Vietnám - Kambodzsa körutazás egyénileg, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás

Úticélok / Vietnam / Vietnám-Laosz-Kambodzsa / Vietnám - Kambodzsa körutazás egyénileg, magyar nyelvű idegenvezetéssel

A szálloda értékelése:

Nincs értékelés

Szálloda leírás

info

Egyéni körutazás tengerparti pihenéssel Kambodzsa és Vietnám legszebb látnivalóival.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Ellátás: félpanzió, a Halong-öbölben teljes ellátás

Elhelyezés: 3-4*os szállodák kátágyas szobáiban

 

 

1. nap: Budapest - Bangkok

Indulás a délutáni órákban Budapestről az Emirates légitársas

info

Egyéni körutazás tengerparti pihenéssel Kambodzsa és Vietnám legszebb látnivalóival.

leiras

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Ellátás: félpanzió, a Halong-öbölben teljes ellátás

Elhelyezés: 3-4*os szállodák kátágyas szobáiban

 

 

1. nap: Budapest - Bangkok

Indulás a délutáni órákban Budapestről az Emirates légitársaság menetrendszerinti járatával. Dubai átszállás után érkezés Bangkokba.

2. nap: Bangkok - Siem Reap

Bangkoki átszállás után érkezés a délutáni órákban Kambodzsába, Siem Reapbe. Transzfer a szállodába, majd pihenés. Szállás: Siem Reap (2 éj)

3. nap: Angkor Thom – Angkor Wat

Reggeli után a kambodzsai tuk-tuk-kal egésznapos kirándulást teszünk Angkor Thomba. A Déli Kapun át belépve megtekintjük a Bayon templomot, melyet VII. Jayavarman építtetett a XII. században, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik, majd a naplementét a Bakheng hegy tetejéről megcsodálva, visszatérünk a szállodánkba. Szállás: Siem Reap (reggeli+ebéd+vacsora) Este svédasztalos vacsorával egybekötött tradicionális apsara tánc esten veszünk részt.

4. nap: Banteay Srei - Siem Reap - Hanoi

Reggeli után utazás Banteay Sreibe, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemébe, melynek rózsaszín homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Megtekintjük Kbal Speant, majd a délután folyamán felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait. Késő délután utazás Hanoiba a Vietnam Airlines menetrendszerinti járatával. Szállás: Hanoi (2 éj) (reggeli+ebéd)

5. nap: Hanoi

A Vörös folyó partján fekvő Hanoit, Vietnam fővárosát a Tavak városának is nevezik. A több száz éves pagodák, a hagyományos vietnami házak és a szocreál épületek egyvelege valami egészen különös bájt kölcsönöz a városnak. Egész napos programunkat a Ba Dinh téren kezdjük, melynek közepén áll Ho Si Minh mauzóleuma. A tér melletti parkban megtekintjük a nagy népvezér házát, majd megállunk Vietnam jelképénél, az Egy Oszlopú Pagodánál. Városnézésünket az Irodalom Templomában, Vietnam első egyetemén folytatjuk, majd látogatás a vietnami történelmi és háborút bemutató múzeumba, és 30 perces riksázás a Hoan Kiem-tó mentén. Szállás: Hanoi (reggeli+vacsora) Este a híres vietnami vízi bábszínházi előadást nézzük meg, majd tradicionális vietnami vacsora az óvárosban.

6. nap: Hanoi - Halong Bay

Reggeli után indulás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. rkezés délben, regisztáció, majd beszállás a tardicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínöűb lökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcsiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás: Halong-öböl (1 éj) (reggeli+ebéd+vacsora)

7. nap: Halong Bay - Hanoi - Hue

A koránkelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, utána reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína címfűil met forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, brunch, majd 11h körül kikötünk Halong faluban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkzeés a délutáni órákban, transzfer a repülőtérre, majd repülés Huébe, az egykori Császárvárosba. Szállás: Hué (2 éj) (reggeli+ebéd) Ha Long-öböl kirándulásnál a hajón angol nyelvidűe genvezetéssel valósul meg a program. A magyar idegenvezető a visszaúton a Hanoi repülőtéren várja az utasokat.

8. nap: Hue

Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen-dinasztia uralkodóinak a székhelye volt, az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Tu Duc és Minh Mang király sírját, valamint Hue fellegvárát. 45 perces hajókirándulás a Parfüm-folyón a Thien Mu pagodához, majd visszatérünk a szállásunkra. Szállás: Hue (reggeli+ebéd)

9. nap: Hue - Hoi An

Búcsú Huétől, majd utazás autóbusszal Vietnam legbájosabb városkájába, Hoi Anba. A mintegy 120 km-es út festői tájakon, a Hai Van Pass-on vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnam legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra. Érkezés után városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, XVIII.századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat. Szállás: Da Nag-ban az A La Carte Da Nang Beach 4* szállodában (6 éj) (reggeli+ebéd+vacsora)

10-12.nap Da Nang

Da Nang-nál több kilométer hosszan kellemes homokos part húzódik, ahol nem csak fürdőzhetünk a Dél-Kínai-tengerben vagy sütkérezhetünk a parton, hanem megannyi étterem és bár kínálatából is csemegézhetünk.

13. nap: DaNang -

Menetrendtől függően indulás a da nang-i repülőtérre, továbbutazunk Dubai felé.

14. nap: Dubai - Budapest

Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Az ár tartalmazza:

körutazás alatt 4* szállást: Siem Reapben 2éj, Hanoiban 2 éj, Ha Long öbölnél 1 éj, Hueban 2 éj körutazás során feltüntetett félpanziós ellátást tengerparti nyaralásnál 5* szállást: Da Nangban 4 éj reggelis ellátással, 4 reflexológiás masszázzsal reptéri transzfereket (Siem Reap, Hanoi, Hue, Da Nang) magyar idegenvezetést a túra alatt apsara táncestet Siem Reapben vietnami vízibáb előadást Hanoiban felsorolt programokat és az összes belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyek díja: kb: 460 000 Ft/fő vietnami vízum (helyszínen fel lehet venni, vízum 45 USD/fő repülőtéren fizetendő) kambodzsai vízum (e-visa 45 USD/fő - helyszínen fizetendő) egyéb étkezés mosoda, telefonszámla, wellness használat, stb
{{hotel.getMoreLabel()}}

Az illetékes ár tartalmazza: Repülőjegy illetékkel, Szállást megadott ellátással, Transfert reptér és szálloda között + Kézi és Feladható poggyászt (ha a kalkulációban nincs külön árral feltüntetve)

A keresett turnus sajnos nem található! Kérjük válasszon új indulási időpontot a listából.

Kalkuláció és foglalás

Indulás{{booking.selected.start}} (Időpont változtatása)
Érkezés{{booking.selected.end}}
Napok száma{{booking.selected.days}} nap / {{booking.selected.nights}} éjszaka
Utazás módja{{booking.selected.mode.name}} ({{booking.selected.departure.name}})
Ellátás{{booking.selected.board.name}}
Tervezett menetrend
Odaút{{booking.selected.fromStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}}) - {{booking.selected.fromEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}})
Visszaút{{booking.selected.toStart | date: 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}} ({{booking.selected.arrival.name || booking.selected.arrival.id}}) - {{booking.selected.toEnd | date: 'HH:mm'}} ({{booking.selected.departure.name}})

Nem találja a megfelelő szobatípust? Kérjen segítséget irodánktól telefonon, vagy INGYENESEN visszahívjuk, ha az ajánlatkérést kitölti!

1. Válasszon szobát

2. Árkalkuláció

MegnevezésEgységárMennyiségÖsszegEUR
{{$index + 1}}. szoba | {{room.group}} - {{room.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}}
{{price.name}} ({{price.minAge}}-{{price.maxAge}} éves korig)
{{price.getValue() | number}} Ft
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{room.adultSelected(price)}} db
{{room.childSelected(price)}} db
{{room.total(price)}} db
{{price.count}} db
{{price.count}} db
{{price.getPrice() | number}} Ft€ {{price.getPriceEUR() | number}}
Szoba ára{{room.sum() | number}} Ft€ {{room.sumEUR() | number}}
Utasbiztosítás
{{insurance.price}} Ft{{booking.booking.getPassengersTotal()}} db{{booking.booking.getInsuranceTotal(insurance.id) | number}} Ft
Végösszeg{{booking.getPriceTotal() | number}} Ft€ {{booking.getPriceTotalEUR() | number}}

3. Foglalás » Váltás {{booking.simple ? 'részletes' : 'egyszerű'}} nézetre

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Utasok adatai

{{$index+1}}. Szoba

Kötelező kitölteni

Kötelező kitölteni


Kötelező kitölteni

A térképen megjelent szállás elhelyezésének a pontatlansága miatt felelőséget nem vállalunk. A térkép csak tájékoztatásra szolgál!

Az utazzlastminute.hu oldalain elérhető információk rendszeresen változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. Irodánk által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag az ezekkel kapcsolatos szerződések (pl. Utazási Szerződés) határozzák meg.

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket

06-1-210-0313 | 06-70-426-6662

Hétköznap

10:00-18:00-ig

Írjon emailt

info@utazzlastminute.hu

Ajánlott szállodák