Utazz a legjobb áron Velünk!

Weboldalunk igyekszünk könnyen kereshetővé tenni a magyarországi utazás irodák Last Minute ajánlatait, illetve előfoglalási akciót. Valamit nem találsz vagy elakadtál? Hívj minket!

Görögország

Görögország

A kulturális csodák és a kulináris élvezetek országa, ami igazi mediterrán jelleggel társul, elragadóan kék öblök társaságában. Igazi csodavilág!

Egyiptom

Egyiptom

A piramisok és a forró sivatagok országa, amit a Vörös-tenger csodálatos partszakaszai koronáznak meg egy feledhetetlen élménnyel.

Törökország

Törökország

Gyönyörű tengerpart és rengeteg élmény: ezt garantálja nekünk Törökország, ahol a történelem szerelmesei is megtalálják számításaikat.

Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

Kíváncsi vagy, milyen lehet a valódi paradicsom egy trópusi szigeten? Pontosan ezt az élményt nyújtja a Dominikai Köztársaság, ahol a fehér homokos tengerpartok, a kristálytiszta víz és a buja pálmafák a legszebb álmaidat idézik meg.

Tunézia

Tunézia

Egy igazán exkluzív helyre látogatnánk, ahol a mediterrán hatások és a csodaszép tengerpart mindent felülír? Akkor Tunézia lesz a jó választás!

Ciprus

Ciprus

Ciprus az a hely, ahol a gyönyörű tengerpartok hangulatát és az elvonulás nyugalmát egyaránt lehetőségünk nyílik kiélvezni egy varázslatos szigeten.