Last minute utak Ciprusra: ha tengerparti szállást keresünk, a Piere Anne Beach Hotel jó döntés lesz!

Last minute utak Ciprusra: ha tengerparti szállást keresünk, a Piere Anne Beach Hotel jó döntés lesz!

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigeteként jelenleg a régió egyik legfőbb turisztikai központja. Aprócska állam, amely 2004 óta különösen népszerű az európai turisták körében, hiszen ekkor vált az Európai Unió tagjává.

Kevesen tudják, de földrajzilag Ciprus már Ázsiához sorolható, és az ország alapvetően két nagyobb régióra osztható fel, a főként törökök által lakott északi régióra, valamint a főként görögök lakta déli részre.

Egy kifejezetten nyugodt, igazi mediterrán környék, ahol az ember valóban kipihenheti az egész éves fáradalmait, miközben elérhető áron juthat el kellően exkluzív környezetbe – különösen abban az esetben, ha olyan szálláshely kerül az utazó célpontjába, mint a Piere Anne Beach Hotel.

A közvetlenül a tenger partján fekvő hotelkomplexum különösen népszerű az utazók körében, családosok és párok egyaránt szívesen választják, de az alábbiakban alaposabban is bemutatjuk ezt a különleges helyszínt.

Ha szívesen utazna Ciprus déli tájaira: last minute utak Ciprusra.

Mindössze 100 méterre a tengerparttól

A Piere Anne Beach Hotel nem egy óriási komplexum, inkább egy kisebb szálláshely, ami így is 189 szobával várja az érkezőket, az egyik legnagyobb vonzereje pedig, hogy a tengerparttól mindössze 100 méterre fekszik, így akár minden nap megmártózhatunk a frissítő tengervízben.

Bár Cipruson egyáltalán nincsenek távolságok, azért így is érdemes kiemelni, hogy a hoteltől mindössze 500 méternyi sétával eljuthatunk a városközpontba, sőt mindössze ilyen távolságban található a környék egyik legfontosabb látnivalója, az Ayia Napa monostor is.

A hotel fekvése tehát egyenesen kimagasló, de aki nem akar nagyon kimozdulni a szállás öleléséből, az mindent megtalálhat majd helyben, így többféle éttermet, orvosi ellátást, de amennyiben a tengert hidegnek érezzük, a szálloda kerthelyiségében egy szabadon használható medence is fekszik.

Külön kiemelendő, hogy Ayia Napa nagyon nyüzsgő éjszakai élettel rendelkezik, így aki szeretne egy kicsit elmerülni a legnagyobb trópusi partikban, a szálloda közelében rengeteg taverna, étterem, diszkó és megannyi üzlet megtalálható.

Érdekesség, hogy 2010 óta éppen ebben a városban rendezik meg a háromnapos Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, ahol főként görög és népszerű külföldi együttesek lépnek fel nem ritkán több tízezres tömegek előtt.

Kényelmes, légkondicionált szobák – akár tengerre néző kilátással is

Természetesen a szálláshely kialakítása miatt sem kell aggodalmaskodnunk, hiszen egy teljes egészében felújított komplexumról van szó, amely minden tekintetben megfelel a modern kor elvárásainak.

Már az épületbe történő belépést követően azonnal recepció fogadja a vendégeket az előtérben, de lesz TV-sarok, több étterem és saját bár is a vendégek rendelkezésére áll, sőt a kisgyermekes családok különösen nagy előnyben részesítik a kültéri és a fedett medencét.

Maguk a szobák különösen kellemesek és kényelmesek, rendkívül modern hatást keltenek, légkondicionáltak, ezen felül pedig rendelkeznek saját fürdőszobával, így legalább zuhanyszóval vagy káddal és természetesen WC-vel.

Minden egyes szobában található műholdas televízió, valamint térítés ellenében hűtőszekrény is, sőt aki otthon hagyta a hajszárítóját, letét ellenében használhatja a hotel eszközeit, de a szállodában még széf is bérelhető szükség esetére.

A szobák között találhatunk tengerre nézőket is, így amennyiben szeretnénk a teljes nyaralás során gyönyörködni a csodaszép tengerben, külön kérésre, illetve felár ellenében ezt is megtehetjük.

A Piere Anne Beach Hotelben nem lehet unatkozni

A legjobb last minute utak Ciprusra nagyon gyakran célozzák a Piere Anne Beach Hotelt, mert itt az emberek soha nem unatkoznak, hiszen rengeteg szolgáltatás közül választhatnak maguknak az érkezők.

Külön térítés ellenében használható például a komplexum saját teniszpályája, de van lehetőség elmenni konditerembe, biliárdozni, asztali teniszezni, sőt még szaunázni is.

A belső medence, mint azt már fentebb is írtuk, különösen népszerű a vendégek körében, pláne abban a tekintetben, hogy a helyszínen napozóágyak és napernyők is kihelyezésre kerültek, és teljesen ingyen használhatók.

Természetesen nem szabad elfeledkezni azokról a szolgáltatásokról sem, mint például a hotelben található mosoda vagy orvosi ügyelet, de igény szerint a kisgyermekes szülők még bébiszittert is fogadhatnak, ha szeretnének néhány óráig egymásra koncentrálni.

Az ellátás miatt sem kell aggódni

Alapvetően a Piere Anne Beach Hotel félpanziós ellátást kínál, ami azt jelenti, hogy büférendszerben biztosítja a vendégek számára a reggelit és a vacsorát.

Ezen felül a szálloda rendelkezik egy főétteremmel, ahol nemcsak ciprusi specialitások, hanem a nemzetközi konyha legfinomabb fogásai is megtalálhatók.

Nagyon széles választék várja a vendégeket, így garantált, hogy mindig lesznek zöldségek, gyümölcsök, édességek és húsok is, aminek jóvoltából az ételallergiától vagy intoleranciától szenvedő vendégek egyaránt megtalálhatják majd a számításaikat.

Aki szeretne kipróbálni újdonságokat, a szálloda területén több bár is fekszik, de a közeli városban is rengeteg étterem, illetve egyéb vendéglátóipari egység kínálatából válogathatnak majd az érkezők.

A tengerparti élmények kedvelői is megtalálják számításaikat

Amiért különösen népszerű még az utasok körében a ciprusi Piere Anne Beach Hotel, az nem más, mint a tengerpart, ami gyakorlatilag a szálloda közvetlen közelében helyezkedik el.

Egy teljesen természetes szakaszról van szó, ami ennek megfelelően kavicsos partot jelent, ebből kifolyólag érdemes lehet speciális úszócipőt magunkkal vinni ahhoz, hogy élvezni tudjuk a tengeri élményeket.

A csodaszép tengerparton lehetőség van nyugágyakat és napernyőket bérelni, aki pedig ki akarja próbálni a vízi sportokat, a közelben arra is lehetősége lesz, így magabiztosan ki lehet majd használni a tengerpart által nyújtott élményeket.