyesítési Palota (kívülről). Délután utazás busszal a kambodzsai határra, majd a fővárosba. (240 km) Szállás elfoglalása után esti séta a Mekong parton.

5. nap: PHNOM PENH II. Kambodzsa fővárosának felfedezése: Királyi Palota, Ezüst Pagoda, Centrál Market épülete. A város nevét adó Wat Phnom templom és Függetlenségi emlékmű megtekintése. Kora este repülés Siem Reap-be, Angkor turistavárosába. Szállás (3 éj).

6.nap: ANGKOR I. Megtekintjük a csodálatos Khmer templomokat és tereket: az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuja ( Victoria gate az oroszlános híddal), majd belül Bayon Templom a hatalmas kőarcokkal és a lenyűgöző domborművekkel, Elefánt és Lepra Király teraszok. Az ősi város falain kívül meglátogatjuk: Preah Khan ( legnagyobb khmer uralkodó apjának szentelt látványos templom); Neak Pean (érdekes geometriai elrendezéssel és szobrokkal); Keleti Baray ősi víztározó a Mebon hindu templommal Ta prom- talán a legtöbbet fotózott Khmer templom az óriási fák szentélyekre ránőtt gyökereivel; Thommanon – az egyik legkifinomultabb díszítésű, Shíva és Vishnu istenekkel felszentelt templom.

7.nap: ANGKOR II. Angkor környékére utazunk és megcsodáljuk a Banteay Srei aprólékosankifaragott, kis „ékszerdobozra” emlékeztető remekművét. Du. következik utunk egyik fénypontja,az Angkor WAT, a lenyűgöző méretű XII. sz-i több udvarból és toronyból álló híres templomegyüttes megtekintése. Naplemente szemlélése a Bakheng hegyen álló Bakheng Templomból (nem garantált)

8.nap: TONLE SAP- DANANG- MY SON
Hajótúra a Siem Reap közeli hatalmas tavon. A vízről megfigyeljük egy jellegzetes úszó falu életét.Du. repülés Danang-ba , majd felkeressük Vietnám Nr. 1 középkori romvárosát a Champa Királyság osi központját: My Son X sz. templomegyüttese és a körülvevo dzsungel lenyűgözi a látogatót.

9.nap: HOI AN-Vietnam No. 1 műemlékvárosa Vezetett városnéző séta a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia- kínai-japán stílusú műemléki központjában: Kínai pagodák, díszes paloták, kolonális csodák, japán híd. Fakultatív hajózás a Thu Bon folyón a fafaragók szigetére vagy szabadidő, vásárlási lehetőség (bőséges kézműves, festmény stb. választék az óvárosban). Du. tengerparti pihenés, fürdési lehetőség a város melletti Cua Dai beach finomhomokos fövenyén.

10. nap: Közép-Vietnám csodái III.
Felkeressük a híres Márvány Hegyeket, melyek buja erdőkkel fedett sziklaormai látványosan emelkednek a tengerparti síkság fölé. A gyalogos túraútvonalon – amely a vietnámi buddhizmus legfőbb szent ösvénye – megcsodálunk két különleges pagodát, két lélegzetelállító barlangtemplomot; Márványfaragó üzem. Danang folyópartján felkeressük a Cham Múzeumot (világon egyedülálló hindu-khmer szoborgyűjtemény). Pihenés a háborús csatákról is elhíresült Hai Van hágón (bunkerek).

11. nap: HUÉ – a császárváros Reggeli után hajókázás a Parfüm-folyón: halászfalu, Thien Mu, folyóparti pagoda. Az Unesco világörökségét képező ősi „Birodalmi város” megtekintése ahol Vietnám császárai 210 évig uralkodtak: díszkapu, uralkodói csarnokok, tavak, pazar templomegyüttes, díszkertek. Du. két szép természeti környezetbe épített császári síremlék megtekintése. Éjszaka utazás vonattal Észak-Vietnámba. (Éjszaka repülővel is megtehető ez a szakasz)

12. nap: a HALONG-öböl varázsa Hanoi-ból utazás busszal Ázsia leglátványosabb természeti jelenségéhez: hajókirándulás a különleges formájú mészkő szirtek között a festői öbölben, látogatás 1 barlangban. Ebédet a hajón szolgálják fel, miközben élvezhetjük a káprázatos tengerikarsztvidéket. Szállás Hanoi-ban.

13. nap: HANOI
Egésznapos városnézés. Észak-Vietnám fővárásában: óváros, Ngoc Son tavi pagoda;Ho Chi Minh mauzóleum, Egycölöpös pagoda, Quan
Than templom. Transzfer a reptérre, indulás haza átszállással.

14.nap: Érkezés haza.

Feltöltés alatt...

Éves időjárás

Segíthetünk? Hívjon minket!

Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy
INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!