Vietnám - Kambodzsa körutazás egyénileg, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Vietnam / Vietnám-Laosz-Kambodzsa / Vietnám - Kambodzsa körutazás egyénileg, magyar nyelvű idegenvezetéssel

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Egyéni körutazás tengerparti pihenéssel Kambodzsa és Vietnám legszebb látnivalóival.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Ellátás: félpanzió, a Halong-öbölben teljes ellátás

Elhelyezés: 3-4*os szállodák kátágyas szobáiban

 

 

1. nap: Budapest - Bangkok

Indulás a délutáni órákban Budapestről az Emirates légitársas

info

Egyéni körutazás tengerparti pihenéssel Kambodzsa és Vietnám legszebb látnivalóival.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Ellátás: félpanzió, a Halong-öbölben teljes ellátás

Elhelyezés: 3-4*os szállodák kátágyas szobáiban

 

 

1. nap: Budapest - Bangkok

Indulás a délutáni órákban Budapestről az Emirates légitársaság menetrendszerinti járatával. Dubai átszállás után érkezés Bangkokba.

2. nap: Bangkok - Siem Reap

Bangkoki átszállás után érkezés a délutáni órákban Kambodzsába, Siem Reapbe. Transzfer a szállodába, majd pihenés. Szállás: Siem Reap (2 éj)

3. nap: Angkor Thom – Angkor Wat

Reggeli után a kambodzsai tuk-tuk-kal egésznapos kirándulást teszünk Angkor Thomba. A Déli Kapun át belépve megtekintjük a Bayon templomot, melyet VII. Jayavarman építtetett a XII. században, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik, majd a naplementét a Bakheng hegy tetejéről megcsodálva, visszatérünk a szállodánkba. Szállás: Siem Reap (reggeli+ebéd+vacsora) Este svédasztalos vacsorával egybekötött tradicionális apsara tánc esten veszünk részt.

4. nap: Banteay Srei - Siem Reap - Hanoi

Reggeli után utazás Banteay Sreibe, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemébe, melynek rózsaszín homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Megtekintjük Kbal Speant, majd a délután folyamán felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait. Késő délután utazás Hanoiba a Vietnam Airlines menetrendszerinti járatával. Szállás: Hanoi (2 éj) (reggeli+ebéd)

5. nap: Hanoi

A Vörös folyó partján fekvő Hanoit, Vietnam fővárosát a Tavak városának is nevezik. A több száz éves pagodák, a hagyományos vietnami házak és a szocreál épületek egyvelege valami egészen különös bájt kölcsönöz a városnak. Egész napos programunkat a Ba Dinh téren kezdjük, melynek közepén áll Ho Si Minh mauzóleuma. A tér melletti parkban megtekintjük a nagy népvezér házát, majd megállunk Vietnam jelképénél, az Egy Oszlopú Pagodánál. Városnézésünket az Irodalom Templomában, Vietnam első egyetemén folytatjuk, majd látogatás a vietnami történelmi és háborút bemutató múzeumba, és 30 perces riksázás a Hoan Kiem-tó mentén. Szállás: Hanoi (reggeli+vacsora) Este a híres vietnami vízi bábszínházi előadást nézzük meg, majd tradicionális vietnami vacsora az óvárosban.

6. nap: Hanoi - Halong Bay

Reggeli után indulás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. rkezés délben, regisztáció, majd beszállás a tardicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínöűb lökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcsiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás: Halong-öböl (1 éj) (reggeli+ebéd+vacsora)

7. nap: Halong Bay - Hanoi - Hue

A koránkelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, utána reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína címfűil met forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, brunch, majd 11h körül kikötünk Halong faluban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkzeés a délutáni órákban, transzfer a repülőtérre, majd repülés Huébe, az egykori Császárvárosba. Szállás: Hué (2 éj) (reggeli+ebéd) Ha Long-öböl kirándulásnál a hajón angol nyelvidűe genvezetéssel valósul meg a program. A magyar idegenvezető a visszaúton a Hanoi repülőtéren várja az utasokat.

8. nap: Hue

Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen-dinasztia uralkodóinak a székhelye volt, az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Tu Duc és Minh Mang király sírját, valamint Hue fellegvárát. 45 perces hajókirándulás a Parfüm-folyón a Thien Mu pagodához, majd visszatérünk a szállásunkra. Szállás: Hue (reggeli+ebéd)

9. nap: Hue - Hoi An

Búcsú Huétől, majd utazás autóbusszal Vietnam legbájosabb városkájába, Hoi Anba. A mintegy 120 km-es út festői tájakon, a Hai Van Pass-on vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnam legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra. Érkezés után városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, XVIII.századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat. Szállás: Da Nag-ban az A La Carte Da Nang Beach 4* szállodában (6 éj) (reggeli+ebéd+vacsora)

10-12.nap Da Nang

Da Nang-nál több kilométer hosszan kellemes homokos part húzódik, ahol nem csak fürdőzhetünk a Dél-Kínai-tengerben vagy sütkérezhetünk a parton, hanem megannyi étterem és bár kínálatából is csemegézhetünk.

13. nap: DaNang -

Menetrendtől függően indulás a da nang-i repülőtérre, továbbutazunk Dubai felé.

14. nap: Dubai - Budapest

Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Az ár tartalmazza:

körutazás alatt 4* szállást: Siem Reapben 2éj, Hanoiban 2 éj, Ha Long öbölnél 1 éj, Hueban 2 éj körutazás során feltüntetett félpanziós ellátást tengerparti nyaralásnál 5* szállást: Da Nangban 4 éj reggelis ellátással, 4 reflexológiás masszázzsal reptéri transzfereket (Siem Reap, Hanoi, Hue, Da Nang) magyar idegenvezetést a túra alatt apsara táncestet Siem Reapben vietnami vízibáb előadást Hanoiban felsorolt programokat és az összes belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyek díja: kb: 460 000 Ft/fő vietnami vízum (helyszínen fel lehet venni, vízum 45 USD/fő repülőtéren fizetendő) kambodzsai vízum (e-visa 45 USD/fő - helyszínen fizetendő) egyéb étkezés mosoda, telefonszámla, wellness használat, stb
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: repülőjegy illetékkel, szállást megadott ellátással, transfert hotel és szálloda között, kézi és feladható poggyászt (kivéve ha külön felárként van feltüntetve!)

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésMennyiségEgységárSztornó %Összeg
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getValue() | number}} Ft{{price.storno}} %{{price.getPrice() | number}} Ft
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft
Utasbiztosítás
{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{insurance.price}} Ft0 %{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák